- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Arkadaşlar ben hafif bir soğumaya başladım sizden, bu normal mi? Lütfen kişisel algılamayın.
Tekilam da boşa gitti ya zibilyon kere uyandı , planım deliksiz uyumak ve sbah da akşamdan kalma olacağım için kocam beye paslamak olacaktı. Tabisi taktım önlüğümü anne topuzumla tek kolumda bebe tek kolumda tencere yağ...Kalimba ne ayol, nasil hobi fakiriysem bilmiyorum bile.
Sanal cuk derken...
Ilaca ihtiyaci olmayanlar da olabilir
Edit: sen uyku ilacı mi dedin ahsjs ben cok baska anlamisim
Hah geldi tekilalarin gülü
Ben ırgat olarak doğmuşum bakmayın banaE yuh ama.
Utandım şu an
Totomu kaldırayım.
Bi ekmek yapmadım ama kek de idare ederBirileri bana hamarat mi diyordu, utandım şuan kendimdem
Bardak değil direkt demlikle içsen hakkındır
Kişisel kısmını.Hangi kısmını kişisel almayak acabağğ?
Kişisel kısmını.Ama night içim dışım sağım solum zenci şeyi oldu. En azından arada farklı renklere de yönelseniz? Ayrımcılık yapmayın.
Analar, analarimiz... cefakar Anadolu kadini...Tekilam da boşa gitti ya zibilyon kere uyandı , planım deliksiz uyumak ve sbah da akşamdan kalma olacağım için kocam beye paslamak olacaktı. Tabisi taktım önlüğümü anne topuzumla tek kolumda bebe tek kolumda tencere yağ...
Ben ırgat olarak doğmuşum bakmayın bana
Bi ekmek yapmadım ama kek de idare eder
Ya ben seninle
Pıtırcık nasıl? Ya da Musti? Ya da ahbap çavuş?Başka kelime bulalım, deyince o manaya gelsin dememiş oluruz. Biliriz ki o o, bu kadar ayan olmayınca aşarız bence dün geceyi.
Eş anlamlı kelimeler de baya iyisinPıtırcık nasıl? Ya da Musti? Ya da ahbap çavuş?
Pıtırcık nasıl? Ya da Musti? Ya da ahbap çavuş?
Görmedin mi hacu?Ya ben seninleLoreth i cok merak ediyorum. Loreth gozumde boyle dalgali sacli sarışın bir ablamiz mesela.
Jdjxsj sayende oğlun ergenlıkte sıkıntı çekmeyecek rahat rahat konuşabilir senleBinbaşı olur bence ondan en az. Ay tövbeler olsun. "Tövbeler" olsun
Ne olsun hakikat? Bence bunu düşünmek de iyi gelmeyecek bize sanırım. Nick koyunca daha beter olacak gibi bir his var içimde. Bilmeyecek biri bir yerde yazacak bdvde filan, kadının yürek burkan konusuna güleceğiz sonra.
Eşşedüenlaaa... Kızım, yavrım ben zamanında zatanist diye yurttan itilmiş, metalci bir gençtim. Sen beni bayağı şuh düşündün demek. Hayallerini yıkmamı ister misin?Ya ben seninleLoreth i cok merak ediyorum. Loreth gozumde boyle dalgali sacli sarışın bir ablamiz mesela.
Jdjxsj sayende oğlun ergenlıkte sıkıntı çekmeyecek rahat rahat konuşabilir senle
Benımkını de yıkEşşedüenlaaa... Kızım, yavrım ben zamanında zatanist diye yurttan itilmiş, metalci bir gençtim. Sen beni bayağı şuh düşündün demek. Hayallerini yıkmamı ister misin?
Ben sabah sürdüm ama sayenizde akordum anında bozuluyor.Bdvlere bir yerlere gidem bari, ağzımı biraz da bdvlere süreyim ancak ayarına gelir. Var mı konu dişe dokunur?
Benim hayallerim ne olacak? Yıkanı yıkarım.Benımkını de yık
Çocuktan önce öyleydi de çocuktan sonra balkabağına dönüştümAnalar, analarimiz... cefakar Anadolu kadini...
Ben karantinada beyim yatagima kahvaltı getirsin istiyorum. Cok mu sey istiyom?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?