Coronasavar

Biz yedik. Kendimi sandalyeden kazıyabilirsem mutfağı toplayacağım. 1 buçuk saattir kızımı görmedim babası birşeylerle oynatıyor beynim yeni kendine geliyor :))
Esinde izinlimi pekii

Sayfalar ne cabuk artiyor boyle olursa sizi yakalayamayabilirimmm dostumm

Aaaa şaşırdım annenin Rus olmasına. Hayır niye şaşırıyorum onu da bilmiyorum

Türk vatandaşı ya aksan bile kalmadı yıllardır burada. :) Tipinden anlarsınız ama yani bilmeseniz bile Karadenizli falan dersiniz anneme. Ben İç Anadolu genlerini almışım tabi çoğunlukla.

Beni de kimseye benzetemiyorlar ama ben kendimi Monica Belluci ye benzetiyorum ve önemli olan benim fikrim.

Monika olmak bir dudak kalemine bakar bende, üst dudağı veririm kalından tamam bittiii. Hıh. O kim kopeqq. : p

Meme mi?
Meme
Meme

meme
djdjsj kendimkilere bakıp geliyorum fkddkd
Meme, hem de 2 tane.
Büyükler kendiler, yegane sermayem diyorum afhahfa Ekmek kapım

Türk vatandaşı ya aksan bile kalmadı yıllardır burada. :) Tipinden anlarsınız ama yani bilmeseniz bile Karadenizli falan dersiniz anneme. Ben İç Anadolu genlerini almışım tabi çoğunlukla.
Benim annemler de göçmen. Annem sarışın, mavi gözlü, incecik bir kadın. Benim kime çektiğimi söylememe gerek yok herhalde

No beybi, çok güzelsin ki

No no no son halimi görmedin. 10 kilo koy, biraz çekirdekten azmış sivilceler ve çift görme sebebiyle gerisin geri (Takmaktan itina ile kaçtığım kemik çerçeveli o koca camlı) takmak zorunda kaldığım gözlüğümle evet, Idrakyollariiltihabi 'ın Corona günlüğünde de belirttiği ve korku filmlerinin öngördüğü üzere ilk ölecekler listesindeki kişi benim.

Korku filminde ilk ölecek kişi ben de olabilirim night. Kilo var, gözlük takmıyorum ama var. Bilirsin öyle filmlerde sevişken gençler b.k yoluna gider çadırda, ormanda falan şaaparken. Eğer öyle bir ortam olursa ben mortingen olurum. En azından mutlu ölürüm ne diyim

Yazık kız bize. Ben de meraktan giderim, feneri eline alıp "Bi çıtırtı geldi bakmaya gidiyorum" diyen var ya aha o benim. "Bi öksürük sesi geldi, bakayım durun siz"...

filmdelisi korku filminde bile karantina var diye çıkmaz, bir tek o sağ kalır elinde fısfısıyla.

Kötü yaratığı sirkeli su püskürterek öldürür ve dünyayı kurtarır. Durun kız benim yarattığım film korkudan çıktı Marvel'a doğru kayıyor.

Kötü yaratığı sirkeli su püskürterek öldürür ve dünyayı kurtarır. Durun kız benim yarattığım film korkudan çıktı Marvel'a doğru kayıyor.
Katili yüzüne çamaşır suyu sıkarak kör eder. O esnada kaçmaya çalışan katil yeni silinmiş yerde kayar, kafasını çarpıp pekmezini akıtmak suretiyle ölür.

Filmdelisi belindeki kemerden eldivenleri sallanırken evinin kapısından dışarı adım atar. Kamera arkadn çeker, güneş batarken filmdelisi elinde fısfısıyla usulca yürüyüp gitmeye başlar.

Yazık kız bize. Ben de meraktan giderim, feneri eline alıp "Bi çıtırtı geldi bakmaya gidiyorum" diyen var ya aha o benim. "Bi öksürük sesi geldi, bakayım durun siz"...
Korkmayın, ben de nereden çıktığı belli olmayan ama hayat kurtaran o gizemli yabancıyım. Yedirmem kimseye sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…