Coronasavar

Benim tuzum kuru, vallahi billahi kimseciklere bir şeycik yazmadım.
Mazallah karantinada banlanırsam evde kendi kendime deliririm diye🤣
Yani ben zaten çok özen gösteririm yazılarıma, kimseye kırıci bir laf yazmam, oldukça hanımefendi bir üyeyim :KK16:

Yani ben zaten çok özen gösteririm yazılarıma, kimseye kırıci bir laf yazmam, oldukça hanımefendi bir üyeyim :KK16:
Evet evet, biliyorum sizi.
Kudranın picama topiğinde bile gayey efendi şekilde ilerliyordunuz😂
Bile nin altını çiziyorum.

Yok, ben değilim.
Dikkatli yazarım ama sabrım 3 e kadar.
3 de anlamıyorsa zaten banlanacağım deyip girişiyorum🤣

Evet evet, biliyorum sizi.
Kudranın picama topiğinde bile gayey efendi şekilde ilerliyordunuz😂
Bile nin altını çiziyorum.

Yok, ben değilim.
Dikkatli yazarım ama sabrım 3 e kadar.
3 de anlamıyorsa zaten banlanacağım deyip girişiyorum🤣

Ben de yaptım onu bir kaç kere, baktım nasıl olsa ban yiyorum bari Bihter Ziyagil gibi uzun cümlelerimi döşemeden gitmeyeyim diyorum :KK70:

Bugün sosyalleştim ahhsfa arkadaşımla kamera açtık karşılıklı, 2 saatten fazla geyik yaptık ay iyi geldi.
Yarın da başkasıyla kahve içeceğiz :KK70:

Yoksa kendimi sokaklara atıp şapur şupur öpeceğim diye korkuyorum :KK70:
Benımkıler ders yapıyor
Demekki yapılması gereken o
Keşke senın arkadaşların gıbı arkadaşlarıö olsaaa

Bugün sosyalleştim ahhsfa arkadaşımla kamera açtık karşılıklı, 2 saatten fazla geyik yaptık ay iyi geldi.

Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye :KK70:

Biz de 4 lü grup yapmaya başladık, diğerleri sırada olunca konuşmayı başlatan birini seçiyor ve acun edasında konuşmadan şutluyor😂😂
Hepimiz bir yağcıyız ki ona atılıp da dizi çıkmış pijama ile duvarlara bakıp hasetten çatlamayalım diye😂😂

Ne günlere kaldık Ya Rabbim, sosyallik anlayışımız arkadaşlarla görüntülü konuşmak oldu :KK70:

Bizde bir grup arkadaşımla yarın öğlen için sözleştik bakalım, oldukça heyecanlıyım:KK70:

Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye :KK70:

Hahahahah beni de adliyedeyim zannedip bir bilirkişi aradı, dosyayla ilgili birşeyler sordu kendimi nasıl iyi hissettim anlatamam eşim diyor ne kadar kibar konuşuyorsun öyle :KK70: farklı bir insanın sesini duymuşum ya ne yapsaydım

Benımkıler ders yapıyor
Demekki yapılması gereken o
Keşke senın arkadaşların gıbı arkadaşlarıö olsaaa
Benimkiler de şu anda evden çalışıyor. Yarınki istifa etmişti coronadan önce, işsiz :KK70:

Sonra o damacanaları eve nasıl aldınız, biraz da onu anlatın :KK70:

Biz de 4 lü grup yapmaya başladık, diğerleri sırada olunca konuşmayı başlatan birini seçiyor ve acun edasında konuşmadan şutluyor😂😂
Hepimiz bir yağcıyız ki ona atılıp da dizi çıkmış pijama ile duvarlara bakıp hasetten çatlamayalım diye😂😂
:KK70: Kafayı yidik.

Ne günlere kaldık Ya Rabbim, sosyallik anlayışımız arkadaşlarla görüntülü konuşmak oldu :KK70:

Bizde bir grup arkadaşımla yarın öğlen için sözleştik bakalım, oldukça heyecanlıyım:KK70:
Ahahah ay ben ruj sürdüm görüntülü konuşma için ahahah Günlerdir ilk kez düzgün bir tişört falan giydim, çok değişik oluyor :KK70:

Bugün evimize bir tadilat için çalışanlar geldi.
Bunu duyan biz ev ahalisi hazırlandık!
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindi, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
Evet gerçekten hazırlandık bir bayram sevinci ile, insan yüzü göreceğiz çünkü!

Adamlar bizi görünce şok oldu tabi, hangi yalıdan düşmüşler buraya demişlerdir🤣

X