- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Olayı kaçırdım noldu yafilmdelisi de Aslıhan gürbüz olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olayı kaçırdım noldu yafilmdelisi de Aslıhan gürbüz olur bence
Bir tek senin için öyleyim herhaldeHiç öyle hayal etmemiştim seni. Benim için bir Catherine zeta jones bir bergüzar koreldin sen
Ahahfhah yaaa
Ben bakicimizin anısına özbek pilavı yapıyorumKöfte makarna sanırım karantina evlerinin klasiği olacak
Olayı kaçırdım noldu ya
Bize niye atmıyon, Hani hepimiz kardeştikSana video attım hemen bak
Uuu monicaBeni de kimseye benzetemiyorlar ama ben kendimi Monica Belluci ye benzetiyorum ve önemli olan benim fikrim.
Bize niye atmıyon, Hani hepimiz kardeştik
AhahahahahGözümüzde canlanan tiplerden bahsettik sen diyince de aklıma sarmaşıkın mervesi geldi
Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah
Ahahahahah
Cheesecake den olmasın o
Bak dusun disariya cop atma fikri bile heveslendirebiliyorsa seniii bide beni dusunAlışıksın gezmeye gezmeyince ne haldesin düşünemiyorum
Ben zaten kırk yılın başı parka çıkartıyordum kızımı onun dışında evdeydim hep. Şimdi hava da soğuk karantina olmasaydı da çıkmazdık :)
Arada yine de hevesleniyorum dışarıya çöp indirip rahatlıyorum
Vallah mı?Asuman krause evet, kesinlikle. Şu an aydınlandım.
Vallah mı?
Hala değil ama tabii, eski fotoğraflarımdan, gençliğimden
Bonbon diye bir program buldum, kime benziyorum diye aratınca Merve Boluğur çıktı yav.
Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
Lyanna Mormont da fotoğrafımı görenlerden, 3nity da görenlerden, farklı farklı açılardan gördünüz hep.
Kime benziyom ben?
Hdjdjdjddjdjdjdj benım anıma da bir şeyşer yaparmısın yiyemesem de resmine bakarımBen bakicimizin anısına özbek pilavı yapıyorum
Ah ah
Bu arada ben size bi ara birini sormuştum bu kıza benziyo muyum diye. He demiştiniz de kimdi o kızFilmdelisi Binnur Kaya'ya benziyor olabilir misin acabası?