- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Hak edenlere
Edenlere
Edenler
EdenLER
Çoğul eki
Ayıp ayıp evli barklı kadınsın hala gözün çoğul eklerinde
Bende küçükken birkaç tane çikolata calmistim Allah affetsin. Hayır birde gidip en kötüleri çalmışım yapacaksın bir iş beri değsin değil miKüçükken bakkaldan cips çalmış, bakkal amca fark edince yanımda götürdüğüm küçük velete kızmış, "sen ne yaptığını sanıyorsun ne kadar ayıp" demiş ve bakkal amcaya vermiştim cipsi. Bakkal amca da "aferin sana güzel ablalık yapıyorsun size hediyem olsun bu cips" demişti. İşte bu kadar ahlaklıyım ajsjjsks.
Büyük resmi gördüm, gösterilenin ardına baktım.Şy an gizli ahlaksızlığımı ortaya çıkardın. Şifreyi çözdün. Meğer bilinçaltımda neler varmış ajsjsksks.
Çikolata mıııııBende küçükken birkaç tane çikolata calmistim Allah affetsin. Hayır birde gidip en kötüleri çalmışım yapacaksın bir iş beri değsin değil mi
En son bakkal amca beni suç üstü yakalayıp babama şikayet etmişti
Bir olay olsa abimler, senin dosyan kabarık derler sağolsunlar, hiç unutturmazlar o günleri
Bende küçükken birkaç tane çikolata calmistim Allah affetsin. Hayır birde gidip en kötüleri çalmışım yapacaksın bir iş beri değsin değil mi
En son bakkal amca beni suç üstü yakalayıp babama şikayet etmişti
Bir olay olsa abimler, senin dosyan kabarık derler sağolsunlar, hiç unutturmazlar o günleri
Büyük resmi gördüm, gösterilenin ardına baktım.
Bunun arkasında kim var, Amerika. Onun arkasında? İsrail.
Küçükken bakkaldan cips çalmış, bakkal amca fark edince yanımda götürdüğüm küçük velete kızmış, "sen ne yaptığını sanıyorsun ne kadar ayıp" demiş ve bakkal amcaya vermiştim cipsi. Bakkal amca da "aferin sana güzel ablalık yapıyorsun size hediyem olsun bu cips" demişti. İşte bu kadar ahlaklıyım ajsjjsks.
Ben bakkalın çocuğuna cips ısmarlamış çocuğum be ne diyon. Öyle bönkör, öylesine salak.
Ne zamandır girmiyordum, ekşi sözlük'e bakayım 5 dk dedim bakmaz olaydım. Yığınla bilgisiz ergen doluşmuş, saçmasapan başlıklar... Gerçekten olmuş gibi Wattpad hikâyesi yazıp başlık açan var. Ne güzeldi sözlük eskiden, bu hâle kim getirdiyse mahvetmiş.
Nasıl da biliyor...RockefellerAlicja
Hdjdjss yok özeniyorumNasıl da biliyor...
Onların adına mı çalışıyorsun doğru söyle.
Toy boy izleDizi izleyip erkek portföyümü geliştiricem
Jejdjdj şimdi benımki kadın kılığımda gelip dkkdkd sevgilim toy boy izliyor ne yapmalıyım diye konu açmaz umarım fkdkdToy boy izle
Kocamı dehleyip izliyordum de get gözüm gönlüm açılsın nidalarıyla
Uzun vadeli düğün o; evlendiği döneme kadar kuyruktan yeriz planı.
Sünneti aylık bebeyken yaptırdık kuzuya, sağlık sorunu çıkarsa anal dönemde yaptırmak zorunda kalırsak travma olmasın diye.