- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Oğlan gelip birazdan seni o yorganın altindan kaldırır merak etme
Kaldırdı :) çok üstüme gelmiyor anlıyor anası çöküşte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlan gelip birazdan seni o yorganın altindan kaldırır merak etme
Sana Robertolu rüyamı alıntılayayım geçenlerde gördüğüm:
Robertolu rüyalar yorumlanır, beleşe el altından Roberto rüyası için tavsiye ve teknik verilir, rüyanızda nasıl Roberto görürsünüz, nasıl Teoman'dan çocuk yaparsınız bunlar hizmet olarak canı sıkılanlara, morali bozulanlara Corona günlerinde tavsiye olarak verilecektir. Gecelerinizi şenlendirin. Lyanna Mormont & Yokuspokus şen bacanaklar rüya pazarlama.
Rüyada çocuğunuz olursa, beleşe şahitlik hizmeti de buna dahildir.
Niye korku filmi bebesi gibi bebe yaptın la.
Hayalet gibi geziniyor
Neyseki benimkiler gibi kafasını kapayıp duvardan duvara çakılmıyor
Akıllı bebe.
Allah seni kahretmesin diyorum başka bir şey demiyorum. Koca forumda gittim ruh hastası kim varsa onunla muhabbet kurdum. Bari burada normali bulsaydım:)
Tövbeler olsun.
Annemi arayayım dedim
Ikimizin de hattı türkcell
Korkunç sesli bir amca konuştu genc yasli demeden evde kalin, evde hayat var falan dedi.
O nasıl seslendirme türkcell?
Ya yataktan çıkmak istemeyen insana iç karartıcı film önerir miyim aşk olsun... Hepsi birbirinden tatlı diyorum, niye anlamıyorsun. =PEğer iç karartıcı değilse izlerim. Gece tabi :) kasvete mecalim yok şöyan :) about time izlemedim ona bakayım akşam. Eyvallah koç ajajsjsk
Yokuspokus in cinleri perileri geldi.
Koalina beni alıntıladı ama.
Adım AbsolutPromise
Eki Görüntüle 2609711
Hayırlara gitsin.
Dedim Ama mübarek cuma vakti cenabet forumda gezinmeyin diye.
Ya yataktan çıkmak istemeyen insana iç karartıcı film önerir miyim aşk olsun... Hepsi birbirinden tatlı diyorum, niye anlamıyorsun. =P
Ben de bu arada Koalina dan özenip pizza yaptım ama instant mayalı. Ev ahalisini doyurdum. Çocukların toto işlerini hallettim. (bu dejavu değilse ne) Mutfağı cillopladım. Eşim insan odasından öğle arasına çıkınca çocukları anında ona kakaladım, koltuğa yayıldım. Eeee o pizzanın bir bedeli olmalıydı.
Ya herkes bir şeyler yazmış, hepinize laf yetiştiresim var ama o zaman insan yeni lafları kaçırıyor, o yüzden ben şuradan devam edeyim.
Yokuspokus yabancı rap de dinliyor eşim bey ama yerliler beni daha bir irite ettiği için ve hobileri arasında önümde dans edip, şarkı söyleyerek beni gıcık etmek olduğu için yerli ağırlıkta tabi. Neyse, o sanıyor ki evden çalışmaya başladım, dünya oh ne güzel. Her rap şarkısı onu sevişmekten bir adım öteye götürüyor. Kendisine de ilettim, bir hüzünlendi ama bakalım, önemli olan uzun vadede değişim tabi.
Sağol cınım, ölmek için çok gencim.Allah aşkına benimkilere de sen baksana
Ejdermadır onlar kertilenkele değil. Sana ejderma yakışır.Beeen geeeldiiiiim.
Rüyamda yumurtadan kertenkele yavruları çıkarıyordum, deyin hele bu ne demektir.
Beeen geeeldiiiiim.
Rüyamda yumurtadan kertenkele yavruları çıkarıyordum, deyin hele bu ne demektir.
Ya kıyamam 2 dk da süzülmüş kediBu sabah esime cok sinir oldum.
Resmen kedime iskence yaparken yakaladim
Dustan ciktim kediyle konusuyordu.
-Bak anne geliyor verecek simdi sana mama..
Benim dusta oldugum sure boyunca kedi mama istemis. Benimki de anne cikinca verecek demis.
Ceza olarak kediye mama verdirdim. Ulan mamanin yerini bile bilmiyor adam. Yas mama posetini bosaltirken pek zorlandi. Hayatinda ilk defa bir kediye mama verdi. Kolay degil tabi
Kedi benim kedim. Esimin biz evlenmeden once hic kedisi olmamis. Kedilere dokunamiyordu bile huylaniyordu. Simdi kucagina alamasa bile basindan falan seviyor
Yok ejderhalar night'ın alanı.Ejdermadır onlar kertilenkele değil. Sana ejderma yakışır.
Geckoysa çok fazla Pijamaskeliler izliyor olabilirsin, onu kes bence.Yok ejderhalar night'ın alanı.
Benimki leopar geckoydu
Teomandan çocuğun olacak.Beeen geeeldiiiiim.
Senin boy uzun tabii, boy abdesti de uzun sürer şimdiBoy abdestimi alayım cnm gelip yorumlayacağım. Şimdi küreme bakarsam 8e çarpılırım Allah muhafaza. Söz verdik 3nity ya, topiğin bereket ayarlarını defauta döndürmek için bu gerekiyor.
O ne ayolGeckoysa çok fazla Pijamaskeliler izliyor olabilirsin, onu kes bence.
Ay hadi inş. Çocuk olması değil de, işte, anladınızTeomandan çocuğun olacak.