Ciddi konulara hiç gitmiyorum ben de. Evde iki çocukla, benim derdim bana yetiyor moduna girdim. Ha arada böyle bir enerji patlaması yaşayınca, gidip hakkımı tek bir ciddi konu için kullanıyorum. Bilmiyorum sıradaki şanslı kim acaba...O değil ben değilim derken aramızdaki cenabet kaynayıp gidecek ben size söyleyeyim.
2 gündür BDV'de ki konulardan uzak kaldım, ya görümce, kayinvalide, akrep burclu sevgili ya coronasavarlar tarafımı seçmem lazımdı. Ben tabi ki burayı seçtim
Kıymetli yorumlarımdan uzak kalacak konular adına üzgünüm
Bacak mı o?Abdestimi aldım oturdum küstüm size. Beni cenabet ilan ettiniz:
Eki Görüntüle 2609727
Oturdum bu mini travmayı atlatmak için Aslan'ı açtım, dedesiyle maceralarını izliyorum. Utanın! Şeym oonn kam oon!!11!
Bacak mı o?
Limon kolonyası dök, birşeycik olmaz, bir hafta kadar götürüyor. Sonra ayaklarını kesmek zorunda kalabiliyorlar ama olsun, önemli olan bir hafta.Üç gündür ayağımda kokmuş mudur?
Kız ben evliyimSize karantinada noluyor, ne haller oluyor bekarlar şşş sakin ablam. Altı kıllı onun.
AHahhahBir sweet sütyensiz, affedersin don ve apışının biraz yanından delik tayt. Karanlıktan korkuyor da ablası.
Ayrı eve çıkmak isterÜç gündür ayağımda kokmuş mudur?
Ayak fetişistleri eqlesinBugün ayak mı paylaşıyoruz hayırdır?
Kuluçka süresi galibaLimon kolonyası dök, birşeycik olmaz, bir hafta kadar götürüyor. Sonra ayaklarını kesmek zorunda kalabiliyorlar ama olsun, önemli olan bir hafta.
Kız ben evliyim
Ciddili konularda birbirimize haber verelim o vakit kendilerine gülüp eğlencek konu açtılar da artık ortalıkta gözükmüyolar demesinler arkamızdanCiddi konulara hiç gitmiyorum ben de. Evde iki çocukla, benim derdim bana yetiyor moduna girdim. Ha arada böyle bir enerji patlaması yaşayınca, gidip hakkımı tek bir ciddi konu için kullanıyorum. Bilmiyorum sıradaki şanslı kim acaba...
Her gün bir organ sonra parçaları birleştirip ifşa şovBugün ayak mı paylaşıyoruz hayırdır?
Gözü göremedik ama ayağı yakaladık.Üç gündür ayağımda kokmuş mudur?
Hesaplayan adam2 ay daha karantina olsa, her gün bir organ paylaşılsaaaa karantina bitene kadar herkesin her yerini görmüş Oluruz. Karantina bitince de herkes ne yaptığının farkına varıp üyelik iptali yapar.
La bu bekarlar size ne ettiAy durum daha vahim desene. Ayyy... Kız bari evliyim deme çaktırma şu yazımın üstüne "He pekarım apla" de.
Gözü göremedik ama ayağı yakaladık.
Kalk şu odayı topla, evi temizle.
Bir de utanmadan ayaklarını uzatmış.
La bu bekarlar size ne etti
Hani böyle bir şey anlatırken kendini kaptırır da hiç anlatmaman gereken şeyleri de anlatırsın, konuşma biter, ne yaptığını fark edersin, garip bir sessizlik olur. Gece evde uyurken aklına gelir "ya keşke anlatmasaydım niye anlattım ki" diye.2 ay daha karantina olsa, her gün bir organ paylaşılsaaaa karantina bitene kadar herkesin her yerini görmüş Oluruz. Karantina bitince de herkes ne yaptığının farkına varıp üyelik iptali yapar.
Ben mesela herkesin güzel organını alıp birleştireceğim. Never'ın gözü, night'ın bacağı gibiHer gün bir organ sonra parçaları birleştirip ifşa şov
Haklısın korumamız gereken bir imajımız var. Şimdi en afilli kocam hayırsız, kaynana, aynı evde yaşamak, ilgisiz kocaya ikinci çocuk ve sürtünmeyle seviştim hamile kalır mıyım konularını tarıyorum. Yorumlarımıza en layık olanı paylaşırım. Ama uzun sürebilir, zira konular derya deniz.Ciddili konularda birbirimize haber verelim o vakit kendilerine gülüp eğlencek konu açtılar da artık ortalıkta gözükmüyolar demesinler arkamızdanmillete durduk yere laf vermeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?