Coronasavar

Kıyamam tek çocukla derdim var diyorum ben de bu kadın ne yapsın

Bu ne? Senden bekledigimiz bu mu?
Bu olmadı cabuk git baska rezillik yaz.

1/10 veriyorum.

3/10
ben de sandım ki

Kavga gürültüyle uyandırıldım, evin kuralıdır tepemde bağır çağır akrobatik hareketlerle kavga ederler

Bizim evde kahvaltı beyin görevi, çayıma kadar koyar öyle sofraya gelirim, sağolsun kaldırır da.
Kocacığın eline süpürgeyi tutuşturup evi süpürttüm, ben de mutfağı temizledim, çorba yaptım, akşama yemeklik siparişleri alıp hazırlamaya başladım.
Bu sırada salonu tekrar dekore etmek isteyen veletlerimin orada olmasını fırsat bilip, salon aksesuarı olarak kullandığım ütü masası ve ütüyü çalıştırıp, yüksek yüksek tepelerden birini seçip ütülemeye koyuldum.

Çarşaf değişimi yaptım, 1 makine ütüledim çok mutluydum ki hasta olduğumu farkedip c vitamini desteği ve nurufen dostumu mideme indirdim, evdeki pipili populasyonunu öğle uykusuna yatırdım, gün yarılandı çok şükür, 1 saat çay kahve yapacağım

Tamam düklü bir tane anlatıyorum.

O zamanlar yeni ergenliğe girecek çocuğuz. Kafamız ayıkıyor bir şeylere ülen yakıştıramıyorum da "Bizimkiler yapmaz öyle şeyler, yok cağnım cıks, leylekler çok mantıklı bence" diyorum. İnkarlardayım ama maymun gözünü gtünü açıyor yavaştan. O sıralar zibidi dayım üni. öğrencisi. Teknoloji az bulunur bir nimet. Cine 5 almış dedemlerle yaşadığı eve, odasına kurmuş, belli yani sebep, yokluk.

Neyse bir gece anneannemlerde kalacağım, Farkındayım da evin beti bereketi bekleneni karşılamıyor bir kıtlık, anneannem sadece portakal suyu vermiş, yanında kurabiyem yok, artık Allah affetsin kim cenabetse...
Dayım da arkadaşlarıyla takılmaya çıkmış, erkek çocuktur hoyrattır diye elleşmiyorlar zebahlara kadar içer sıçar arkadaşlarla gelir sonra dedemin pis bakışıyla muhatap olur. (Dedem imamdı ciddiyim )

Dayımın odayı anneannem bana hazırlamış, içtim portakal sularını uyku kaçtı. İnsan bi süt verir vijdonsızlar ve o melun geceyi yaşamam da uyurum.

Neyse sıkıntı bastı uyku yok, kanalları gezerken bir baktım cine 5 diye bir yer açık. Anaa bizim evde kapalıydı bu. Meraklan izlemeye koyuldum ama gittikçe filmler bir garipleşiyor, bir ohlaşmalar bir soft hallerle sürtünmeler bir ileri geri gidip gelme çözemediğim. Hoşuma da gitti la dedim bu ne, karşı koyamıyorum izleyesim var. Mute tuşuna bastım ve...
En rezil gecemi yaşadım.

Oldu mu

Eh be maşallah daha ne olsun

İşte bu rezalet gibi rezalet.
10 üzerinden 10 veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…