Milanaya sorrsanaaaa bence iyi olsaydı yazardı oKızlar sassy den haber var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milanaya sorrsanaaaa bence iyi olsaydı yazardı oKızlar sassy den haber var mı?
Ne olmuş kiKızlar sassy den haber var mı?
Babası corona çıkmışNe olmuş ki
Burayı takip edemedim,belki burdadır dedim amaMilanaya sorrsanaaaa bence iyi olsaydı yazardı o
Burada değil, bir süredir yazdığını da görmedim ama emin değilim. Umarım her şey yolundadır, babası iyidir.Burayı takip edemedim,belki burdadır dedim ama
İnşallah iyilerdirBurada değil, bir süredir yazdığını da görmedim ama emin değilim. Umarım her şey yolundadır, babası iyidir.
Yaaa çok üzüldüm en son haber alamıyor diye üzülmüştü ama sonunda ulaşabilmişti. İnşAllah iyileşir babası da kendisi de kanseri atlatmıştı inşAllah ona da geçmemiştirBabası corona çıkmış
Günaydın,
Night hangi filmi tavsiye ettin, şuan kurduğun cümleyi ögelerine ayırarak onu bulmaya çalışıyorum. Henüz bir ipucu yakalayamadım.
Bir daha ki sefer snowboard yaparak inme potansiyeli görüyor musun, kalkanıyla artistik yapan Legolas modunda? Görüyorsan kameraya almayı unutma.
Bugün feci şekilde Tomb Raider oynayasım, Indiana Jones izleyesim var. Çocukların uyuduğu ya da kendi alemlerinde olduğu her anı bunlarla değerlendirmeyi planlıyorum.
Bu arada dün dizilerden konuşuyorduk A Arya_Stark01 , @filmdelisi ve N nscckts ... Sizle mi konuşuyorduk ya, şuurum tam yerinde değil de şuan. Endevaour'u, Twin Peaks'i, Lost Room'u izlemiş miydiniz?
evet :) ben ızledım onları guzeldı begenmıstım :)Günaydın,
Night hangi filmi tavsiye ettin, şuan kurduğun cümleyi ögelerine ayırarak onu bulmaya çalışıyorum. Henüz bir ipucu yakalayamadım.
Bir daha ki sefer snowboard yaparak inme potansiyeli görüyor musun, kalkanıyla artistik yapan Legolas modunda? Görüyorsan kameraya almayı unutma.
Bugün feci şekilde Tomb Raider oynayasım, Indiana Jones izleyesim var. Çocukların uyuduğu ya da kendi alemlerinde olduğu her anı bunlarla değerlendirmeyi planlıyorum.
Bu arada dün dizilerden konuşuyorduk A Arya_Stark01 , @filmdelisi ve N nscckts ... Sizle mi konuşuyorduk ya, şuurum tam yerinde değil de şuan. Endevaour'u, Twin Peaks'i, Lost Room'u izlemiş miydiniz?
seyı de begenırsın dedım 3 ısım verecektımevet :) ben ızledım onları guzeldı begenmıstım :)
seyı de begenırsın sen bence netflıxde guncel soyleyeyım
homeland
marcella
prison break
desıgnated survıvor
yedi
bodyguard
dark
adalet
jack reacher
gorunmeyen mısafır
tepedekı ev
gardıyan
şirket
cinayet gecesi
şifre merkür
korkunc suphe
mınthunter
bıtter daisies
sessiz
the mist
22 july
korkunun ucunda
you
ı am mother
gizli takıntı
öldüren cazibe
operation finale
the oa
oyun
davet
illede sen
arınma gecesi
kusursuz yabancı
the son
uçuş
zodiac
bırd box
kalifat
bates motel
the blacklıst
netfılıxde bunları bence ızlemelısın hepsını begenecegıne emınım
bunun dısında hannibal serisi , mentalıst , the frınge, supernatural , red dragon , hanibal lexter , dexter luther ,sherklock heralde bunları ızlemıssındır :)
seyı de begenırsın dedım 3 ısım verecektım
bır anda aklıma gelenlerın hepsını yazıvermısım
50 tane falan daha aklıma geldıde utandım artık höööşşş ne işsiz ınsansın dersınız dıye abartmayayım dedım
Bunları insan izleyecek bacım insan. Gün gün vereydin bari.
Sırada "Bulut atlası" var. Onu izlememişim kaçırmışım arada, onu izleyeceğim. Fantastik seversen bak sana liste:
Loreth bak sen de seversin, belki izlemediğin çıkar.--Fantastik-Bilim Kurgu film önerisi istiyorum--
Merhaba hanımlar, nasılsınız; nasıl gidiyor? Ya umarım sizin de canınız sıkılıyordur ve buralara bakınıyorsunuzdur film tavsiyesi bulmak için, böylece konumu görürsünüz. :)) Sanki bu türlerde, izleyecek tüm filmleri tüketmiş haldeyim; film izleyesim var ama bulamadım bir türlü ne izlesem. Size...www.kadinlarkulubu.com
Ahajhs benimki de gunde bes kere disari cikma diye mesaj atıyor.15. gün: Babam sıkıntıdan kahvaltıya kayak pantolunu giyerek indi.
Zeka kokan şey edin bana yollayın film
djxxjddj tam ihtiyacım olan şey kız bul kızBi film vardı, gelecekte zeka oranı beklenenin aksine düşen, zeki insanlar üremekten imtina ediyor "Çocuğu nasıl büyütürüz" diye, baya bi düşünüyorlar seks zevk vermiyor onlara o kadar filan, paso bir şeyler okuyorlar, korunuyorlar. Bu sırada aptallar ürüyor dünya geleceğe gidiyor sonra, ortalık fena. Komedi filmi. Su içmiyor kimse filan sadece pepsi içiyorlar. Bulamadım adını kız.
evet :) ben ızledım onları guzeldı begenmıstım :)
seyı de begenırsın sen bence netflıxde guncel soyleyeyım
homeland
marcella
prison break
desıgnated survıvor
yedi
bodyguard
dark
adalet
jack reacher
gorunmeyen mısafır
tepedekı ev
gardıyan
şirket
cinayet gecesi
şifre merkür
korkunc suphe
mınthunter
bıtter daisies
sessiz
the mist
22 july
korkunun ucunda
you
ı am mother
gizli takıntı
öldüren cazibe
operation finale
the oa
oyun
davet
illede sen
arınma gecesi
kusursuz yabancı
the son
uçuş
zodiac
bırd box
kalifat
bates motel
the blacklıst
netfılıxde bunları bence ızlemelısın hepsını begenecegıne emınım
bunun dısında hannibal serisi , mentalıst , the frınge, supernatural , red dragon , hanibal lexter , dexter luther ,sherklock heralde bunları ızlemıssındır :)
Cjj
djxxjddj tam ihtiyacım olan şey kız bul kız