Coronasavar

Bende küçükken birkaç tane çikolata calmistim Allah affetsin. Hayır birde gidip en kötüleri çalmışım yapacaksın bir iş beri değsin değil mi
En son bakkal amca beni suç üstü yakalayıp babama şikayet etmişti
Bir olay olsa abimler, senin dosyan kabarık derler sağolsunlar, hiç unutturmazlar o günleri

Çikolata mııııı
Çikolata çalmadım ama dkkdkdkd eve gelen kadınların altın olan eşyalarını almaya çalıştığım çok oldu

Hiç masum olamadım cjdkdjk

Ahahah Allah affetsin ikinci hırsızlığımda kalemtraş çalarken yakalanıp tövbe etmiştim. Ev kalemtraş doluydu neden yaptım ben de bilmiyorum. O günden sonra elimi harama uzatmadım ahsjsjs.

Ben bakkalın çocuğuna cips ısmarlamış çocuğum be ne diyon. Öyle bönkör, öylesine salak.

Eksisozluk son zamanlarda çok fazla yazar alımı yaptı, sürekli salak salak başlık açanlar mı dersin, olmamış olayları oldu diye açanlar mı dersin, gerzek gerzek youtube videolarının reklamını yapanlar mı dersin

Uzun vadeli düğün o; evlendiği döneme kadar kuyruktan yeriz planı.
Sünneti aylık bebeyken yaptırdık kuzuya, sağlık sorunu çıkarsa anal dönemde yaptırmak zorunda kalırsak travma olmasın diye.

Benimkiler duruyor
Zati şahane babaları hatirlasinlar, sunnet çocuğu olgunlastirir dedi.
Genel anestezi ile yaptırmazsam turuncu değil yeşil dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…