Coronasavar

Ben senin yaptıklarını yaptıktan sonra çok yorgunum diye kendimi yatağa fırlatıp bir daha da kalkmam yerimden
Mümkünatı yok, tepende 2 velet deh deh diye atçılık oynar, kaburga ağrısından duramazsın, ki dün zedelediler

Boşuna demiyoruz tek çocuk hiç, 2 ve katları ömür bitirir diye.
Tekte kalacaksın arkadaş

Dün kaynanama telefonda çok yoruldum anne çok yoruyor kız diyorum, 3 4 tane çocuğu olanlar ne yapıyor diyor

İşte bu rezalet gibi rezalet.
10 üzerinden 10 veriyorum.
Nesi rezalet yahu?
Siz hiç show tv de emanuela falan izlemediniz mi 5 6 yaşında?
Bir de tuttu furutti vardı gece 12 de, çin çin diye soyunurlardı.
Yani bırak ergenliği ben bayağı okula başlamadan izliyordum

Nesi rezalet yahu?

Galiba benim yaşım tutmuyor
Benden kötü kedi şerafettin karikatürlerini bile baya zaman sakladılar

Evli çocuklu olup yine hamaratlığından ödün vermeyen 3nity filmdelisi ve Alicja arkadaşlar, hepinizden nefret ediyorum.
Zaten işin kuralı o, bekarken yerdeki pisliğin üstünden atlama, evlenince birkaç gün sonra alma, tek çocukta anında silme, çok çocukta havadayken yakalama.
Reflex böyle gelişiyor şekerim

Nesi rezalet yahu?

Ben sütümü içer yatardım. O portakal suyu yüzünden geldi başıma bu haller. Aah ah..

Iste bu benim! Bu corona benim gibi hamarat olmayan kizlara tama bir bela oldu. Kizim bide önceden okulda sicak yemek yerdi, öglen. Eve gelince yogurt, findik fistik yer, sütünü içer öyle yatardi. Bazende bizim ile sicak yemek yerdi yada ne bilim en fazla ekmek arasi felan yerdi.

Simdi ise günde 3 defa ne yesek diye düsünmek ve kizimda herseyi yemiyor bizim ile. Kiz makarna yemiyor inaniyormusun? Ille et olacak ve sebze. Saglikli büyütecez diye kabak bizim basimiza patladi

Oysa ben sadece pizza istiyorum yaa, istemiyorum artik yemek yapmayii yaa istemiyooooruuummm

Efenim bu öyle büyük bir rezalet değil ama night'ınkinden daha rezil olduğu kesin.

Seneler öncesi, bir yaz günü, işe gidiyorum. Her zamanki gibi sabah evden çıkmama 15 dakika kala uyandım, yüzümü gözümü yıkadım. Geceden hazırladığım elbisemi giydim. Yaz mevsimi olmasından mütevellit askılı, diz boyu, Bodrum bezinden bol bir elbise tercih etmiştim, çünkü neden olmasındı.
Elbisemi giydikten sonra ayıptır söylemesi tuvalete girdim. Servisin gelmesine sadece 5 dakika kalmıştı. Alelacele evden çıktım, servise koşturdum. Ana caddeden biniyordum (İstanbullular için söylüyorum, Minibüs Caddesi). Karşıdan karşıya geçtim, ışıklarda servis bekliyorum.

Trafik solumdan akıyordu, ben ışıklardaydım. Önümden geçen arabadaki hırbo delikanlılar gözleriynen yidiler beni. Öküzler dedim. Sonraki arabadakiler gülüştü. Millet manyadı sabah sabah dedim. Servisin gelmesine 1 dakikadan az kalmıştı artık.

O sırada solumdan bir teyze geçti, durakladı, geri döndü. Yavaşça eğildi kulağıma, "kızım eteğin" dedi ve geldiği gibi sessizce uzaklaştı. Eteğimin uçları transparandı. "Millet sapıttı ya allah allah" dedim, gayri ihtiyarı elimi eteğime attım.

Eteğim yoktu.

Ama giymiştim emindim çünkü elbisenin kalanı üstümdeydi.

Eteğim yoktu. Sağımda vardı, solumda yoktu.

Hemen eteğimi aradım. Donumun içinde buldum..... Tuvaletten aceleyle çıkarken eteğim donumun içinde kalmış ve ben fark etmeden dakikalarca eteğim donumun içinde, sol bacağım komple belime kadar açık ve donum ortada olacak şekilde ana caddede beklemişim. Arabalar soldan gelirken... Donuma kadar... Elbise donumun içindeymiş.
Trafiğin ortasında beklerken.

Yaaaa gözümden yaş geldi 10 üzerinden 10000 işte rezalet budur

Milletin göz bayram, amme hizmetine say bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…