- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
Şimdilik güzel gibi, küçük uyuyor, büyük babasıyla çizgi film izliyor, ben de gece küçük kızım yüzünden pek uyuyamadım, çok uyandı nedense. Hafif sarhoş gibiyim. Evde olmak dışında bir sıkıntımız yok. Her hafta sonu bir orman havası almaya alışmışım, çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok tabi.Benim kız uyumuyoorr uyumuyor, o uyuyunca da ne yapacağımı şaşırıp hiçbir şey yapamadığımı farkediyorum
Uyanıkken telefonu görmesin diye saklıyorum. Saçlarım yoluk tavuğa döndü kuaförcülük oynayacak diye. Amaaan öyle işte.
Sizin nasıl geçiyor pazar gününüz :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her gün her gün yemek mi yapılır isyanına en iyi çözümü, köfte, makarna (erişte, bulgur pilavı da olabilir), buharda pişmiş limonlu zeytinyağlı sebze karışımı ya da salata da bulduk. Bir de fırın yemekleri işte; fırın mücver, izmir köfte, sebzeli tavuk, lazanya, pizza gibi... Çok çeşitli şeyler pişirmiyoruz ama en azından sebze-karbonhidrat-protein dengesini tutturmaya çalışıyoruz. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yemek yapmam ben ya.Ben de yemek yapmaktan bıktım vallahi. Corona yokken dışarıdan filan söylüyorduk canım yapmak istemezse, kızıma kadar yapıp rahat ediyordum. Şimdi dışarıdan da söylenmiyor her gün ne yapsam diye ifrit oluyorum
Doğum sonrası dayanamazdım ben de, ilk iki sene oğlan full bana bağımlı olduğu dönemlerde "Guzuğğğm" derken film izleyemiyordum. Neyse ki bu sene eski ayarlarıma döndüm.
Şaşkın (Bedazzled) yerli değil. Şeytanla anlaşma yapan bir adamın başına gelenler ve ilk dilek hakkını onu test etmek için Big mac menü söyleyerek harcayan bir adam yani düşün. :)))
Fragmana bak alırsın o eğlenceyi, ne desem spoiler olur:
Senin o mod geçmiş, bende neden geçmedi de üstüme yapıştı bilmiyorum. Belki aslında değişmemişimdir, özümü bulmuşumdur. Böyle yufka yürekliyimdir belki de.
Ve bu film cidden ilgimi çekti. Eşim de sever böyle eğlenceli hikayeleri. Akşam bakarız belki buna. =)