• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

O değil de 3nity 3nity önceki sayfaları okuya okuya geliyor. Beğenilerinden onu anladım. Şu sayfaya geldiğinde kaçırdıklarını görünce ne hissedecek bilmiyorum. Kendisine tam boy, bikinili fotomu atacağım teselli olarak.

Mesaj kutum hala bos, bekliyorum 💋

3nity 3nity geliyor yavaş yavaş :KK70:

Ve geldi gelecek olan. Bensiz tanistiniz ya, su corona gecsin, bulusma zirvesi yapacagim. Eksiden neyim eksik
Siteyi alirim kazenden🤣

Siz atamazsınız ödleksiniz az, anca göz atarsınız, onu da ben atarım kesin. Bi donsuz atmadığım kalır, o da seneye inşallak :confused:

Ahsjfjksfs

Parça parça mı:KK70: puzzle gibi birleştirince göreceklerinizden korkarsınız, o yüzden halk sağlığı için benim kendimi paylaşmamam yerinde olacaktır, uçuk çıkar, çarpıntı yapar, şeker tansiyon oynar hahahahaha

Mune müdürüm zaten sana dair şüphelerim var..erkeksin di mi. Di de de hep birlikte yikilalim.

Olum atsanıza özelden bana bak tükürürüm.

Pis. Corona senin gibiler yuzunden yayildi. Lama misin sen? Napcan bunlarin egri bugru fotoğraflarını. Yollarım ben sana benimkini🤣

Tamam pazarlık yapalım. Ben yine gözümü atayım paylaşan herkes bana özelden atsın fotoyu ajsjsjs
[/QUOTE]
Gözüne gurban🤣

Arkada kocam bile var
Hadi son snler hanimlar yetisen saapiyo:KK70:
Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuş :D
Tekliflere açığız, çıta yükseldi:D
Ahaha ben ona da yetişirim muhtemelen. Zombiyim ben uyumuyorum. Yaşlandık artık 3-5 saat uyku yetiyo 😂

Ne şovu peki? Kuku şovu mu? Çünkü foto şov çıtasını ancak kuku şov aşar 😂
Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyu:D

Şu ara twitterda popo şov meşhur hemen kukuya geçmeyelim

Yav he. Gerçekmiş. Gerçekse göster bak iki dakika demedi "Ondan şaaptım kırıldım vazgeçtim" hemene viraj, hemene zigzag. Sizi gidiler siziiiğ fenasınız fena. Lyanna Mormont Lyanna Mormont boşuna dememiş kurtlar sofrası diye. Bak gördün mü gurdu, elma gurdunu?
Ya sen ne fena, ne gazlayıcı çıktın.O muhteşem, zarafetle ışıldayan surete hiç yakışıyor mu? Töğbest... Göründüğün gibi ol kadın. :confused:

Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuş :KK70:

Tekliflere açığız, çıta yükseldi:KK70:

Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyu:KK70:

korona belası olmasa atın bebeleri gece bana dicem ama diyemiyorum 😂

Popo sov da olur sıkıntı yok.

Ahah ben gördm tabikisi, Allam herkesi görüp kimseye göstermemek çok hoşmuş :KK70:

Tekliflere açığız, çıta yükseldi:KK70:

Neden ama neden öyle bişey yapıyosun, uyu ya valla bak bizim yerimize de uyu:KK70:

Koalina yaaa
Ben senin oglunu gormustum yine sansli sayilirim :D

Özelden hepinize nude atıp taciz etcem😂
Ulan yıllardır niye atmıyorsun öyle bir şey varsa? :D

Fark ettim deee... tek bir kişiyi görmedik.

SENİ!:110:
Fotoğraf gönderenleri takip ederken ben:
unnamed2.jpg

korona belası olmasa atın bebeleri gece bana dicem ama diyemiyorum 😂

Popo sov da olur sıkıntı yok.
Gece uyuyor sıkıntı yok ama sabah 7de hortluyor ka ko vööö hööö diyerekten. 07.01 desen yok asla. Tam 7 olacak :D
Yani cidden alacaksan corona farketmez:rolleyes::rolleyes:

Back