• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Vallah mı?
Hala değil ama tabii, eski fotoğraflarımdan, gençliğimden :KK70:
Doktor gördüğünde lyanna :KK70:
1EA21701-2596-4468-BDC4-AB1A6FF0536D.jpeg

Okuya okuya anca geldim ne yazmışınız bee. Ben de köfte patates yapıyorum yüzümde 3. bir sivilce daha çıksın diye. Tahminlere yarıldım hahsjjsjs.

Nedense Astoria Astoria 'dan hep bir Hazal Kaya elektriği alıyorum ben.

Göz rengimiz aynı Hazal Kaya'yla gerimiz pek benzemiyor. Benim suratım daha yuvarlak ve sarı (boyalı) saçlıyım. Doğal saç rengim de koyu bir sarıydı ama eski sevgilim koyu saç seviyor diye boyatmıştım koyu kahverengiye. Şimdi o doğal rengi asla yakalayamıyorum bir türlü.

Nope . Serenay sarıkaya 🤣 Astoria Astoria
Hazal kaya yerden bitme yahu.

Serenay benden güzel :)

Mecbur astoria yuruyecem
Bu bilgi iyi oldu

Sjsjsjjs

Astoria Astoria nın profil fotoları kendisi mi? Öyleyse iki çocuklu, hetero halimle ben bile yürümeyi bir düşünebilirim kendisine.

Hahahah yok ayol. Ama benziyoruz. Gözüme ela lens taktığım sürece. Göz rengimi hiç beğenmiyorum da. Ölü balık gibi baktığımı düşünüyorum.

Yahu olur mu sen örnek anne ol asıl ben yurumeliyim asıl ben
Bana da push uplu sutyen giyer belkim fjjdjdk deneyecegız

Hahahahhaha giyeyim.

Ege Kökenli bence

Yok ya. 😑 Annem Rus da babam buram buram İstanbul'a göç etmiş İç Anadolulu.

Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı :KK70:
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah

Aaa evet Asuman Krause'ye benziyorsun sen. Doğruu. Memintolar dahil.
Birine benziyor birine benziyor bu kız diyordum.

Okuya okuya anca geldim ne yazmışınız bee. Ben de köfte patates yapıyorum yüzümde 3. bir sivilce daha çıksın diye. Tahminlere yarıldım hahsjjsjs.

Göz rengimiz aynı Hazal Kaya'yla gerimiz pek benzemiyor. Benim suratım daha yuvarlak ve sarı (boyalı) saçlıyım. Doğal saç rengim de koyu bir sarıydı ama eski sevgilim koyu saç seviyor diye boyatmıştım koyu kahverengiye. Şimdi o doğal rengi asla yakalayamıyorum bir türlü.

Serenay benden güzel :)

Sjsjsjjs

Hahahah yok ayol. Ama benziyoruz. Gözüme ela lens taktığım sürece. Göz rengimi hiç beğenmiyorum da. Ölü balık gibi baktığımı düşünüyorum.

Hahahahhaha giyeyim.

Yok ya. 😑 Annem Rus da babam buram buram İstanbul'a göç etmiş İç Anadolulu.
Aaaa şaşırdım annenin Rus olmasına. Hayır niye şaşırıyorum onu da bilmiyorum :D

Back