- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.232
- 598
Ben ciddi ciddi düşünüyorum, beni artık kim kaale alır acaba diye, size de aynısı oldu mu?Ciddili konularda birbirimize haber verelim o vakit kendilerine gülüp eğlencek konu açtılar da artık ortalıkta gözükmüyolar demesinler arkamızdanmillete durduk yere laf vermeyelim.
Ayol sonra çete bunlar derlerHaklısın korumamız gereken bir imajımız var. Şimdi en afilli kocam hayırsız, kaynana, aynı evde yaşamak, ilgisiz kocaya ikinci çocuk ve sürtünmeyle seviştim hamile kalır mıyım konularını tarıyorum. Yorumlarımıza en layık olanı paylaşırım. Ama uzun sürebilir, zira konular derya deniz.
Korkunç bir şey çıkar ortaya yaBen mesela herkesin güzel organını alıp birleştireceğim. Never'ın gözü, night'ın bacağı gibi
Bizimle bir çetede olmak hoşuna gitmez miydi yoksa? Şahsen burada birçok kişiyle çeteleşmek istiyorum.Ayol sonra çete bunlar derler
Sonra napıcaksın?Hani böyle bir şey anlatırken kendini kaptırır da hiç anlatmaman gereken şeyleri de anlatırsın, konuşma biter, ne yaptığını fark edersin, garip bir sessizlik olur. Gece evde uyurken aklına gelir "ya keşke anlatmasaydım niye anlattım ki" diye.
Ben mesela herkesin güzel organını alıp birleştireceğim. Never'ın gözü, night'ın bacağı gibi
Ohoo ayağın alası bende, buyrun!
Bu bir teklif miBizimle bir çetede olmak hoşuna gitmez miydi yoksa? Şahsen burada birçok kişiyle çeteleşmek istiyorum.
KK kadını yaratacağım hepimizden. Böylece tek bedende birleşeceğiz, birliğimizin sembolü olacak.Sonra napıcaksın?
Hele ki fotoğraflardan sonraBen ciddi ciddi düşünüyorum, beni artık kim kaale alır acaba diye, size de aynısı oldu mu?
Oha, ben böyle bir film duydum.KK kadını yaratacağım hepimizden. Böylece tek bedende birleşeceğiz, birliğimizin sembolü olacak.
Aşırı gaza geldim marş söyleyerek kapatmak istedim şu an mesajı.
Ciao bella!KK kadını yaratacağım hepimizden. Böylece tek bedende birleşeceğiz, birliğimizin sembolü olacak.
Aşırı gaza geldim marş söyleyerek kapatmak istedim şu an mesajı.
Bacak mı? Kol değil mi o?Bende size mesajlı picamamı atayım. Eki Görüntüle 2609737
Yalnız daha iki gün önce mi ne günde 3 posta kıyafet değiştiriyorum pijamayla gezmem bu saate kadar dedim büyük konuştumDers yapıyordum dalmışım
‘E mi guzularım sıkı giyinin’ tipli çok tontiş insanlarız halbukisi.Hele ki fotoğraflardan sonraHepimiz asıp kesiyoruz yorumlarda ama fotolarda adeta birer ponçik
Şükür anladı.Bu bir teklif mi
Tabi ki 2 yıllık üyelik geçmişimi bir iki gülüp eğlenmek için heba edecek değilim. İşleri dengede tutmak önemliHaklısın korumamız gereken bir imajımız var. Şimdi en afilli kocam hayırsız, kaynana, aynı evde yaşamak, ilgisiz kocaya ikinci çocuk ve sürtünmeyle seviştim hamile kalır mıyım konularını tarıyorum. Yorumlarımıza en layık olanı paylaşırım. Ama uzun sürebilir, zira konular derya deniz.
Olmaz mıBen ciddi ciddi düşünüyorum, beni artık kim kaale alır acaba diye, size de aynısı oldu mu?
Ha ciao bella olmadıCiao bella!
Bir de izmir marşı var ama o siyasi oldu diyolla
Bacak hemde üst bacak. En son sınıfta bacaklarım kalın dediğim için dövülmüştüm o yüzden bir şey demicem bu seferBacak mı? Kol değil mi o?Öyle bacak mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?