Coronasavar

Benim tuzum kuru, vallahi billahi kimseciklere bir şeycik yazmadım.
Mazallah karantinada banlanırsam evde kendi kendime deliririm diye
Yani ben zaten çok özen gösteririm yazılarıma, kimseye kırıci bir laf yazmam, oldukça hanımefendi bir üyeyim

Yani ben zaten çok özen gösteririm yazılarıma, kimseye kırıci bir laf yazmam, oldukça hanımefendi bir üyeyim
Evet evet, biliyorum sizi.
Kudranın picama topiğinde bile gayey efendi şekilde ilerliyordunuz
Bile nin altını çiziyorum.

Yok, ben değilim.
Dikkatli yazarım ama sabrım 3 e kadar.
3 de anlamıyorsa zaten banlanacağım deyip girişiyorum

Ben de yaptım onu bir kaç kere, baktım nasıl olsa ban yiyorum bari Bihter Ziyagil gibi uzun cümlelerimi döşemeden gitmeyeyim diyorum

Benımkıler ders yapıyor
Demekki yapılması gereken o
Keşke senın arkadaşların gıbı arkadaşlarıö olsaaa

Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye

Biz de 4 lü grup yapmaya başladık, diğerleri sırada olunca konuşmayı başlatan birini seçiyor ve acun edasında konuşmadan şutluyor
Hepimiz bir yağcıyız ki ona atılıp da dizi çıkmış pijama ile duvarlara bakıp hasetten çatlamayalım diye

Ne günlere kaldık Ya Rabbim, sosyallik anlayışımız arkadaşlarla görüntülü konuşmak oldu

Bizde bir grup arkadaşımla yarın öğlen için sözleştik bakalım, oldukça heyecanlıyım

Ben sucuyu aradım, kadın capcanlı merhaba buyurun deyince kendimi kaybetmişim, heyecanla 2 damacana su isteyip 50 kere teşekkür ettim telefon hemen kapanmasın diye

Hahahahah beni de adliyedeyim zannedip bir bilirkişi aradı, dosyayla ilgili birşeyler sordu kendimi nasıl iyi hissettim anlatamam eşim diyor ne kadar kibar konuşuyorsun öyle farklı bir insanın sesini duymuşum ya ne yapsaydım

Benımkıler ders yapıyor
Demekki yapılması gereken o
Keşke senın arkadaşların gıbı arkadaşlarıö olsaaa
Benimkiler de şu anda evden çalışıyor. Yarınki istifa etmişti coronadan önce, işsiz

Sonra o damacanaları eve nasıl aldınız, biraz da onu anlatın

Kafayı yidik.

Ne günlere kaldık Ya Rabbim, sosyallik anlayışımız arkadaşlarla görüntülü konuşmak oldu

Bizde bir grup arkadaşımla yarın öğlen için sözleştik bakalım, oldukça heyecanlıyım
Ahahah ay ben ruj sürdüm görüntülü konuşma için ahahah Günlerdir ilk kez düzgün bir tişört falan giydim, çok değişik oluyor

Bugün evimize bir tadilat için çalışanlar geldi.
Bunu duyan biz ev ahalisi hazırlandık!
Bayağı duşlarımızı aldık, güzel güzel giyindik, parfümleri sıktık, ben makyaj yaptım saçımı fönledim, eşim güzelce giyindi, bu çoraplar tshirtüme oluyor mu, sen de daha düzgün bir şey giy eşofmana benziyor bu deyince, ağlanacak halimize gülmeye başladık.
Evet gerçekten hazırlandık bir bayram sevinci ile, insan yüzü göreceğiz çünkü!

Adamlar bizi görünce şok oldu tabi, hangi yalıdan düşmüşler buraya demişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…