Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EeeveeeeettttBi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin?
Teknik olarak ikinci kadın olmuyorsun zatenIkinci kadin olmam ben. Bosan oyle gel.
Teknik olarak ikinci kadın olmuyorsun zaten
Evet night anlatıyor anlat night
Deli konuşuyor susun, konuş deli gibi aşkolsun.
İsterizzzzzzzzzzzzzBi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin?
Hayatımdaki ikinci kadın anlamında söylemiştimOluyor. Sen nesin, Mahmut mu?
Haydaaaaa tam normal insan gibi konuşmaya başlıyoruz konu yine teşhire bağlanıyorEee bugün hiçbir yerini atmadın ama hazır benim kız öğle uykusuna uyumuşken atacaksan at ben de göreyim
Haydaaaaa tam normal insan gibi konuşmaya başlıyoruz konu yine teşhire bağlanıyor
Kapali kalmanin yan etkisi annem bunlar hep. Bak bana gunduz nasil efendi nasil haza Istanbul hanfendisiyim. Gece vuruyor bana. Alicja'ya da gunduz vuruyor demek ki. Ellesme yaziktir.Haydaaaaa tam normal insan gibi konuşmaya başlıyoruz konu yine teşhire bağlanıyor
Kapali kalmanin yan etkisi annem bunlar hep. Bak bana gunduz nasil efendi nasil haza Istanbul hanfendisiyim. Gece vuruyor bana. Alicja'ya da gunduz vuruyor demek ki. Ellesme yaziktir.
Ciddi manada tek derdim o değil ama bir şekilde diğerlerini unutmalıyım e kendimden başka sorumlu oldugum başka kişiler de olmadıgına göre özgürüm bu konudaSevgili arkadaşlar,
Ne önerilen dizileri filmleri izleyebiliyorum.
Ne kitapları okuyabiliyorum. Zaten son 2 yıldır aldığım kitapları da okumadım duruyor.
Dolayısı ile bunu yapabilen herkesi kiskaniyorum.
Kem gözlerimle enerji gönderiyorum.
Bekar ve çocuksuz olan arkadaşların tek derdinin sevişememek olduğunu düşününce, oğlanları onlara kargo ile gönderme fikrine artık daha sıcak bakıyorum. ( @Vander Lyanna Mormont hayır anlarsınız ama sizsiniz, yazayım yine de)
Evi süpürdüm, kocam sildi
Tuvalet yıkadım, o da lavoba ovdu.
Birazdan çocukları yıkayacağız.
Zannediyorsunuz ki koca var, sabaha kadar dans
Zaten reglimin ilk günü.
Kendimi yorganın altına kapatıp çikolata banyosu yapasım var
Birazdan elmalı kurabiye yapacağım
Ama ekmek yapmam arkadaş. Paketli ekmek alırım napim. O kadar da değil.
Aslında firinci taş mi yesin, fırından alalım dedim kocama.
Ekmek sevdasına corona diye haber yaparım seni dedi. Sustum.
Çocuksuz evlilere gonder bence. Baslarinda baba figuru de olsun yaziktirSevgili arkadaşlar,
Ne önerilen dizileri filmleri izleyebiliyorum.
Ne kitapları okuyabiliyorum. Zaten son 2 yıldır aldığım kitapları da okumadım duruyor.
Dolayısı ile bunu yapabilen herkesi kiskaniyorum.
Kem gözlerimle enerji gönderiyorum.
Bekar ve çocuksuz olan arkadaşların tek derdinin sevişememek olduğunu düşününce, oğlanları onlara kargo ile gönderme fikrine artık daha sıcak bakıyorum. ( @Vander Lyanna Mormont hayır anlarsınız ama sizsiniz, yazayım yine de)
Evi süpürdüm, kocam sildi
Tuvalet yıkadım, o da lavoba ovdu.
Birazdan çocukları yıkayacağız.
Zannediyorsunuz ki koca var, sabaha kadar dans
Zaten reglimin ilk günü.
Kendimi yorganın altına kapatıp çikolata banyosu yapasım var
Birazdan elmalı kurabiye yapacağım
Ama ekmek yapmam arkadaş. Paketli ekmek alırım napim. O kadar da değil.
Aslında firinci taş mi yesin, fırından alalım dedim kocama.
Ekmek sevdasına corona diye haber yaparım seni dedi. Sustum.
Üni.nin ilk günleri; daha ilk dersler... Tanışılıyor.
Dersimize bir prof girdi aynı zamanda bölüm başkanı imiş kendileri.
Ben bu kadar kimyaya aşık daha bir insan görmedim, bir anlatıyor ama yok böyle bir anlatış; "İçine girdikçe içinize girecek, içinize girdikçe hissedeceksiniz" filan diyor. Sınıfta o an derin bir sessizlik ve bir iki kıkırtı. Bir sinirlendi prof. "Hayvan herifler"e bağladı. Öyle kibar bir insanın içindeki şeytanı o sıra göremeyen ben deniz, arka sıralarda tek kulağımda diskman oturuyor ve kendisinin karikatürünü çiziyordum.
Sonrasında sorulara geçildi; "Var mı sorusu olan?" diye. O sırada ben gerizekalısı, el kaldırdım, bana söz hakkı verdi ve başladım:
"Bu koca üni.de bir tane solak sandalyesi yok mu? Nereden bulacağız? Bakın burada iki sandalye kullanmak zorunda kaldım" diye. Anaaa, Prof "Çık dışarı, çık" dedi. " Önce indir bi o elini. Çıkarız ülen kime havan." diyemedim tabi, bacaklarım azcık birbirine vurdu, çok kırılgan bir gençtim cağnım. Çantamı aldım tüm gururumlan dersi terk ettim.
Sınıfta adım "Profa solak sandalyesi atarı yapan kız" olarak kaldı.
Sonradan şükrettim ki prof, adımı almadı. Baya bi unuttu, görünmez oldum bir süre. Adımı alaydı, yanmıştı üni. yıllarım. :))
Bu da böyle bir anımdır.