- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
He işte gençliğimya o kendini beğenmediğin fotolar var ya. Aha onlar tam bir asuman.
Doktor gördüğünde lyannaVallah mı?
Hala değil ama tabii, eski fotoğraflarımdan, gençliğimden
Yanlış yazmışım. Vonvon olacak.Ay ben de yapicam neresi orası?
Adını bilmiyorum da fotosu var.Bu arada ben size bi ara birini sormuştum bu kıza benziyo muyum diye. He demiştiniz de kimdi o kız
Ahaha fotoyu mu saklıyonAdını bilmiyorum da fotosu var.
Benim de duruşunu ve duruluğunu beğendiğim oyunculardandır.Neden olmasın olabilirşaka maka idolüm kendisi çok severdim
Filmdelisi Binnur Kaya'ya benziyor olabilir misin acabası?
Ay ben öyle yerlere fotomu yüklemeye korkarımYanlış yazmışım. Vonvon olacak.
Yanlış yazmışım. Vonvon olacak.
Ece Uslu ya benzetti beni de, hiç alakamız yok hâlbukiVonvon diye bir program buldum, kime benziyorum diye aratınca Merve Boluğur çıktı yav.
Ben net bir şekilde Sarah Snook vibe'ı alıyorum
Pcde açık, konuşmada kalmış foto.Ahaha fotoyu mu saklıyon
Çıplak foto koymadım. Onu deneyin.Ay ben öyle yerlere fotomu yüklemeye korkarım
Ben de beğenmedim. Daha iyi bir şey bulursanız gönderin.Yaptım şimdi illa hazal kaya diyor, alakam yok oysa
NedenseAstoria 'dan hep bir Hazal Kaya elektriği alıyorum ben.
Mecbur astoria yuruyecem
Bu bilgi iyi oldu
Astoria nın profil fotoları kendisi mi? Öyleyse iki çocuklu, hetero halimle ben bile yürümeyi bir düşünebilirim kendisine.
Yahu olur mu sen örnek anne ol asıl ben yurumeliyim asıl ben
Bana da push uplu sutyen giyer belkim fjjdjdk deneyecegız
Ege Kökenli bence
Yiyoz.Yemek mi yiyeceksınız hepınız
Yemek mi yiyeceksınız hepınız
Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah
Ben de yedim de djjdd gerçi benım için öğün yok her saat yemek yeme saatiYiyoz.
Aaaa şaşırdım annenin Rus olmasına. Hayır niye şaşırıyorum onu da bilmiyorumOkuya okuya anca geldim ne yazmışınız bee. Ben de köfte patates yapıyorum yüzümde 3. bir sivilce daha çıksın diye. Tahminlere yarıldım hahsjjsjs.
Göz rengimiz aynı Hazal Kaya'yla gerimiz pek benzemiyor. Benim suratım daha yuvarlak ve sarı (boyalı) saçlıyım. Doğal saç rengim de koyu bir sarıydı ama eski sevgilim koyu saç seviyor diye boyatmıştım koyu kahverengiye. Şimdi o doğal rengi asla yakalayamıyorum bir türlü.
Serenay benden güzel :)
Sjsjsjjs
Hahahah yok ayol. Ama benziyoruz. Gözüme ela lens taktığım sürece. Göz rengimi hiç beğenmiyorum da. Ölü balık gibi baktığımı düşünüyorum.
Hahahahhaha giyeyim.
Yok ya.Annem Rus da babam buram buram İstanbul'a göç etmiş İç Anadolulu.
Benimkiler doğal ama. Özmal. Kendim büyüttüm yemedim yedirdimAaa evet Asuman Krause'ye benziyorsun sen. Doğruu. Memintolar dahil.
Birine benziyor birine benziyor bu kız diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?