- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Çocukla uğraşıyorum benden gizli birbirinize kendinizi gösterip benden gizliyor iseniz 100 kilo olun.
Ben evlenince düğün fotoğrafımı atıcam, atıyorsak tam atalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukla uğraşıyorum benden gizli birbirinize kendinizi gösterip benden gizliyor iseniz 100 kilo olun.
Yokuspokus herkese göstermişÇocukla uğraşıyorum benden gizli birbirinize kendinizi gösterip benden gizliyor iseniz 100 kilo olun.
Benim de kendimi birilerine gösteresim var ama talep yok. Gidip kocama göstereyim bari.Ben gösterecek olursam ilk sana göstereceğim söz
Korkmayın, ben de nereden çıktığı belli olmayan ama hayat kurtaran o gizemli yabancıyım. Yedirmem kimseye sizi.
Yokuspokus herkese göstermiş
Astoria büyük oynadıBen evlenince düğün fotoğrafımı atıcam, atıyorsak tam atalım.
Canınızı kurtarırken bir de fikrinizi mi soracaz o ekşınlı sahnede? Ee bırakayım da dötünüzü kessinler o zaman. İşe bak.Sen hayırdır? Nereden bileceğiz kurtaracağını, belki arabaya katıp salacaksın bizi üzerlerine kendin kaçacaksın arkadan, yem edeceksin? Çok film izledik çok, bizi ikna etmen lazım.
Canınızı kurtarırken bir de fikrinizi mi soracaz o ekşınlı sahnede? Ee bırakayım da dötünüzü kessinler o zaman. İşe bak.
Totona değer veriyorsan gel diyom işte. Bu da ikna yöntemi.Yaa işte gördün mü, hemen bıraktın biz vefat.
Özele gel özele ahshjadjsjÇocukla uğraşıyorum benden gizli birbirinize kendinizi gösterip benden gizliyor iseniz 100 kilo olun.
Yalnız bak katili etkisiz hale getirirsek mal gibi dibine kadar gidip kontrol etmek yok. Adam düştüğü an tabanları yağlamak lazım. Yoksa laap diye kalkıp yakalıyorlar ölmüyorlar öyle hemen.Yaa işte gördün mü, hemen bıraktın biz vefat.
Şşt arka sıra, kendi aranda konuşma. Gösterilecek bir şey varsa gösterin hepimiz görelimÖzele gel özele ahshjadjsj
Ben de özelim sanıyordumYokuspokus herkese göstermiş
Totona değer veriyorsan gel diyom işte. Bu da ikna yöntemi.
Bisiklete devamTotom kesilirse kaç kilo et çıkardı acaba diye hesap yapıyorum burada bi sn.
Ben de özelim sanıyordum
Ben de yüzük kardeşliği gibi kutsal bir çember oluşturduk sanıyordum. Arkamızdan fotolaşıyorsunuz demek. Umarım gece rüyalarınıza Uruk hailer girer.