- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
AbsolutPromise eksilemiş kız hemen ahdsadhja. Gel işte böyle uzaktan okuma. Yemedik be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki bakmalara doyulamayacak kadar tatlısınız hanfendi.
Neyse ki bakmalara doyulamayacak kadar tatlısınız hanfendi.
Yine sadece gözlere döndükCorona günlerine yakışır bişi olsun, size öğrencilik yıllarımdan bir poz.
Tamam seviyom o zamanBen zayıf değilim, hala sevebilirsin. İri kemikli ve kaslıyım. Memintolar ve göbekte bazı deformasyonlar var ama sanırım bunları sana anlatmama gerek yok. =P
Sen haric Seni de sevdik bi kere zayif olduğunu bilmedenPeki ya beni beni beni bihterini?
Hep ona iltifat hep. Ben de açmadım mı en mahrem yerlerimi he?
Biliyorum, benimde sıkılıyor. Sıkılmamak için arada sadece ama sadece bana özelden yeni fotoğraflarını atabilirsin. =))Başka pozlarını da koy diyorsun yani
Canım çok sıkılıyo biliyon mu Loreth?
Ama sen deşifre sevmiyorsun idrakçığım. Yoksa gözünün üstüne göz tanımam. =)) Ahu gözlerinden öpüyorum.Hep ona iltifat hep. Ben de açmadım mı en mahrem yerlerimi he?
Kesın sen de 170 boya 60 kilosundur kılılıyım diyorsundurTamam seviyom o zaman
Deformasyon bende de var ayol. Cocuk yok bi de bende, düşün.
Sen haric Seni de sevdik bi kere zayif olduğunu bilmeden
Nereni açtın kız, nereni gördük de bu tafra? Bi kokmuş ayağını gördük o kadar.
Alintilayan corapla islak banyo terligine bassin.Corona günlerine yakışır bişi olsun, size öğrencilik yıllarımdan bir poz.
Biliyorum, benimde sıkılıyor. Sıkılmamak için arada sadece ama sadece bana özelden yeni fotoğraflarını atabilirsin. =))
Ama sen deşifre sevmiyorsun idrakçığım. Yoksa gözünün üstüne göz tanımam. =)) Ahu gözlerinden öpüyorum.
Şimdi gitmem lazım. Mutfak kendinden geçmiş de azıcık ağzını burnunu düzleyeyim. Ben gelene kadar umarımÇ harflerine geri dönmezsiniz. Valla alarm kurdum, anında kendi kendimi imha eder bu başlık ona göre. Öpüyom, saygılar.
Lyanna Mormont anaa sen tornacı mıydın ya?
Allah razı olsunSen haric Seni de sevdik bi kere zayif olduğunu bilmeden
Boy 1,72 de kiloyu soylemek istemiyorum. Kiloluyum la şahit mi gostereyim illaKesın sen de 170 boya 60 kilosundur kılılıyım diyorsundur
Ahshhs night maskeli foto paylaşınca gaza geldim ajshsLyanna Mormont anaa sen tornacı mıydın ya?
Ben 157 yim fkdkd daha fazla konuşmyalım yaşlandığımda üzerime basacaklarBoy 1,72 de kiloyu soylemek istemiyorum. Kiloluyum la şahit mi gostereyim illa
Ahshhs night maskeli foto paylaşınca gaza geldim ajshs
Ben göremedim yaBoy 1,72 de kiloyu soylemek istemiyorum. Kiloluyum la şahit mi gostereyim illa
Ahshhs night maskeli foto paylaşınca gaza geldim ajshs
Kaslarimi tanimak beni tanımaktır ajsjsjAyrıca az daha sansürlesen sadece kaşlarını görürdük zahmet olmuş ajsjsj Lyanna Mormont
Story olarak atmistim görmüşsündür illa ki. Atarim simdi sana yine.Ben göremedim ya