Coronasavar

En rezil anım derken bambaşka şeyler düşünmüstüm Night, benden bile daha rezil anılar çıkar.

Caps or didnt happen

Bence bir dna testi yapsak, kayip olmus kardesim olabilirsin

Harika bir rezillik hikayesi

Bunların hiç biri rezıllık değil değilll ben de yaşadım bunlarıııı

Arkadaşım götümü açtım sokaklarda gezdim, donumu kafama giydim sütyenimle halay çektim, rakım tabelası önünde eğildim gelene gidene "Ce ee benimki bakııın" dedim. Ne istiyonuz ne anlatayım yani? Alla alla.

Bence bir dna testi yapsak, kayip olmus kardesim olabilirsin

Harika bir rezillik hikayesi
Neyse ki mahallede şanım yürümedi, "lyanna işe donla gidiyormuş, artık nerede çalışıyorsa...." diye

Yaa şaka maka en büyük korkumdur biliyor musun lyanna, eteğin çoraba filan sıkışması yüzlerce defa kontrol etmeden çıkmam kabinden iş yerinde
Bir süre ben de aynada bakmadan çıkmıyordum. Hayır yolda tanımadığım insanlar yine neyse de, müdürüme kabak gibi totişimle gidip iş anlatmak istemem yani

Film gibi rezillik hikayesi inş teliyle çekip bunu satan olmamıştır dkdkdk Lyanna Mormont
Kızım benim selülitli bacağımı, ev donumu kim napsın. Yoldan geçenlerin gününü şenlendirdim ahahah

Bu arada egzersiz yapacağız ne yapalım diye düşünen olur ya hani. Yanlışlıkla falan aklınıza gelmiştir

Bu profilde canlı yayın kayıtlı bir pilates seansı var, başlangıç serisi.
Tavsiye ederim.

Neyse ki mahallede şanım yürümedi, "lyanna işe donla gidiyormuş, artık nerede çalışıyorsa...." diye

Normalde işine donsuz mu gidiyon
Alicja 'ya rakıp geldi dostlar bakın, Lyanna "Donsuzum" diyor, "Donsuz püfür püfür oh ne rahat, serinliği hisset" diyoor.

Ben egzersiz hakkımı ev işinde kullanıyorum, thanks