Coronasavar

Bugün evimize bir tadilat için çalışanlar geldi.
Bunu duyan biz ev ahalisi hazırlandık!
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindik, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
Evet gerçekten hazırlandık bir bayram sevinci ile, insan yüzü göreceğiz çünkü!

Adamlar bizi görünce şok oldu tabi, hangi yalıdan düşmüşler buraya demişlerdir🤣

Adamları domestosla yıkadın mı iyice 😂

Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindik, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.

Sen eve usta mı aldın bu koşullarda? :skandal:
Daha da önemlisi ustalar gittikten sonra evi dezenfekte etmek için kaç şişe çamaşır suyu bitirdin? :KK70:

Siz en azından evlisiniz bir kısmınız da ailesinden ayrı yaşıyor ya benn
Konuştuğum çocukla rahat rahat geniş geniş konuşamıyorum fkdkdk

Normal sıradan adam gibi çünkü her odadan bir aile bireyi çıkıyor

Konuşma şu
Nasılsın
İyiyim
Arada dkdkd bir şey derse aile oldugundan anladım tamam sağol diyorum
Sonra kapanış

Adamları domestosla yıkadın mı iyice 😂
Aksjsjsjsj
Gerek kalmadı.
Eldiven maske ve galoşla geldiler.
Kapıda genelden dezanfektan sıkıp üstlerine, sıklıkla kolonya döktük.
Onlar gidince yaklaşıl 150 ml bir kolonyayı eve boca ettim, yemek saatiydi sirkeyle silemedim.
Ama bizim kafa hoş olunca mikrop da dayanmaz diye düşündüm😂

Siz en azından evlisiniz bir kısmınız da ailesinden ayrı yaşıyor ya benn
Konuştuğum çocukla rahat rahat geniş geniş konuşamıyorum fkdkdk

Normal sıradan adam gibi çünkü her odadan bir aile bireyi çıkıyor

Konuşma şu
Nasılsın
İyiyim
Arada dkdkd bir şey derse aile oldugundan anladım tamam sağol diyorum
Sonra kapanış
Onun için yazışmanız gerekiyor işte :KK8:
Ya da müsait oldukça ses kaydı.

Bizim zamanımızda yoktu bunlar peheyy.

Aksjsjsjsj
Gerek kalmadı.
Eldiven maske ve galoşla geldiler.
Kapıda genelden dezanfektan sıkıp üstlerine, sıklıkla kolonya döktük.
Onlar gidince yaklaşıl 150 ml bir kolonyayı eve boca ettim, yemek saatiydi sirkeyle silemedim.
Ama bizim kafa hoş olunca mikrop da dayanmaz diye düşündüm😂

Öyle olmaz o kalın dişli halı fırçalarını alıyorsun, domestosu seyreltmeden kafadan aşağı boca edip güzelce etlerindeki virüs yokolup cildin altındaki tabaka çıkana kadar fırçalıyorsun :deli:

Onun için yazışmanız gerekiyor işte :KK8:
Ya da müsait oldukça ses kaydı.

Bizim zamanımızda yoktu bunlar peheyy.
Onu da yapıyoruz da
Görüntülü konuşmak istiyor
Ama vander çok değişti saç rengi kdkdd bir takımım rengi olabılecek 2 rengi taşıyor

E kilo da aldı
Ne edecegiz ya en azından sakal bıyık yok şükür

Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindi, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.

Bende dün saçımı fönledim 😂 bi iyi geldi anlatamam. Sonra terasa çıktım kahve yaptim ve kendimi cafede hissetmek icin hesabi alabilirmiyim dedim 😂😂😂😂

Bende dün saçımı fönledim 😂 bi iyi geldi anlatamam. Sonra terasa çıktım kahve yaptim ve kendimi cafede hissetmek icin hesabi alabilirmiyim dedim 😂😂😂😂

İnşallah fön makinasının bundan haberi vardır 🥴
O değil de sen yeni anne değil misin ne saçı ne fönü, ben kızımdan sonra saçımı ilk kez 1 yaş doğum gününde fönledim hey yavrum heeyy şimdikiler çok rahat çok

Onu da yapıyoruz da
Görüntülü konuşmak istiyor
Ama vander çok değişti saç rengi kdkdd bir takımım rengi olabılecek 2 rengi taşıyor

E kilo da aldı
Ne edecegiz ya en azından sakal bıyık yok şükür
Ay hoşlandığım beyle görüntülü konuşmayı hiç sevmem.
Benim de boya falan gitti de sallıyorum, sokağa çıkarken boyarım. O kutlu gün bir gelsin de hele :KK70:

Yer değiştiriyoruz aman dikkat😂
Yok ayol o kadarı mümkün değil, eşyanın tabiatına aykırı :KK70:

Öyle olmaz o kalın dişli halı fırçalarını alıyorsun, domestosu seyreltmeden kafadan aşağı boca edip güzelce etlerindeki virüs yokolup cildin altındaki tabaka çıkana kadar fırçalıyorsun :deli:
Ay yok tövbe, eski halimi özledim.
Bir de arkadaşlarla konuşunca bana dediler ki ‘gerizekalı mısın aldıklarını bozulmayacak olanları arabanın bagajında beklet 2 gün sonra al eve, sen ne oldun ya aman mikrop bağışıklık sistemidir diyen filmdelisini özledik, tehlikeli sulardasın’ dediler.

Sağolun dedim evde bir paket daha alacak bir şey kalmayınca bu aklı vermeleri, bel fıtığı olacak olmama engel teşkil etmedi.
😂

Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindi, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.

10 gündür bir kere dışarı çıktım onun haricinde evde olunca kendilerinden uzak kaldığım için bugün başörtülerimi ve sallarimi sevdim yerine koydum 😅

Şu son günlerde yaptığım makyajı 3-4 yıldır yapmamisimdir, kızım alışkın olmadığı için anne senin gözüne ne olmuş diye soruyordu bugün :KK70: dışarıdan birileri gelse ne yapardık bilemiyorum 😅

Ay hoşlandığım beyle görüntülü konuşmayı hiç sevmem.
Benim de boya falan gitti de sallıyorum, sokağa çıkarken boyarım. O kutlu gün bir gelsin de hele :KK70:

Yok ayol o kadarı mümkün değil, eşyanın tabiatına aykırı :KK70:
Benim saçlar bakırdı
Dkdkkd şimdi yanmış bakır tava gibi oldu bağlanmaktan yapıştı birbirine

Admine hanım konu dışı ama karantina da akıl sağligımızi korumamamiz için oneriniz varmi ? 😂 Çünkü ben bugun evcil hayvanimin benimle konuştuguna şahit oldum dahası cevap verdim de 😂😂😂
Mune Mune
Bu topikte konu dışı yazma korkusu yok rahat olun:))) Valla o aklı bir bulabilsem önce kendiminkinin sağlığını koruyacağım:KK70:Zaten biraz gidikti, salgınla:cry:
Şaka bir yana da kafam dağılsın, moralim düzelsin istediğimde duş almak, yürüyüş ve müzik dinlemek bana iyi geliyor, şu sıra salgın nedeniyle yürüyüşe ara verdim, geri kalanı yapıyorum :confused:

İnşallah fön makinasının bundan haberi vardır 🥴
O değil de sen yeni anne değil misin ne saçı ne fönü, ben kızımdan sonra saçımı ilk kez 1 yaş doğum gününde fönledim hey yavrum heeyy şimdikiler çok rahat çok

2.5 ayda bir kez fönlemişiz çokmu 😂😂😂 nasil heyecanlandim ama ruj falanda surcektim de cocuk viyakladi. Sus anne dısari cikcak dedim uyuttum 😂😂😂
Bazen bebek arabasina bindiriyorum. Hadi annecim gezmeye cikiyoruz diyorum evde tur atiyoruz 😂😂😂

Bazen 3 saat uyuyor uyandiriyorum kalk sıkıldım diye 😂😂😂

X