Coronasavar

Yaparız kızartmasını yada fırına veriyoruz üzerine sucuk kaşar falan. Ama yakın zamanda yapmadık,. yarın için olabilir.
İçine renkli biberler, beyaz peynir rendesi maydonozla da deneyin, aşırı lezzetli oluyor.

Bir de benim böyle bir patatesli yumurtam vardır, içine yine renkli biberler, küp doğranmış patates, sucuk, sosis ne seviliyorsa ya da hiç yok, üzerine bayağı bir çırpılmış yumurta, en üzerine rende kaşar ve kapak kapalı 10 dk dinlenecek.
Yumurta pizzası oluyor, çok da doyurucu.

İlk günden hamur işlerine özel şölenlere girmeyeyim baby step ilerleyelim, tariflerim bitmesin😂🤣

Zaten baktım ki çıldırma noktasına doğru adım adım ilerliyorum, hemen hadi şarki açıp oynayalım diyorum. Kırmızi balık göldeden mezdekeye geniş bir yelpazemiz var :KK70:

Ben de hadi kuaförcülük oynayalım diyip çöküyorum yere, o da saçlarımı yapıyor tarıyor biraz dinlenmem için şart :KK70:

İçine renkli biberler, beyaz peynir rendesi maydonozla da deneyin, aşırı lezzetli oluyor.

Bir de benim böyle bir patatesli yumurtam vardır, içine yine renkli biberler, küp doğranmış patates, sucuk, sosis ne seviliyorsa ya da hiç yok, üzerine bayağı bir çırpılmış yumurta, en üzerine rende kaşar ve kapak kapalı 10 dk dinlenecek.
Yumurta pizzası oluyor, çok da doyurucu.

İlk günden hamur işlerine özel şölenlere girmeyeyim baby step ilerleyelim, tariflerim bitmesin😂🤣
İkisine de deneyeceğim. :KK53:

X