Coronasavar

Yalnış bebeyim

Ciddi konuşayım hummalı hazırlık var 27 mart 7 nisan arası özellikle çok önemliymiş
Ne hazırlığı varmış? Koşmak istiyorum ben millet hayat eve sığar diye artistlik yapıp zorla eve girmeye lütfederken biz 2 haftadır evdeydik. Biraz da onlar girsin biz çıkalım.

Ne hazırlığı varmış? Koşmak istiyorum ben millet hayat eve sığar diye artistlik yapıp zorla eve girmeye lütfederken biz 2 haftadır evdeydik. Biraz da onlar girsin biz çıkalım.
Hastanelerde bebeyim hocalarımjn çoğu enfekte pik yapacagı doneme giriyoruz yogun bakım haftası diyollar

Hobi olarak neler yaptınız
Çocuk sallıyorum şuan ama bacak kaslarım çalıştığı için spora da girebilir bu
Kızım oyun oynamak için içeride beni bekliyor, hama boncuktan şekiller yapacağız, birde üstüne çocuk kitabı okursak bugünkü hobi ve spor saatimi tamamlamış olacağım

Of daha öğlen mi ya?!!!
Bebem uyudu, akşama tavuklu şehriye çorbası, sebzeli bulgur pilavı, nohut yaptım. Çocuğuma balık çorbası, bize ise kısır ve hindistna cevizli kek.
Bir bardak çay içmek hakkımdır.

Beyimin bana hediye aldığı bir kalimba vardı, ona sardık çocuklarla. Tıngırdatıp duruyoruz. Onun dışında spor, dizi, kitap klişeleri...
Kalimba ne ayol, nasil hobi fakiriysem bilmiyorum bile.

Sanal zenci çüklü günümüz yetiyor bana saol kuzum.
(Allah kahretmesin daha ben 4 gün zenci çükü diyeceğim galiba yaa)
Sanal cuk derken...

Senin yüzünden millet ilaçlara dadanacak.
Bu kadar reklam yapılmaz ki.
Ilaca ihtiyaci olmayanlar da olabilir
Edit: sen uyku ilacı mi dedin ahsjs ben cok baska anlamisim

Hah geldi tekilalarin gülü

E yuh ama.
Utandım şu an
Totomu kaldırayım.

Birileri bana hamarat mi diyordu, utandım şuan kendimdem
Bardak değil direkt demlikle içsen hakkındır

Elime ilk aldığımda rende mi la bu dedim ben de. Meğer beyim game of thrones müzikleri çalarım diye almış. Şuan yağ satarım bal satarım aşamasındayım. Yutubtan bakıverirsin bence.
Muzik aletiyse hic benlik degil.
Hele su karantina gunlerinde komsularima bunu yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…