Coronasavar

Ya bir de pilates videosu atıyor çıldırcam. Maşallah ne enerji var yarabbim.

Normalde işine donsuz mu gidiyon
Alicja 'ya rakıp geldi dostlar bakın, Lyanna "Donsuzum" diyor, "Donsuz püfür püfür oh ne rahat, serinliği hisset" diyoor.

Ya adımı çıkarttı donsuz diye kadına bak vururum seni
Ben çamaşır suyunda ağarmış bol eşofman altı giyiyorum dedim

Buarada rezil olduğumuz ani anlatıyoruz sanırım
Lise son, biyoloji dersi.
Hoca benden nefret ediyor, ben de ondan.
En arka sırada kulağımda kulaklıkla geometri çözüyorum, kimseye zararım yok.
Neyse en son hoca dayanamıyor.
Gelip bir iki bağırdıktan sonra
Hayır anlamıyorum ne bekliyorsun bu dersten, ilgini çekmek için ne yapmalıyız? Falan diyor (kadın hırs yapmış)
Ben de
Ya hocam yukarıda 3 tane lab var, yıl sonu gelmiş, bir kere dediniz mi şu anlattıklarımı bir de uygulamada gostereyim, bir deney falan yapalım (ders kimya değil ki?) video izleyelim.
Sonuç, sınıf yarıldı.
Bense tam 1 hafta bütün yönetimi dersi dinlendiğime ikna etmeye çalıştım.

Neden? Konu: ÜREME

@Vander Aklim sana geldi. Sonunda baskalarin mahrem yerlerini görme onayi çikti ve sen evde tikali kaldin. Böyle bir adaletsizlik olmaz olsun!

Ya adımı çıkarttı donsuz diye kadına bak vururum seni
Ben çamaşır suyunda ağarmış bol eşofman altı giyiyorum dedim

Hiç de bile. Taytsızım, donsuzum, ancak g string giyerim ama bir tane var, yıkama günlerinde donsuzum dedin.
İnanmayan 425 sayfa okusun.

Ee başka rezaleti olan var mı
En rezil hissettiğim anı anlatayım: Yayınevinde çalışıyorum, fuar zamanı. Sabahın köründe standa kitapları yerleştiriyoruz, imza günü olan yazarların standı ayrı, oraya geçtik. O gün de bir çocuk kitapları yazarının imza günü, ki ben kendisinden hiç hoşlanmam; ne yazdıklarından, ne karakterinden... Neyse arkadaşa; "bu kadının kitapları nasıl satıyor, çocuklara bu eziyeti neden yapıyorlar, yaratıcılık sıfır, üslupla kotarmaya çalışıyor" filan diye sallıyorum. O sırada kafayı bir kaldırdım, yazar karşımda. Öğleden sonra olan imza saatine, sabahın köründe personel servisiyle gelmiş, evde sıkılmış herhalde bilemiyorum orasını. Eyykk, ben öyle bir kaldım tabi. Sonra gelen birkaç kişinin dikkat dağıtmasıyla ortamdan tüydüm. Bence rezil bir davranıştı, yazarı sevmeme özgürlüğüm, hakkında eleştiri yapma hakkım var da orada mı yapılır Loreth? İşte ağzımın ayarının kaçtığı böyle bir anı, hatırladıkça karnım hafiften ağrır.

Bir de 18 yaşımdaydım, üniversiteye yeni başlamışım. Eskişehir'de Mor ve Ötesi konseri var. Hayalkahvesi diye bir mekan, bilen bilir. O zamanlar grup bu kadar popüler değil, kitle daha zatanik filan. Neyse biz konserden birkaç saat önce mekana gidip içmeye başladık. Sonra onlar daha sahneye bile çıkmadan gidip sahneye bir güzel kustum. Güvenlik de beni dışarı şutladı. Benimle birlikte birkaç arkadaşım da kendini feda edince, gidip tren garında uyuduk. Sabah da trene binip, şehrimize geri döndük. Umarım beni sevmeye devam edersiniz, tabi eğer seviyorduysanız.

Hiç de bile. Taytsızım, donsuzum, ancak g string giyerim ama bir tane var, yıkama günlerinde donsuzum dedin.
İnanmayan 425 sayfa okusun.

Yazıklar olsun kendimi çıplak hissediyorum şu an tamamen o kadar fotoğraf attık herkes gördü gözlerinde öyle canlandıracaklar beni Allahım kendimi ağaçlara çarpa çarpa koşarak uzaklaşmak istiyorum hülya koçyiğit gibi

Allah korumuş, ya tamam hadi deseydi ahahahha

Başına iş açılmadı umarım sonrasında

İşte bunlar hep nude. Dedik biz senelerdir.

10 üzerinden 8 diyorum bu rezalete

Avrupada yasiyorum, o video gösterelim olayina pek heveslenme bacim. Cok cringe bir olay. Benim zamanimda (ki 200li yillar) halen 80-90lardan kalmis cringe videosunu izliyorduk. Mecburmuyum cibildak insanlarin vajinalarin, penislerini görmeyi?

Ki ilkokul sondan itibaren her 2-3 yilda bu ürüme dersi tekrarlaniyordu. Lise sonda artik yemin ile bikmistim. ANLADIK YAA BEBEK NERDEN GELIYOR ANLADIIIK YAAA!

Aha bir tane daha geliyor.
Benim eşimin iki ismi var.
Ahmet emir olsun.
Ailesi hep emir i kullanıyor,
Ama eşim hep ahmeti.
Öyle ki aile ahmeti unutmuş.
Tabi biz okul arkadaşıyız, ben adamı ahmer diye tanıdım
Neyse isteme söz oldu,
Yemeğe çağırdılar, halalar da var
Bana bir şey soruldu, ben başladım anlatmaya ahmet ahmet ahmet diye
Halaların suratı kızardı falan. Birinin damarı çıktı alnından ama kibarlığı elden bırakmıyorlar.
Bayaga bayaga beni başkasını anlatıyor sanıyorlar.
Neyse ki görümcem durumu fark etti ve duzeltti

Oo çılgın gençlik ahahfh

Sende cevher var, daha çıkacak senden böyle şeyler inanıyorum ben

neyse en azından onlar sahnedeyken kusmamışsın
Sarılmaya diye çıkıp lönk diye mideyi boşaltmak da var

Hayatımda böyle salakça bir şey duymadım diyanetin demesi ayrı bir olay

Ay beni de birinde kaldırımdan topladılardı öyle.
İçiyoz evde arkadaşlarla içtik içtik, sonra midemiz kazındı ciğerciye gidelim diye bir fikir attık ortaya, gece çıktık evden ben de o sıralar götik ile punk arası saçma bir şeyim, zataniklikten geçiyorum yavaştan renkleniyorum filan...
Polislerin dikkatini çektik yolda, çünkü giderken, gidemiyoruz öyle bir haldeyiz mehterana bağlamışız.
Polis emmiler durdurdular güldüler filan "Gençler ne bu haliniz abim sevgilileriniz mi terk etti diye". Beni terk eden yoktu ama sevgilim de yoktu o sıra boşluktaydım bir ağlamaya başladım "Abi benim sevgilim bile yoook" diye. Sonra da kusma ve kapanış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…