Kimse o cenabet çıksın ortaya, gtsin bi paklansın öyle gelsin.Yokuspokus in cinleri perileri geldi.
Koalina beni alıntıladı ama.
Adım @AbsolutPromise
Eki Görüntüle 2609711
Hayırlara gitsin.
Dedim Ama mübarek cuma vakti cenabet forumda gezinmeyin diye.
Bilmemek daha iyi, boş ver.O ne ayol
İnsanlar Bodrum'a Çeşme'ye gitmeyin bu süreçte diyor, sen kalkıp Bodrum'a geliyorsun ayıptır yaa.Ben de ahmet özhanla bodrumda sahnede ben yalnızım söylüyordum. İki gündür şarkılarla bir problem yaşıyorum. Ya uyanmama yakın komşulardan gelen müzik sesini duyuyorum ya da bilinçaltım kafayı yedi. Yüz yıldır dinlemediğin şarkıları bulup çıkarıyorum.
Ben de değilim, benden pasKimse o cenabet çıksın ortaya, gtsin bi paklansın öyle gelsin.
Ben değilim billaha
İnsanlar tatil moduna girmiş iş yok diye tatile çıkıp yazlıklara gidiyorlarİnsanlar Bodrum'a Çeşme'ye gitmeyin bu süreçte diyor, sen kalkıp Bodrum'a geliyorsun ayıptır yaa.
İnsanlar Bodrum'a Çeşme'ye gitmeyin bu süreçte diyor, sen kalkıp Bodrum'a geliyorsun ayıptır yaa.
Kimse o cenabet çıksın ortaya, gtsin bi paklansın öyle gelsin.
Ben değilim billaha
Sen bana bir şey mi demek istiyorsun
Bu dönemde hala konser peşinde misiniz ayıp yaakonserim vardı olm napiim. İşçiyiz, emekçiyiz
Sen bana bir şey mi demek istiyorsun
Bu dönemde hala konser peşinde misiniz ayıp yaa
Senin gibiler yüzünden yayıldı bu hastalık zaten, peh.
Yok bebişim estağfurullahSen bana bir şey mi demek istiyorsun
Bu dönemde hala konser peşinde misiniz ayıp yaa
Senin gibiler yüzünden yayıldı bu hastalık zaten, peh.
Ahaha bunun Ronaldolusunu yapmışlar, ona da çok güldüm. Adam bir ara gerçekten feci kilo almış.
Sekürüüüü kudra Hanım'ı alalım buradansenbana hasta mı dedin??? Sensin hasta, pis koronalı. Konser girişinde eldiven maske dağıtıyoruz biz
Sıs kız, gözünü gördüm ben senin, neren 7. güne yakınYok bebişim estağfurullah
hayır düşündüm de benim 1. Günüm 7ye daha yakın sanki
Ooo üstünde ne vaaaarAbdestimi aldım oturdum küstüm size. Beni cenabet ilan ettiniz:
Eki Görüntüle 2609727
Oturdum bu mini travmayı atlatmak için Aslan'ı açtım, dedesiyle maceralarını izliyorum. Utanın! Şeym oonn kam oon!!11!
Abdestimi aldım oturdum küstüm size. Beni cenabet ilan ettiniz:
Eki Görüntüle 2609727
Oturdum bu mini travmayı atlatmak için Aslan'ı açtım, dedesiyle maceralarını izliyorum. Utanın! Şeym oonn kam oon!!11!
Aa gözüm zayıftır canım hakkını yiyememSekürüüüü kudra Hanım'ı alalım buradan
Sıs kız, gözünü gördüm ben senin, neren 7. güne yakın
Ooo üstüne ne vaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?