Coronasavar

Söz tamam artık demiyorum, bitti. Onun yerine bir kelime bulalım onu söyleyelim artık demek yok.
Başka şifreli bir şey olsun, onu dedik mi o manaya gelsin, dememiş olalım böylece.

Kalimba ne ayol, nasil hobi fakiriysem bilmiyorum bile.

Sanal cuk derken...

Ilaca ihtiyaci olmayanlar da olabilir
Edit: sen uyku ilacı mi dedin ahsjs ben cok baska anlamisim

Hah geldi tekilalarin gülü
Tekilam da boşa gitti ya zibilyon kere uyandı , planım deliksiz uyumak ve sbah da akşamdan kalma olacağım için kocam beye paslamak olacaktı. Tabisi taktım önlüğümü anne topuzumla tek kolumda bebe tek kolumda tencere yağ...
E yuh ama.
Utandım şu an
Totomu kaldırayım.
Ben ırgat olarak doğmuşum bakmayın bana
Birileri bana hamarat mi diyordu, utandım şuan kendimdem
Bardak değil direkt demlikle içsen hakkındır
Bi ekmek yapmadım ama kek de idare eder

Kişisel kısmını. Ama night içim dışım sağım solum zenci şeyi oldu. En azından arada farklı renklere de yönelseniz? Ayrımcılık yapmayın.

Başka kelime bulalım, deyince o manaya gelsin dememiş oluruz. Biliriz ki o o, bu kadar ayan olmayınca aşarız bence dün geceyi.

Analar, analarimiz... cefakar Anadolu kadini...

Ben karantinada beyim yatagima kahvaltı getirsin istiyorum. Cok mu sey istiyom?

Bdvlere bir yerlere gidem bari, ağzımı biraz da bdvlere süreyim ancak ayarına gelir. Var mı konu dişe dokunur?

Pıtırcık nasıl? Ya da Musti? Ya da ahbap çavuş?

Binbaşı olur bence ondan en az. Ay tövbeler olsun. "Tövbeler" olsun
Ne olsun hakikat? Bence bunu düşünmek de iyi gelmeyecek bize sanırım. Nick koyunca daha beter olacak gibi bir his var içimde. Bilmeyecek biri bir yerde yazacak bdvde filan, kadının yürek burkan konusuna güleceğiz sonra.

Jdjxsj sayende oğlun ergenlıkte sıkıntı çekmeyecek rahat rahat konuşabilir senle

Ya ben seninle Loreth i cok merak ediyorum. Loreth gozumde boyle dalgali sacli sarışın bir ablamiz mesela.
Eşşedüenlaaa... Kızım, yavrım ben zamanında zatanist diye yurttan itilmiş, metalci bir gençtim. Sen beni bayağı şuh düşündün demek. Hayallerini yıkmamı ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…