How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Coronasavar

Ya ben eskiden, gençken, kanım kaynarken =P epey vahşi filmler izlerim. Şu çocukları doğurduktan sonra bana bir şeyler oldu. Bambi izlerken, ahh yavrııım anasız kaldı gınalı guzumm diye ağlayan bir tipe dönüştüm. Filmlerde, dizilerde canı acıyan her canlıya o da birinin evladı, anası babası şunu görse kahrolur diye bakıyorum. :confused: Dünden önce eşimle I Am Legend'ı izledik yeniden, adamın kızı helikopter kazasında ölüyor ya, daha filmin başı, Allah cezanı vermesin, bana bunu niye yapıyorsun ya diye eşimi bir didikledim, neyse ki film sonradan toparlıyor.

Fantastik filmler listene de baktım, şahane. İzlemediklerimi listeledim: Kanca, Pleasantville, Chappie, Uyuyan güzelin laneti, Şaşkın... Şaşkın yerli film sanırım değil mi?

Duygularını bu kadar açıkça ifade edebildiğin için ben seni daha çok seviyorum ama. :KK8:

Doğum sonrası dayanamazdım ben de, ilk iki sene oğlan full bana bağımlı olduğu dönemlerde "Guzuğğğm" derken film izleyemiyordum. Neyse ki bu sene eski ayarlarıma döndüm. :KK70:

Şaşkın (Bedazzled) yerli değil. Şeytanla anlaşma yapan bir adamın başına gelenler ve ilk dilek hakkını onu test etmek için Big mac menü söyleyerek harcayan bir adam yani düşün. :)))
Fragmana bak alırsın o eğlenceyi, ne desem spoiler olur:

Senin eğlenmeme sebebin nedir cancağızım? Hemen köküne dinamit koyup patlatalım o sebebi, sen de bizimle eğlen.

Benim kız uyumuyoorr uyumuyor, o uyuyunca da ne yapacağımı şaşırıp hiçbir şey yapamadığımı farkediyorum :KK70:
Uyanıkken telefonu görmesin diye saklıyorum. Saçlarım yoluk tavuğa döndü kuaförcülük oynayacak diye. Amaaan öyle işte.

Sizin nasıl geçiyor pazar gününüz :)

Haha yaa ben de bunaldım artık iyice nefret ettim her sabah kahvaltı hazırlamaktan hiç bana göre değil :KK53:

Ben de yemek yapmaktan bıktım vallahi. Corona yokken dışarıdan filan söylüyorduk canım yapmak istemezse, kızıma kadar yapıp rahat ediyordum. Şimdi dışarıdan da söylenmiyor her gün ne yapsam diye ifrit oluyorum :işsiz:

Asiri tedbir alip manyamis arkadasimizla kafa yapıyoruz su an ahshdh

Aman onları görüp duydukça sinir oluyorum zaten ben de mi yapsam diye beyin şeylemesi geçiriyorum. Sonra eş kişisiyle birbirimizi yiyoruz saçmaladın artık aaaa yeter be diye isyan ediyor. Allahım hayat neden beni bu kadar yoruyor :deli:

Ben de yemek yapmaktan bıktım vallahi. Corona yokken dışarıdan filan söylüyorduk canım yapmak istemezse, kızıma kadar yapıp rahat ediyordum. Şimdi dışarıdan da söylenmiyor her gün ne yapsam diye ifrit oluyorum :işsiz:
Of aynen yaa aynen. Haftada 2 max yemek yapıyordum ben. Zaten gündüz iş yerinde yiyorduk akşam öyle geçiştirdiğimiz de oluyordu veya dışardan söylüyorduk ya da gidip yiyorduk. Yemin ederim bıktım. Bulaşık görmek istemiyorum. Dün akşam keşke bi tenceremiz olsaydı mısır patlatırdım ama yoook hepsi kirli diye ağıt yakıyodum. Neden bulaşıklardan kaçıyorsun canım kaç gündür ben yıkıyorum zaten dedi beyim. Tamam ben hiç yıkamıyorum tamam anladım dedim. 5dk sonra mutfaktan tencere ovma sesi geliyordu :KK70: adamı da delirticem galiba

Of aynen yaa aynen. Haftada 2 max yemek yapıyordum ben. Zaten gündüz iş yerinde yiyorduk akşam öyle geçiştirdiğimiz de oluyordu veya dışardan söylüyorduk ya da gidip yiyorduk. Yemin ederim bıktım. Bulaşık görmek istemiyorum. Dün akşam keşke bi tenceremiz olsaydı mısır patlatırdım ama yoook hepsi kirli diye ağıt yakıyodum. Neden bulaşıklardan kaçıyorsun canım kaç gündür ben yıkıyorum zaten dedi beyim. Tamam ben hiç yıkamıyorum tamam anladım dedim. 5dk sonra mutfaktan tencere ovma sesi geliyordu :KK70: adamı da delirticem galiba
Çocuga hazırlık programı bunları simülasyon simülasyon iyi değerlendir

Hahahah yaptır kız yaptır yoksa alışırlar koltukla bütünleşmeye. Görevi kabul edene kadar asla sen dokunma boşver. 2 buçuk yıl oldu evleneli benimki daha yeni bulaşık makinası boşaltmayı kendisi akıl ediyor yavaş yavaş :)

Günaydın kızlar.
Ne kötü bir pazar.
Memlekette bir akrabamızda korona çıkmış.
İlk vakadan 5 gün sonra 20 saat yakın otobüs yolculuğu yapmış, 82 yaşında bir amca. Hem üzüldüm hem kızdım, daha bugün özel araçla gidecek olanlar vardı. 😠 Ne olacak, insanlar bu kafadayken sokağa çıkma yasağı gelmiyorken nasıl bitecek bu günler. Evde iyice bunalmaya başladım.

Aman onları görüp duydukça sinir oluyorum zaten ben de mi yapsam diye beyin şeylemesi geçiriyorum. Sonra eş kişisiyle birbirimizi yiyoruz saçmaladın artık aaaa yeter be diye isyan ediyor. Allahım hayat neden beni bu kadar yoruyor :deli:
Sozum meclisten disari millet kafayi yedi :D

Arkadasla baya dalga geciyoruz artik ya hayirlisi ahshs

Hahahah yaptır kız yaptır yoksa alışırlar koltukla bütünleşmeye. Görevi kabul edene kadar asla sen dokunma boşver. 2 buçuk yıl oldu evleneli benimki daha yeni bulaşık makinası boşaltmayı kendisi akıl ediyor yavaş yavaş :)
Aa yoo şimdi beyimin hakkını yedirmeyim evlendiğimizden beri yapar zaten. Bulaşık, çamaşır, temizlik. Bi yemek yapmıyor işte. Bir kere duygu sömürüsüyle pilav yaptırmıştım. Dedim ben bu somürüye harcadığım enerjiyle 3 çeşit yemek yapardım. En iyisi boşver uğraşma:KK70:

Günaydın kızlar.
Ne kötü bir pazar.
Memlekette bir akrabamızda korona çıkmış.
İlk vakadan 5 gün sonra 20 saat yakın otobüs yolculuğu yapmış, 82 yaşında bir amca. Hem üzüldüm hem kızdım, daha bugün özel araçla gidecek olanlar vardı. 😠 Ne olacak, insanlar bu kafadayken sokağa çıkma yasağı gelmiyorken nasıl bitecek bu günler. Evde iyice bunalmaya başladım.

Geçmiş olsun canım. :(

Back