How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Coronasavar

Zaten 50 iqmuz kaldi onu da bitireceksin ahshhs

O kadar salak bir film ki, salaklığa hayvan gibi güldüm.
Bir sahnesi var spoiler olacak ama, bir de hayat kadını var zeki olan; milletin parasını alıyor her seferinde randevulaşıyor, seks yapmadan deli para kazanıyor çünkü herkesi kandırıyor "Oo bebeyim çok ateşli olacak, o dün için ödemeydi, bugünü almam lazım sen bekle geleceğim" Adam bekliyor yok, diğer gün "Ooo bebeyim çok süper olacak, gelemedim çünkü nasıl ateşli olacağını düşünüyordum, o dünün parasıydı, bugünü almam lazım sen bekle geliyom" yolunu bulmuş :D

Günaydın kuzusu.
The Platform. Geçtiğimiz sayfalarda yazmıştım ya, fena değil.
"Çok kan görmeyi sevmem filmde" diyen varsa izlemesin, ama fena değil. Diyaloglar güzel, bazı espriler bile var yerinde.
Sonunda hoş bi gönderme var ama beni tatmin etmedi, zevk meselesi; izlenebilir bir film bence, gider yani boş zamanda.
Aa ben o filmden burada bahsetmiştim, keşke hafızamı silmek mümkün olsaydı diye. 😅Eşim beğendi de, benim içim kararıyor, bunalıma giriyorum böyle filmlerde.
evet :) ben ızledım onları guzeldı begenmıstım :)
seyı de begenırsın sen bence netflıxde guncel soyleyeyım
homeland
marcella
prison break
desıgnated survıvor
yedi
bodyguard
dark
adalet
jack reacher
gorunmeyen mısafır
tepedekı ev
gardıyan
şirket
cinayet gecesi
şifre merkür
korkunc suphe
mınthunter
bıtter daisies
sessiz
the mist
22 july
korkunun ucunda
you
ı am mother
gizli takıntı
öldüren cazibe
operation finale
the oa
oyun
davet
illede sen
arınma gecesi
kusursuz yabancı
the son
uçuş
zodiac
bırd box
kalifat
bates motel
the blacklıst

netfılıxde bunları bence ızlemelısın hepsını begenecegıne emınım

bunun dısında hannibal serisi , mentalıst , the frınge, supernatural , red dragon , hanibal lexter , dexter luther ,sherklock heralde bunları ızlemıssındır :)
Yüzdeye tam vuramadım ama yarısını izledim gibi duruyor. Bilmediklerime bakacağım, teşekkür ederim. 💙 Sherlock özel tutkularımdan biridir bu arada. Eski, yeni tüm dizileri, filmleri izledim, bilgisayar oyunlarını oynadım. Kitaplarının her çeşidi zibil gibi. 😬 Luther'i eşim izledi, beni sarmadı. Belki başka zaman tekrar şans veririm. 🙃

Aa ben o filmden burada bahsetmiştim, keşke hafızamı silmek mümkün olsaydı diye. 😅Eşim beğendi de, benim içim kararıyor, bunalıma giriyorum böyle filmlerde.

Yüzdeye tam vuramadım ama yarısını izledim gibi duruyor. Bilmediklerime bakacağım, teşekkür ederim. 💙 Sherlock özel tutkularımdan biridir bu arada. Eski, yeni tüm dizileri, filmleri izledim, bilgisayar oyunlarını oynadım. Kitaplarının her çeşidi zibil gibi. 😬 Luther'i eşim izledi, beni sarmadı. Belki başka zaman tekrar şans veririm. 🙃

Benim beyin de suratı şekilden şekle girdi. Ben açtım gözleri izledim öyle. Metafor doluydu sistem eleştirisi çok hoş yapılmış ama sonu beklentimi karşılamadı. Film gayet yüksek gidiyordu sonu daha vurucu olabilirdi bence. Ondan oldu o. :)

images-21.jpeg

Yine sabah sabah bildirimlere bakarken şu ilkokul terk konusuna denk geldim sinirlerim zıpladı gereksiz

Oooo grup sonunda amacına uygun olmaya karar vermiş 🤣 güzel pazarlar gençlik.
Biz iyice mahkum moduna girdik.
Sabah kalkış, kahvaltı, koğuş arkadaşları ile biraz oyun, kacacağımız zaman lazim olur fit kalalım diye hareket, çay kahve derken öğlen.
Boncugumuz olaydı iyiydi
Kuş falan yapardık
Bugün benim iki numaranın oturdugu yerin üstüne seccade astik. Kendisi kogus agasi.
Evdeki kesici aletleri de 1 numaranın erişemeyeceği yerlere koyduk. Durduk yere kesmesin ağayı.
Bizde böyle.

Benim beyin de suratı şekilden şekle girdi. Ben açtım gözleri izledim öyle. Metafor doluydu sistem eleştirisi çok hoş yapılmış ama sonu beklentimi karşılamadı. Film gayet yüksek gidiyordu sonu daha vurucu olabilirdi bence. Ondan oldu o. :)
Ya ben eskiden, gençken, kanım kaynarken =P epey vahşi filmler izlerim. Şu çocukları doğurduktan sonra bana bir şeyler oldu. Bambi izlerken, ahh yavrııım anasız kaldı gınalı guzumm diye ağlayan bir tipe dönüştüm. Filmlerde, dizilerde canı acıyan her canlıya o da birinin evladı, anası babası şunu görse kahrolur diye bakıyorum. :confused: Dünden önce eşimle I Am Legend'ı izledik yeniden, adamın kızı helikopter kazasında ölüyor ya, daha filmin başı, Allah cezanı vermesin, bana bunu niye yapıyorsun ya diye eşimi bir didikledim, neyse ki film sonradan toparlıyor.

Fantastik filmler listene de baktım, şahane. İzlemediklerimi listeledim: Kanca, Pleasantville, Chappie, Uyuyan güzelin laneti, Şaşkın... Şaşkın yerli film sanırım değil mi?
Duygularını bu kadar açıkça ifade edebildiğin için ben seni daha çok seviyorum ama. :KK8:

Back