- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
Süt korur diyolla, gel gel taze anne
Yaklaşik 1 haftadir öksürük burun tikanikligi şikayetim var psikilijik gilibiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt korur diyolla, gel gel taze anne
Yani ben zaten çok özen gösteririm yazılarıma, kimseye kırıci bir laf yazmam, oldukça hanımefendi bir üyeyimBenim tuzum kuru, vallahi billahi kimseciklere bir şeycik yazmadım.
Mazallah karantinada banlanırsam evde kendi kendime deliririm diye
Coronalı da insandır yav :))
O analıktan canım, yorgunluk uykusuzluk hepsi kombin.Yaklaşik 1 haftadir öksürük burun tikanikligi şikayetim var psikilijik gilibiiiiii
Bu gecelik iki tarif yetmez mi, bir anda bitirmeyelim zulalarıSizde başka tarifler varsa bekleriz
Malum hayatum boyunca hep açım
O analıktan canım, yorgunluk uykusuzluk hepsi kombin.
Bu şikayetler hiç bitmeyip her gün artacak.
Bel, sırt, diz ve boyun, baş, boğaz ve bilimum ağrılar
Corona'nın hangi ilçesindesiniz, biz merkezdeyizYa koronaysam ? Yine de geleyim mi ???
Evet evet, biliyorum sizi.Yani ben zaten çok özen gösteririm yazılarıma, kimseye kırıci bir laf yazmam, oldukça hanımefendi bir üyeyim
Corona'nın hangi ilçesindesiniz, biz merkezdeyiz
Evet evet, biliyorum sizi.
Kudranın picama topiğinde bile gayey efendi şekilde ilerliyordunuz
Bile nin altını çiziyorum.
Yok, ben değilim.
Dikkatli yazarım ama sabrım 3 e kadar.
3 de anlamıyorsa zaten banlanacağım deyip girişiyorum
Benımkıler ders yapıyorBugün sosyalleştim ahhsfa arkadaşımla kamera açtık karşılıklı, 2 saatten fazla geyik yaptık ay iyi geldi.
Yarın da başkasıyla kahve içeceğiz
Yoksa kendimi sokaklara atıp şapur şupur öpeceğim diye korkuyorum
Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diyeBugün sosyalleştim ahhsfa arkadaşımla kamera açtık karşılıklı, 2 saatten fazla geyik yaptık ay iyi geldi.
Biz de 4 lü grup yapmaya başladık, diğerleri sırada olunca konuşmayı başlatan birini seçiyor ve acun edasında konuşmadan şutluyorBugün sosyalleştim ahhsfa arkadaşımla kamera açtık karşılıklı, 2 saatten fazla geyik yaptık ay iyi geldi.
Ne günlere kaldık Ya Rabbim, sosyallik anlayışımız arkadaşlarla görüntülü konuşmak olduBugün sosyalleştim ahhsfa arkadaşımla kamera açtık karşılıklı, 2 saatten fazla geyik yaptık ay iyi geldi.
Ben bir tarif vereyim fakir tarifiBu gecelik iki tarif yetmez mi, bir anda bitirmeyelim zulaları
Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye
Benimkiler de şu anda evden çalışıyor. Yarınki istifa etmişti coronadan önce, işsizBenımkıler ders yapıyor
Demekki yapılması gereken o
Keşke senın arkadaşların gıbı arkadaşlarıö olsaaa
Sonra o damacanaları eve nasıl aldınız, biraz da onu anlatınBen sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye
Kafayı yidik.Biz de 4 lü grup yapmaya başladık, diğerleri sırada olunca konuşmayı başlatan birini seçiyor ve acun edasında konuşmadan şutluyor
Hepimiz bir yağcıyız ki ona atılıp da dizi çıkmış pijama ile duvarlara bakıp hasetten çatlamayalım diye
Ahahah ay ben ruj sürdüm görüntülü konuşma için ahahah Günlerdir ilk kez düzgün bir tişört falan giydim, çok değişik oluyorNe günlere kaldık Ya Rabbim, sosyallik anlayışımız arkadaşlarla görüntülü konuşmak oldu
Bizde bir grup arkadaşımla yarın öğlen için sözleştik bakalım, oldukça heyecanlıyım
Bugün evimize bir tadilat için çalışanlar geldi.Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye