Esinde izinlimi pekiiBiz yedik. Kendimi sandalyeden kazıyabilirsem mutfağı toplayacağım. 1 buçuk saattir kızımı görmedim babası birşeylerle oynatıyor beynim yeni kendine geliyor :))
Meme mi?Benimkiler doğal ama. Özmal. Kendim büyüttüm yemedim yedirdim
Aaaa şaşırdım annenin Rus olmasına. Hayır niye şaşırıyorum onu da bilmiyorum
Beni de kimseye benzetemiyorlar ama ben kendimi Monica Belluci ye benzetiyorum ve önemli olan benim fikrim.
25e kadar olabilirdi bir ihtimal ama artık bitti Astoriam aah ah... 40a koydum hedefi, estetik yaptıracağım planım bu. Suratı yeniden yaptıracağım.
Esinde izinlimi pekii
Sayfalar ne cabuk artiyor boyle olursa sizi yakalayamayabilirimmm dostumm
Meme, hem de 2 tane.Meme mi?
Meme
Meme
meme
djdjsj kendimkilere bakıp geliyorum fkddkd
Benim annemler de göçmen. Annem sarışın, mavi gözlü, incecik bir kadın. Benim kime çektiğimi söylememe gerek yok herhaldeTürk vatandaşı ya aksan bile kalmadı yıllardır burada. :) Tipinden anlarsınız ama yani bilmeseniz bile Karadenizli falan dersiniz anneme. Ben İç Anadolu genlerini almışım tabi çoğunlukla.
No beybi, çok güzelsin ki
Ama oyle de merak ediyorummYok kız son yazılana göre hareket et araları okuma ckkdkdkx
Korku filminde ilk ölecek kişi ben de olabilirim night. Kilo var, gözlük takmıyorum ama var. Bilirsin öyle filmlerde sevişken gençler b.k yoluna gider çadırda, ormanda falan şaaparken. Eğer öyle bir ortam olursa ben mortingen olurum. En azından mutlu ölürüm ne diyimNo no no son halimi görmedin. 10 kilo koy, biraz çekirdekten azmış sivilceler ve çift görme sebebiyle gerisin geri (Takmaktan itina ile kaçtığım kemik çerçeveli o koca camlı) takmak zorunda kaldığım gözlüğümle evet,Idrakyollariiltihabi 'ın Corona günlüğünde de belirttiği ve korku filmlerinin öngördüğü üzere ilk ölecekler listesindeki kişi benim.
Korku filminde ilk ölecek kişi ben de olabilirim night. Kilo var, gözlük takmıyorum ama var. Bilirsin öyle filmlerde sevişken gençler b.k yoluna gider çadırda, ormanda falan şaaparken. Eğer öyle bir ortam olursa ben mortingen olurum. En azından mutlu ölürüm ne diyim
Yazık kız bize. Ben de meraktan giderim, feneri eline alıp "Bi çıtırtı geldi bakmaya gidiyorum" diyen var ya aha o benim. "Bi öksürük sesi geldi, bakayım durun siz"...
filmdelisi korku filminde bile karantina var diye çıkmaz, bir tek o sağ kalır elinde fısfısıyla.
Katili yüzüne çamaşır suyu sıkarak kör eder. O esnada kaçmaya çalışan katil yeni silinmiş yerde kayar, kafasını çarpıp pekmezini akıtmak suretiyle ölür.Kötü yaratığı sirkeli su püskürterek öldürür ve dünyayı kurtarır. Durun kız benim yarattığım film korkudan çıktı Marvel'a doğru kayıyor.
Çocukla uğraşıyorum benden gizli birbirinize kendinizi gösterip benden gizliyor iseniz 100 kilo olun.
Korkmayın, ben de nereden çıktığı belli olmayan ama hayat kurtaran o gizemli yabancıyım. Yedirmem kimseye sizi.Yazık kız bize. Ben de meraktan giderim, feneri eline alıp "Bi çıtırtı geldi bakmaya gidiyorum" diyen var ya aha o benim. "Bi öksürük sesi geldi, bakayım durun siz"...
Çocukla uğraşıyorum benden gizli birbirinize kendinizi gösterip benden gizliyor iseniz 100 kilo olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?