Coronasavar

Arkadaşlar şimdi oğlana yemek yedirirken aklıma takıldı. Bu korona virüsünün önü alınmazsa ve sağlıklı genç bireyleri bir gemiye toplayıp insanlığın devamı için ıssız bir adaya götürürlerse ve bizim ürememiz konusunda emir verirlerse, üreme eşi olarak kendi kocamızı mı seçmeliyiz yoksa bu insanlığa kendimizi adadığımız görev için yakışıklı, kaslı, zeki, esprili bir pipili seçsek Allah günah yazar mı? Tamamen insanlık için. Muhteşem üreme sonuçları için, yanlış anlamayın.
Canım öyle bir durumda insan ırkının en güzel ve en yakışıklıları seçileceği için bize mok yemek düşüyor. Sen canını sıkma.:KK70:

Ben intihar edecem yök kapattı bu dönemi evdeyiz ya
Yazıj köpekler gibi çalışacaz
Alkışşşşş

Arkadaşlar şimdi oğlana yemek yedirirken aklıma takıldı. Bu korona virüsünün önü alınmazsa ve sağlıklı genç bireyleri bir gemiye toplayıp insanlığın devamı için ıssız bir adaya götürürlerse ve bizim ürememiz konusunda emir verirlerse, üreme eşi olarak kendi kocamızı mı seçmeliyiz yoksa bu insanlığa kendimizi adadığımız görev için yakışıklı, kaslı, zeki, esprili bir pipili seçsek Allah günah yazar mı? Tamamen insanlık için. Muhteşem üreme sonuçları için, yanlış anlamayın.

Esas sorun şu ki o zeki kaslı esprili bey seni seçer mi İdrak? Niye seçsin bi sebep söyle?

Özgüvenine hayran oldum gerçekten sağlıklı genç birey diye seni beni mi seçecekler 🥴

Ama bence filmdelisi filmdelisi ni seçmeliler çok tedbirli olduğu halde 2 kez yanlışlıkla hamile kalabildiğine göre üremeye çok elverişli, dünyanın ve soyumuzun selameti açısından :KK70:

Bana "sen gelme ulan ayı" derler kesin :KK70:

Aynen sevgili candır, en güzeli en heyecanlısı:KK8:
Canın mı istemedi, bir hafta görüşme kafanı dinle mesela. Koca öyle mi, her akşam evde :KK70:

koca deyince kokulu çoraplar, kirli boxerlar , kaşınan sırt ve göbekler işin içine giriyor demi😂
Nesi güzel olabilir yani bunun, ben de onu anlamıyorum.
Evlenip herkes kendi evinde yaşamaya devam etse keşke
Ay hayır sonra okuyoruz kocam isteksiz kocam şöyle kocam böyle. E aynı evde yaşayıp her türlü cefasını çekip sefasını süremeyeceksem ne anladım ben o işten :KK70:

Şişt bebekliler bebek bezi stokluyor musunuz :KK53:
Bende bir stok var, 3 bebe büyütür.
Ama koronadan önce, senelerdir genel halimiz bu.
Eşim eve koliyle alıyor, içinden 70 paket falan çıkıyor ki 2 kilo alır genelde.
Aynı şekilde ıslak mendil, 50 li falan alıyor.
Hayır bebelerimden biri bezi bıraktı, tekiyle de o stok bitmez zaten, hayrına verelim diyorum ‘dur kızım senin sağın solun belli olmaz. 3. Ye hamile kalabilirsin öyle üstün yeteneklerin var’ diye verdirmiyor da.
Haberi yok başka çocuk yapsam başka adamdan olur😂😂

Özgüvenine hayran oldum gerçekten sağlıklı genç birey diye seni beni mi seçecekler 🥴

Ama bence filmdelisi filmdelisi ni seçmeliler çok tedbirli olduğu halde 2 kez yanlışlıkla hamile kalabildiğine göre üremeye çok elverişli, dünyanın ve soyumuzun selameti açısından :KK70:

Ahajah bizi bu özgüven kurtaracak. Aman seçmesinler ben seçilmem seçerim zaten ahahs. Gemilerini de alıp gitsinler. Ben kendi kendime ürer, bir ordu kurar o adayı yakarım.

Şahsdjjsjd
3 ayda bir doğurabilirim, bence yapabilirim.
Hızlandırılmış kur ile minnak prototipler yapabilirim.
İşte insanlık için kendimi feda ediciim, kaslı yakışıklı namahrem bir beye artık, napiim.
Dünya bekası mesele😂

Şahsdjjsjd
3 ayda bir doğurabilirim, bence yapabilirim.
Hızlandırılmış kur ile minnak prototipler yapabilirim.
İşte insanlık için kendimi feda ediciim, kaslı yakışıklı namahrem bir beye artık, napiim.
Dünya bekası mesele😂

Off dalga geçtim ama inşallah başıma gelmez, amacım soyumuzu kurtarmaktı yemin ederim 🥴

Filmdelisini kınayan filmdelisinin köyneğini giysin :KK70:

Çünkü ben idrakim tamam mı jsjanams. Kıçımın kaslısı kimi seçecek başka he.

Az önce Beydi, şimdi kıçının kaslısı oldu.
Ula İdrak o kadar benziyoruz ki. Kardeşimin bi malı olur vermesini isterken överim "Şu güzel xini versene bi bakim" diye, vermez "Senin bitli xine kalmadık" derim. Tabi bunu 17 yaşında yapıyordum akdlad. Neyse.

Arkadaşlar sizde de şey oluyor mu, böyle ardı arkası kesilmeyen komik mesajlara gülerken, bir yerden sonra sıradaki mesajın daha ne olduğuna bile bakmadan gülmeye başlıyor musunuz? Sinir krizi mi geçiriyorum onu anlamaya çalışıyorum da. Durur musunuz artık?

Biraz ciddiyet için sizinle şu önemli bildiriyi paylaşmak istedim.

bildiri.png

X