- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
Az önce Beydi, şimdi kıçının kaslısı oldu.
Ula İdrak o kadar benziyoruz ki. Kardeşimin bi malı olur vermesini isterken överim "Şu güzel xini versene bi bakim" diye, vermez "Senin bitli xine kalmadık" derim. Tabi bunu 17 yaşında yapıyordum akdlad. Neyse.
Ahajah bizi bu özgüven kurtaracak. Aman seçmesinler ben seçilmem seçerim zaten ahahs. Gemilerini de alıp gitsinler. Ben kendi kendime ürer, bir ordu kurar o adayı yakarım.
Ben bu görselde tavandaki ışıklandırma yansıması olabilirim anca.
Hee sen kaslı yağuşuklu derken öyle değildi amaAma ama sadece güzellik yetmiyormuş zeki çevik ve ahlaklı da istiyorlarmış.
Ahlaklıda kaybettik idrak, kör talihi görüyor musunAma ama sadece güzellik yetmiyormuş zeki çevik ve ahlaklı da istiyorlarmış.
Bunların iki tanesi anca 1 tane ben eder.Ben bu görselde tavandaki ışıklandırma yansıması olabilirim anca.
Ona bile şükür
Eh napalım iş başa düştü. Kaslı yakışıklılarla üremek bize kaldı.Benden çıkan da pek iyi olmuyor şimdi, bu göreve bebesizleri atayalım bence.
Her canlı daha nefes alırken ölümü tadacak
Ben dizle ayak arasındaki yerimAma ama sadece güzellik yetmiyormuş zeki çevik ve ahlaklı da istiyorlarmış.
Ay kıyamam herkes idraka yüklenmiş kdkfjf ben seni alırdım idrak eğer kaslı bi erkek olsaydım tamam üzülme
Yok siz evlisiniz fkkdkdd o iş bende sakin olun bebelerin fotisini atarım burayaEh napalım iş başa düştü. Kaslı yakışıklılarla üremek bize kaldı.
Zekisin, bebeyle uğraşabildiğine göre çeviksin de muhtemelen ama son maddeyi bilemiciiiimAma ama sadece güzellik yetmiyormuş zeki çevik ve ahlaklı da istiyorlarmış.
Lan iki dakikada sattınız beni. Kıçı kırık bir kaslı yüzünden aşağıladınız örselediniz. Hani iyiydim, hani severdiniz beni. Mevzu kaslı olunca hemen kıskançlık hemen aşağılama. Yedirmem kaslıları size! Gerekirse estetik yaptırırım, o gemiye binerim!
Hak edenlereGeçti artık geçti. Bu saatten sonra kıymetli uterusumu sadece hak edenlere vereceğim ajsjsjsj. Canım kocam.
Zekisin, bebeyle uğraşabildiğine göre çeviksin de muhtemelen ama son maddeyi bilemiciiiim
Ben prencip olarak kaslı tercih etmiyorum, güçlü mü ona bakarım. İstediği kadar kas olsun basar amino asitleri kof kasını yapar. Benim ayağımı yerden kesmesi lazım. Bunu gerçek manada söylüyorum, beni halter gibi kaldırabilirse olabilir o iş. Biraz mağara genlerimin baskın ve ilkel zevklerim olduğu doğrudur. İçgüdülerim bana fiziksel güççç ooh bak bak şu erkağğ diye üflerken, zeka ikinci plana düşüyor. Sapyoseksüel olamadığımdandır ki gocam, imtihanımdır.
Konu Şam diye başladı, "İçerim bazı akşam" diye bitti ama sorun yok bence.
Ay seni görünce korktum bdv deki başlığa kaslı erkek fotosu attım sandım. Niye sessizce geliyorsunNe zamandır girmiyordum, ekşi sözlük'e bakayım 5 dk dedim bakmaz olaydım. Yığınla bilgisiz ergen doluşmuş, saçmasapan başlıklar... Gerçekten olmuş gibi Wattpad hikâyesi yazıp başlık açan var. Ne güzeldi sözlük eskiden, bu hâle kim getirdiyse mahvetmiş.
Başka modeller var mı?
Ben prencip olarak kaslı tercih etmiyorum, güçlü mü ona bakarım. İstediği kadar kas olsun basar amino asitleri kof kasını yapar. Benim ayağımı yerden kesmesi lazım. Bunu gerçek manada söylüyorum, beni halter gibi kaldırabilirse olabilir o iş. Biraz mağara genlerimin baskın ve ilkel zevklerim olduğu doğrudur. İçgüdülerim bana fiziksel güççç ooh bak bak şu erkağğ diye üflerken, zeka ikinci plana düşüyor. Sapyoseksüel olamadığımdandır ki gocam, imtihanımdır.
Konu Şam diye başladı, "İçerim bazı akşam" diye bitti ama sorun yok bence.