Yee kiz ask olsun misafir berreketiyle gelirrrGelebılsem uçarak gelirim de çoluk çocuğun rızkını djdjs her şeyi yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yee kiz ask olsun misafir berreketiyle gelirrrGelebılsem uçarak gelirim de çoluk çocuğun rızkını djdjs her şeyi yerim
Yee kiz ask olsun misafir berreketiyle gelirrr
Sagol tatlis baktm sen varsin geldimmm diger pek tanidik arkadas goremedim ama tanisiriz karantina nasjl gidiyoEline sağlık çayyy ❤
Sagol tatlis baktm sen varsin geldimmm diger pek tanidik arkadas goremedim ama tanisiriz karantina nasjl gidiyo
cok zorlaniyorumm beni taniyosunGel tabii corona başlığını geyiğe çevirmeyelim diye bizi buraya kilitlediler :)) benim için çok farkı yok herzamanki durumdan senin için zor olmalı
cok zorlaniyorumm beni taniyosun
Meksika fasulyesi salatasıAkşam yemeği yaptınız mı yahu?
Taş mı yiyeceksiniz?
Köfte makarna sanırım karantina evlerinin klasiği olacakMeksika fasulyesi salatası
Eşim köfte pişiriyor şuan
Bir de makarna var
Ben bugs bunnyye benzıyorum haberınız olsun
Köfte makarna sanırım karantina evlerinin klasiği olacak
Yok be djdjdj cidden mimik yonunden zengin biriyimKuzum sen niye böyle kendinle uğraşıyorsun ya burhan altıntopun tavşan diş olduğu bölüm vardı onun gibi mi
Benim şuna benziyorum diyebileceğim biri bile yok küçüklüğümden beri benzettikleri onlarca kişi var ama sorun şu ki o Kişilerin hiçbiri birbirine benzemiyorYok be djdjdj cidden mimik yonunden zengin biriyim
Öğlen karnabaharlı, kabak ve havuçlu fırın mücver yedik, öyle demeyin. Sebze yedik, akşamı sal gitsin menüsü bu.Köfte makarna sanırım karantina evlerinin klasiği olacak
Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadıBenim şuna benziyorum diyebileceğim biri bile yok küçüklüğümden beri benzettikleri onlarca kişi var ama sorun şu ki o Kişilerin hiçbiri birbirine benzemiyor
Hiç öyle hayal etmemiştim seni. Benim için bir Catherine zeta jones bir bergüzar koreldin senÇocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah
Ahahfhah yaaaSana video attım hemen bak
Beni de kimseye benzetemiyorlar ama ben kendimi Monica Belluci ye benzetiyorum ve önemli olan benim fikrim.Benim şuna benziyorum diyebileceğim biri bile yok küçüklüğümden beri benzettikleri onlarca kişi var ama sorun şu ki o Kişilerin hiçbiri birbirine benzemiyor