- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Buldum buldum İdiocracy:
Zaten 50 iqmuz kaldi onu da bitireceksin ahshhs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum buldum İdiocracy:
Adamcağız güvenemiyorsa tabiAhajhs benimki de gunde bes kere disari cikma diye mesaj atıyor.
Benım seksten nefret etmme lazım dkdjdj kusura bakma bu diziyi izleyecem bu dizi korunma bölümüne atın izlesinler mfkfkfZaten 50 iqmuz kaldi onu da bitireceksin ahshhs
Hangi senınki 2 3 flört var ya djdjd hepsıne diyorum isim taksakAhajhs benimki de gunde bes kere disari cikma diye mesaj atıyor.
Zaten 50 iqmuz kaldi onu da bitireceksin ahshhs
Aa ben o filmden burada bahsetmiştim, keşke hafızamı silmek mümkün olsaydı diye. Eşim beğendi de, benim içim kararıyor, bunalıma giriyorum böyle filmlerde.Günaydın kuzusu.
The Platform. Geçtiğimiz sayfalarda yazmıştım ya, fena değil.
"Çok kan görmeyi sevmem filmde" diyen varsa izlemesin, ama fena değil. Diyaloglar güzel, bazı espriler bile var yerinde.
Sonunda hoş bi gönderme var ama beni tatmin etmedi, zevk meselesi; izlenebilir bir film bence, gider yani boş zamanda.
Yüzdeye tam vuramadım ama yarısını izledim gibi duruyor. Bilmediklerime bakacağım, teşekkür ederim. Sherlock özel tutkularımdan biridir bu arada. Eski, yeni tüm dizileri, filmleri izledim, bilgisayar oyunlarını oynadım. Kitaplarının her çeşidi zibil gibi. Luther'i eşim izledi, beni sarmadı. Belki başka zaman tekrar şans veririm.evet :) ben ızledım onları guzeldı begenmıstım :)
seyı de begenırsın sen bence netflıxde guncel soyleyeyım
homeland
marcella
prison break
desıgnated survıvor
yedi
bodyguard
dark
adalet
jack reacher
gorunmeyen mısafır
tepedekı ev
gardıyan
şirket
cinayet gecesi
şifre merkür
korkunc suphe
mınthunter
bıtter daisies
sessiz
the mist
22 july
korkunun ucunda
you
ı am mother
gizli takıntı
öldüren cazibe
operation finale
the oa
oyun
davet
illede sen
arınma gecesi
kusursuz yabancı
the son
uçuş
zodiac
bırd box
kalifat
bates motel
the blacklıst
netfılıxde bunları bence ızlemelısın hepsını begenecegıne emınım
bunun dısında hannibal serisi , mentalıst , the frınge, supernatural , red dragon , hanibal lexter , dexter luther ,sherklock heralde bunları ızlemıssındır :)
Yok kız babası mesaj atıyormuş evden çıkma diyeHangi senınki 2 3 flört var ya djdjd hepsıne diyorum isim taksak
1.
2. Diye
3.
Benım aklım fjdjd artık nerdeyse benımkide sıkıldım diyorYok kız babası mesaj atıyormuş evden çıkma diye
Senin aklın başka yerlerde kalmışBenım aklım fjdjd artık nerdeyse benımkide sıkıldım diyor
Aa ben o filmden burada bahsetmiştim, keşke hafızamı silmek mümkün olsaydı diye. Eşim beğendi de, benim içim kararıyor, bunalıma giriyorum böyle filmlerde.
Yüzdeye tam vuramadım ama yarısını izledim gibi duruyor. Bilmediklerime bakacağım, teşekkür ederim. Sherlock özel tutkularımdan biridir bu arada. Eski, yeni tüm dizileri, filmleri izledim, bilgisayar oyunlarını oynadım. Kitaplarının her çeşidi zibil gibi. Luther'i eşim izledi, beni sarmadı. Belki başka zaman tekrar şans veririm.
Memento filmden çıkamazsınZeka kokan şey edin bana yollayın film
Ya ben eskiden, gençken, kanım kaynarken =P epey vahşi filmler izlerim. Şu çocukları doğurduktan sonra bana bir şeyler oldu. Bambi izlerken, ahh yavrııım anasız kaldı gınalı guzumm diye ağlayan bir tipe dönüştüm. Filmlerde, dizilerde canı acıyan her canlıya o da birinin evladı, anası babası şunu görse kahrolur diye bakıyorum. Dünden önce eşimle I Am Legend'ı izledik yeniden, adamın kızı helikopter kazasında ölüyor ya, daha filmin başı, Allah cezanı vermesin, bana bunu niye yapıyorsun ya diye eşimi bir didikledim, neyse ki film sonradan toparlıyor.Benim beyin de suratı şekilden şekle girdi. Ben açtım gözleri izledim öyle. Metafor doluydu sistem eleştirisi çok hoş yapılmış ama sonu beklentimi karşılamadı. Film gayet yüksek gidiyordu sonu daha vurucu olabilirdi bence. Ondan oldu o. :)
Duygularını bu kadar açıkça ifade edebildiğin için ben seni daha çok seviyorum ama.
Duygularını bu kadar açıkça ifade edebildiğin için ben seni daha çok seviyorum ama.
Senin eğlenmeme sebebin nedir cancağızım? Hemen köküne dinamit koyup patlatalım o sebebi, sen de bizimle eğlen.Niye bu kadar eğleniyorsunuz sinir oluyorum