• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ciddili konularda birbirimize haber verelim o vakit kendilerine gülüp eğlencek konu açtılar da artık ortalıkta gözükmüyolar demesinler arkamızdan 🤣millete durduk yere laf vermeyelim.🤣
Ben ciddi ciddi düşünüyorum, beni artık kim kaale alır acaba diye, size de aynısı oldu mu?

Dur ben akşam özeline gelicem senin :)

20200327_133404.jpg
Buradan başlayalım, özelde devam ederiz
Agdjajdkaks

Haklısın korumamız gereken bir imajımız var. Şimdi en afilli kocam hayırsız, kaynana, aynı evde yaşamak, ilgisiz kocaya ikinci çocuk ve sürtünmeyle seviştim hamile kalır mıyım konularını tarıyorum. Yorumlarımıza en layık olanı paylaşırım. Ama uzun sürebilir, zira konular derya deniz.
Ayol sonra çete bunlar derler :D

Hani böyle bir şey anlatırken kendini kaptırır da hiç anlatmaman gereken şeyleri de anlatırsın, konuşma biter, ne yaptığını fark edersin, garip bir sessizlik olur. Gece evde uyurken aklına gelir "ya keşke anlatmasaydım niye anlattım ki" diye.

Ben mesela herkesin güzel organını alıp birleştireceğim. Never'ın gözü, night'ın bacağı gibi :KK70:
Sonra napıcaksın? :KK53:

Bu bir teklif mi :KK8:
Şükür anladı. :KK53:

Konu dışı olacak ama (bir konumuz varmışçasına) çocuklu kadınlara bir sorum var, sizin yavrular da bir gün önce mis gibi yıkamanıza rağmen, ertesi gün ezine peyniri gibi kokuyorlar mı? Bütün gün tepişme, dans, takla, tırmanma aktivitelerinin ardından keçi peyniri gibi kokuyorlar, az önce üstüme saldırdılar da, bunu düşündüm.

Haklısın korumamız gereken bir imajımız var. Şimdi en afilli kocam hayırsız, kaynana, aynı evde yaşamak, ilgisiz kocaya ikinci çocuk ve sürtünmeyle seviştim hamile kalır mıyım konularını tarıyorum. Yorumlarımıza en layık olanı paylaşırım. Ama uzun sürebilir, zira konular derya deniz.
Tabi ki 2 yıllık üyelik geçmişimi bir iki gülüp eğlenmek için heba edecek değilim. İşleri dengede tutmak önemli 🤣
Ben ciddi ciddi düşünüyorum, beni artık kim kaale alır acaba diye, size de aynısı oldu mu?
Olmaz mı 🤣
Ben herkes girip okumuyordur diye umuyorum, yani umarım öyledir 🤣

Back