- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ayy gel kiz sarilicam kıyamadım.Ben de size katılmak istiyorum çok eğlenirken ama Bilge uyumuyoooorrrr o uyuyunca ben de böyle kendimi aşan cümleler kuruyorum çok özür dilerim
Sevgili arkadaşlar,
Ne önerilen dizileri filmleri izleyebiliyorum.
Ne kitapları okuyabiliyorum. Zaten son 2 yıldır aldığım kitapları da okumadım duruyor.
Dolayısı ile bunu yapabilen herkesi kiskaniyorum.
Kem gözlerimle enerji gönderiyorum.
Bekar ve çocuksuz olan arkadaşların tek derdinin sevişememek olduğunu düşününce, oğlanları onlara kargo ile gönderme fikrine artık daha sıcak bakıyorum. ( @VanderLyanna Mormont hayır anlarsınız ama sizsiniz, yazayım yine de)
Evi süpürdüm, kocam sildi
Tuvalet yıkadım, o da lavoba ovdu.
Birazdan çocukları yıkayacağız.
Zannediyorsunuz ki koca var, sabaha kadar dans
Zaten reglimin ilk günü.
Kendimi yorganın altına kapatıp çikolata banyosu yapasım var
Birazdan elmalı kurabiye yapacağım
Ama ekmek yapmam arkadaş. Paketli ekmek alırım napim. O kadar da değil.
Aslında firinci taş mi yesin, fırından alalım dedim kocama.
Ekmek sevdasına corona diye haber yaparım seni dedi. Sustum.
Bu ne? Senden bekledigimiz bu mu?Üni.nin ilk günleri; daha ilk dersler... Tanışılıyor.
Dersimize bir prof girdi aynı zamanda bölüm başkanı imiş kendileri.
Ben bu kadar kimyaya aşık daha bir insan görmedim, bir anlatıyor ama yok böyle bir anlatış; "İçine girdikçe içinize girecek, içinize girdikçe hissedeceksiniz" filan diyor. Sınıfta o an derin bir sessizlik ve bir iki kıkırtı. Bir sinirlendi prof. "Hayvan herifler"e bağladı. Öyle kibar bir insanın içindeki şeytanı o sıra göremeyen ben deniz, arka sıralarda tek kulağımda diskman oturuyor ve kendisinin karikatürünü çiziyordum.
Sonrasında sorulara geçildi; "Var mı sorusu olan?" diye. O sırada ben gerizekalısı, el kaldırdım, bana söz hakkı verdi ve başladım:
"Bu koca üni.de bir tane solak sandalyesi yok mu? Nereden bulacağız? Bakın burada iki sandalye kullanmak zorunda kaldım" diye. Anaaa, Prof "Çık dışarı, çık" dedi. " Önce indir bi o elini. Çıkarız ülen kime havan." diyemedim tabi, bacaklarım azcık birbirine vurdu, çok kırılgan bir gençtim cağnım. Çantamı aldım tüm gururumlan dersi terk ettim.
Sınıfta adım "Profa solak sandalyesi atarı yapan kız" olarak kaldı.
Sonradan şükrettim ki prof, adımı almadı. Baya bi unuttu, görünmez oldum bir süre. Adımı alaydı, yanmıştı üni. yıllarım. :))
Bu da böyle bir anımdır.
Duksuz rezilligin yok mu. Ben yazicam simdi ısınma turu olarak az bekle.Lyanna Mormont hayır erotik hikaye mi bekliyon nedir yani? Dük mü olsun illa.
Duksuz rezilligin yok mu. Ben yazicam simdi ısınma turu olarak az bekle.
Üni.nin ilk günleri; daha ilk dersler... Tanışılıyor.
Dersimize bir prof girdi aynı zamanda bölüm başkanı imiş kendileri.
Ben bu kadar kimyaya aşık daha bir insan görmedim, bir anlatıyor ama yok böyle bir anlatış; "İçine girdikçe içinize girecek, içinize girdikçe hissedeceksiniz" filan diyor. Sınıfta o an derin bir sessizlik ve bir iki kıkırtı. Bir sinirlendi prof. "Hayvan herifler"e bağladı. Öyle kibar bir insanın içindeki şeytanı o sıra göremeyen ben deniz, arka sıralarda tek kulağımda diskman oturuyor ve kendisinin karikatürünü çiziyordum.
Sonrasında sorulara geçildi; "Var mı sorusu olan?" diye. O sırada ben gerizekalısı, el kaldırdım, bana söz hakkı verdi ve başladım:
"Bu koca üni.de bir tane solak sandalyesi yok mu? Nereden bulacağız? Bakın burada iki sandalye kullanmak zorunda kaldım" diye. Anaaa, Prof "Çık dışarı, çık" dedi. " Önce indir bi o elini. Çıkarız ülen kime havan." diyemedim tabi, bacaklarım azcık birbirine vurdu, çok kırılgan bir gençtim cağnım. Çantamı aldım tüm gururumlan dersi terk ettim.
Sınıfta adım "Profa solak sandalyesi atarı yapan kız" olarak kaldı.
Sonradan şükrettim ki prof, adımı almadı. Baya bi unuttu, görünmez oldum bir süre. Adımı alaydı, yanmıştı üni. yıllarım. :))
Bu da böyle bir anımdır.
Duk muk yok. Tamamen kendi bedenimle yaptigim rezillik.Ama dük süz olsun lütfen çünkü izleyici kitlesi artıyor ben kendimi çıplak hissediyorum kalabalık olunca
Duk muk yok. Tamamen kendi bedenimle yaptigim rezillik.
Hatta iki tane yazicam ibreti alem olsun.
Yalnız hepimizin aynı tepkiyi vermesi
Kavga gürültüyle uyandırıldım, evin kuralıdır tepemde bağır çağır akrobatik hareketlerle kavga ederlerBenim kız uyumuyoorr uyumuyor, o uyuyunca da ne yapacağımı şaşırıp hiçbir şey yapamadığımı farkediyorum
Uyanıkken telefonu görmesin diye saklıyorum. Saçlarım yoluk tavuğa döndü kuaförcülük oynayacak diye. Amaaan öyle işte.
Sizin nasıl geçiyor pazar gününüz :)
Kavga gürültüyle uyandırıldım, evin kuralıdır tepemde bağır çağır akrobatik hareketlerle kavga ederler
Bizim evde kahvaltı beyin görevi, çayıma kadar koyar öyle sofraya gelirim, sağolsun kaldırır da.
Kocacığın eline süpürgeyi tutuşturup evi süpürttüm, ben de mutfağı temizledim, çorba yaptım, akşama yemeklik siparişleri alıp hazırlamaya başladım.
Bu sırada salonu tekrar dekore etmek isteyen veletlerimin orada olmasını fırsat bilip, salon aksesuarı olarak kullandığım ütü masası ve ütüyü çalıştırıp, yüksek yüksek tepelerden birini seçip ütülemeye koyuldum.
Çarşaf değişimi yaptım, 1 makine ütüledim çok mutluydum ki hasta olduğumu farkedip c vitamini desteği ve nurufen dostumu mideme indirdim, evdeki pipili populasyonunu öğle uykusuna yatırdım, gün yarılandı çok şükür, 1 saat çay kahve yapacağım
Daha bu günün yarısı fragman gibi bir şeyEh be maşallah daha ne olsun
Daha bu günün yarısı fragman gibi bir şey
Tamam düklü bir tane anlatıyorum.
O zamanlar yeni ergenliğe girecek çocuğuz. Kafamız ayıkıyor bir şeylere ülen yakıştıramıyorum da "Bizimkiler yapmaz öyle şeyler, yok cağnım cıks, leylekler çok mantıklı bence" diyorum. İnkarlardayım ama maymun gözünü gtünü açıyor yavaştan. O sıralar zibidi dayım üni. öğrencisi. Teknoloji az bulunur bir nimet. Cine 5 almış dedemlerle yaşadığı eve, odasına kurmuş, belli yani sebep, yokluk.
Neyse bir gece anneannemlerde kalacağım, Farkındayım da evin beti bereketi bekleneni karşılamıyor bir kıtlık, anneannem sadece portakal suyu vermiş, yanında kurabiyem yok, artık Allah affetsin kim cenabetse...
Dayım da arkadaşlarıyla takılmaya çıkmış, erkek çocuktur hoyrattır diye elleşmiyorlar zebahlara kadar içer sıçar arkadaşlarla gelir sonra dedemin pis bakışıyla muhatap olur. (Dedem imamdı ciddiyim)
Dayımın odayı anneannem bana hazırlamış, içtim portakal sularını uyku kaçtı. İnsan bi süt verir vijdonsızlar ve o melun geceyi yaşamam da uyurum.
Neyse sıkıntı bastı uyku yok, kanalları gezerken bir baktım cine 5 diye bir yer açık. Anaa bizim evde kapalıydı bu. Meraklan izlemeye koyuldum ama gittikçe filmler bir garipleşiyor, bir ohlaşmalar bir soft hallerle sürtünmeler bir ileri geri gidip gelme çözemediğim. Hoşuma da gitti la dedim bu ne, karşı koyamıyorum izleyesim var. Mute tuşuna bastım ve...
En rezil gecemi yaşadım.
Oldu mu
Çocuksuz evlilere gonder bence. Baslarinda baba figuru de olsun yaziktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?