- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Bizim de bir yerleri bölme durumumuz olabilir de ondan sordum hemen.Teşekkür ederim kuzum.
Evet alçıpanla, çok pratik oldu.
Bak burada duvarın son hali vardı, benim taraftan çekilmiş fotosu:
İnşaat işine kolları sıvadım
Bence bölmek çok mantıklı. Hatta süper bir fikir. Ev 3+1 olacak bir kere. Tabi metrekare önemli. Salon normalde kaç metrekare? Masayı o kadar az kullanıyorsanız gözden çıkarın derim. Ben de aldığıma pişman oldum. Salonum geniş olmasa direk gözden cikartmistim. Ikea nin tamamen katlanan masası...www.kadinlarkulubu.com
Evde sıkıntılara geldik o depresyonik hallerde. Şimdi sırada banyo var, boyadık. Diy videolarına sardık 2 senedir, daha vitray folyo kaplayacağız oranın dandik duşakabinini de.
Açık ayakkabının burnu dar gelir, serçe parmak ayakkabıdan dışarı taşarNe kadar güzel olabilirini bilmem de ne kadar kötü olabilirine yaz günlerini hatırlatırım.
O beyaz açık ama dolgu topuklu ayakkabıların küçük gelmesinden mütevellit nasırlı tırnakların ayakkabıdan taşması... Topukların çatlamış ve adeta tuza banılmışçasına beyazlamış olması... Öf kokusu geldi...
Çekirdeğimi alıp geliyom.ama bak ayak fetişi olan bir sevgilim vardı. O daha acaip
Ne bekliyon la? Erotik hikaye mi anlatayım burda? TöbestÇekirdeğimi alıp geliyom.
Ahaha hiç sevmem ayak. 20 yaşıma kadar yaz sıcağında evde çorapla dolaştım. Hala açık ayakkabı, sandalet, terlik sadece deniz kenarında giyerim. Benimki acayip bir feministlik işte
Sadece izlesek yetiyor mu?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Şimdi bu hesaba giriyorsunuz,
Dün yayınlanan 45 dakikalık falan pilates videosu var.
Yapıyorsunuz.
Neden?
Cünkü 6 hafta daha evdeysek, ki öyle gözüküyor.
Bağışıklık sistemimizi korumak zorundayız.
Bu abinin de son bir kaç paylaşımına bakın derim.
Italya da yaşayan bir türk
Hepinizi seviyorum
Iyi olun istiyorum
Pilates beni açmaz diyene
Ama Bu abladansa sarı kanarya abiyi tercih ederim
Ne bekliyon la? Erotik hikaye mi anlatayım burda? Töbest
Yapacak işimiz yok nasılsa ahfhahaWhy not?
O değil de mükemmel insan, harika kadın, canım biriciğim kıymetliAstoria nerelerde, afiyettedir umarım.
Why not?
Eneem noldu? Grip falan mı?Ben şahsım olarak çok hastayım
Eneem noldu? Grip falan mı?
Geçmiş olsun canım neyin var?Ben şahsım olarak çok hastayım
Geçmiş olsun canım neyin var?
Geçer inşAllah tatlımBen de anlamadım ki canım sadece çok üşüyorum ve kemiklerim ağrıyor.
Geçer inşAllah tatlım ❤ bişey yazmaya bile gerek kalmamış ki kendi teşhisini koymuşsun
Ben şahsım olarak çok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?