- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Ya ben eskiden, gençken, kanım kaynarken =P epey vahşi filmler izlerim. Şu çocukları doğurduktan sonra bana bir şeyler oldu. Bambi izlerken, ahh yavrııım anasız kaldı gınalı guzumm diye ağlayan bir tipe dönüştüm. Filmlerde, dizilerde canı acıyan her canlıya o da birinin evladı, anası babası şunu görse kahrolur diye bakıyorum. Dünden önce eşimle I Am Legend'ı izledik yeniden, adamın kızı helikopter kazasında ölüyor ya, daha filmin başı, Allah cezanı vermesin, bana bunu niye yapıyorsun ya diye eşimi bir didikledim, neyse ki film sonradan toparlıyor.
Fantastik filmler listene de baktım, şahane. İzlemediklerimi listeledim: Kanca, Pleasantville, Chappie, Uyuyan güzelin laneti, Şaşkın... Şaşkın yerli film sanırım değil mi?
Duygularını bu kadar açıkça ifade edebildiğin için ben seni daha çok seviyorum ama.
Doğum sonrası dayanamazdım ben de, ilk iki sene oğlan full bana bağımlı olduğu dönemlerde "Guzuğğğm" derken film izleyemiyordum. Neyse ki bu sene eski ayarlarıma döndüm.
Şaşkın (Bedazzled) yerli değil. Şeytanla anlaşma yapan bir adamın başına gelenler ve ilk dilek hakkını onu test etmek için Big mac menü söyleyerek harcayan bir adam yani düşün. :)))
Fragmana bak alırsın o eğlenceyi, ne desem spoiler olur: