How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Coronasavar

Benim kız uyumuyoorr uyumuyor, o uyuyunca da ne yapacağımı şaşırıp hiçbir şey yapamadığımı farkediyorum :KK70:
Uyanıkken telefonu görmesin diye saklıyorum. Saçlarım yoluk tavuğa döndü kuaförcülük oynayacak diye. Amaaan öyle işte.

Sizin nasıl geçiyor pazar gününüz :)
Şimdilik güzel gibi, küçük uyuyor, büyük babasıyla çizgi film izliyor, ben de gece küçük kızım yüzünden pek uyuyamadım, çok uyandı nedense. Hafif sarhoş gibiyim. Evde olmak dışında bir sıkıntımız yok. Her hafta sonu bir orman havası almaya alışmışım, çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok tabi. :110:
Ben de yemek yapmaktan bıktım vallahi. Corona yokken dışarıdan filan söylüyorduk canım yapmak istemezse, kızıma kadar yapıp rahat ediyordum. Şimdi dışarıdan da söylenmiyor her gün ne yapsam diye ifrit oluyorum :işsiz:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her gün her gün yemek mi yapılır isyanına en iyi çözümü, köfte, makarna (erişte, bulgur pilavı da olabilir), buharda pişmiş limonlu zeytinyağlı sebze karışımı ya da salata da bulduk. Bir de fırın yemekleri işte; fırın mücver, izmir köfte, sebzeli tavuk, lazanya, pizza gibi... Çok çeşitli şeyler pişirmiyoruz ama en azından sebze-karbonhidrat-protein dengesini tutturmaya çalışıyoruz. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yemek yapmam ben ya.
Doğum sonrası dayanamazdım ben de, ilk iki sene oğlan full bana bağımlı olduğu dönemlerde "Guzuğğğm" derken film izleyemiyordum. Neyse ki bu sene eski ayarlarıma döndüm. :KK70:

Şaşkın (Bedazzled) yerli değil. Şeytanla anlaşma yapan bir adamın başına gelenler ve ilk dilek hakkını onu test etmek için Big mac menü söyleyerek harcayan bir adam yani düşün. :)))
Fragmana bak alırsın o eğlenceyi, ne desem spoiler olur:

Senin o mod geçmiş, bende neden geçmedi de üstüme yapıştı bilmiyorum. Belki aslında değişmemişimdir, özümü bulmuşumdur. Böyle yufka yürekliyimdir belki de. :confused:
Ve bu film cidden ilgimi çekti. Eşim de sever böyle eğlenceli hikayeleri. Akşam bakarız belki buna. =)

Şimdilik güzel gibi, küçük uyuyor, büyük babasıyla çizgi film izliyor, ben de gece küçük kızım yüzünden pek uyuyamadım, çok uyandı nedense. Hafif sarhoş gibiyim. Evde olmak dışında bir sıkıntımız yok. Her hafta sonu bir orman havası almaya alışmışım, çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok tabi. :110:

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her gün her gün yemek mi yapılır isyanına en iyi çözümü, köfte, makarna (erişte, bulgur pilavı da olabilir), buharda pişmiş limonlu zeytinyağlı sebze karışımın ya da salata da bulduk. Bir de fırın yemekleri işte; fırın mücver, izmir köfte, sebzeli tavuk, lazanya, pizza gibi... Çok çeşitli şeyler pişirmiyoruz ama en azından sebze-karbonhidrat-protein dengesini tutturmaya çalışıyoruz. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yemek yapmam ben ya.

Senin o mod geçmiş, bende neden geçmedi de üstüme yapıştı bilmiyorum. Belki aslında değişmemişimdir, özümü bulmuşumdur. Böyle yufka yürekliyimdir belki de. :confused:
Ve bu film cidden ilgimi çekti. Eşim de sever böyle eğlenceli hikayeleri. Akşam bakarız belki buna. =)
Senin daha ikinci, bebe de ondan. Ben bir doğurdum cicim, 3 buçuk yaşa geldi geçiyor. İkinciyi de geçir daha hele bakarsın ondan sonra. :)))

Teessüflerimi fışkırtırım kızlar size :63:
Ne güzel okuyordum mesajlarınızı, neden tamamen terkettiniz ki öteki konuyu? :110:
Okumak iyi geliyordu, geçen gün bahsi geçince geyik topiği geldim de gördüm. Arada oraya da yazsanız ne güzel olur :KK200:

Ben tutamıyorum kendimi siyasete dalmamak için ban yememek için çok yazmıyorum valla takip ediyorum sadece

Aa yoo şimdi beyimin hakkını yedirmeyim evlendiğimizden beri yapar zaten. Bulaşık, çamaşır, temizlik. Bi yemek yapmıyor işte. Bir kere duygu sömürüsüyle pilav yaptırmıştım. Dedim ben bu somürüye harcadığım enerjiyle 3 çeşit yemek yapardım. En iyisi boşver uğraşma:KK70:

Umarım böyle devam eder :deli:

Günaydın kızlar.
Ne kötü bir pazar.
Memlekette bir akrabamızda korona çıkmış.
İlk vakadan 5 gün sonra 20 saat yakın otobüs yolculuğu yapmış, 82 yaşında bir amca. Hem üzüldüm hem kızdım, daha bugün özel araçla gidecek olanlar vardı. 😠 Ne olacak, insanlar bu kafadayken sokağa çıkma yasağı gelmiyorken nasıl bitecek bu günler. Evde iyice bunalmaya başladım.
Geçmiş olsun Yabanelma Yabanelma . Ya benim dedem 75 yaşında, akciğer %30 kapasiteyle çalışıyor, o bile yasaklanana kadar cuma namazına gidiyordu. Bir de hastane ve ölüm korkusu var güya. Sanırım işin ciddiyetini yeteri kadar anlamamışlar ilk günlerde, yeni yeni uyananlar var. Şuan evden burnunu dışarı çıkarmıyor. Umarım akrabanız da atlatır.

Ben balkona gidiyorum, biraz da orda depresyona giricem.

Bi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin? :D

Bi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin? :KK70:

Aaaa ben istiyorum hemen anlat :KK70:

Günaydın kızlar.
Ne kötü bir pazar.
Memlekette bir akrabamızda korona çıkmış.
İlk vakadan 5 gün sonra 20 saat yakın otobüs yolculuğu yapmış, 82 yaşında bir amca. Hem üzüldüm hem kızdım, daha bugün özel araçla gidecek olanlar vardı. 😠 Ne olacak, insanlar bu kafadayken sokağa çıkma yasağı gelmiyorken nasıl bitecek bu günler. Evde iyice bunalmaya başladım.

Geçmiş olsun kuzum. Hayırlısı artık, büyük şehirlerde yaşanabilecek bir durum, bir de artık 82 yaşında denilenleri uygulaması zor cidden onlar çocuk gibi oluyorlar. Sizler kendinizi korumaya alın mümkün mertebe.

Bi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin? :KK70:
İstemeyiz diyeceğimizi düşünüyor musun gerçekten. :KK53:

Back