- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.307
- 598
Yasak falan gelmediğine göre durum ciddi değil dedim ben de. Biz enayi gibi evde duruyoruz millet dışarda
Kinaye yaptığını düşünmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasak falan gelmediğine göre durum ciddi değil dedim ben de. Biz enayi gibi evde duruyoruz millet dışarda
Coronadan sonrası için diyorum hep derim corona da da tatıle çıkabilirsin google earthleHe Coronada tatile çıkarız evet. Sana ne diyorum okumuyorsunuz, diyalogu dörti tolktan ibaret iki insanız, pis şakalarla iletişim kuruyoruz. Bi de corona tatili diyor.
Ne hazırlığı varmış? Koşmak istiyorum ben millet hayat eve sığar diye artistlik yapıp zorla eve girmeye lütfederken biz 2 haftadır evdeydik. Biraz da onlar girsin biz çıkalım.Yalnış bebeyim
Ciddi konuşayım hummalı hazırlık var 27 mart 7 nisan arası özellikle çok önemliymiş
Hastanelerde bebeyim hocalarımjn çoğu enfekte pik yapacagı doneme giriyoruz yogun bakım haftası diyollarNe hazırlığı varmış? Koşmak istiyorum ben millet hayat eve sığar diye artistlik yapıp zorla eve girmeye lütfederken biz 2 haftadır evdeydik. Biraz da onlar girsin biz çıkalım.
Coronadan sonrası için diyorum hep derim corona da da tatıle çıkabilirsin google earthle
Ben hep yapıyorum
Çocuk sallıyorum şuan ama bacak kaslarım çalıştığı için spora da girebilir buHobi olarak neler yaptınız
Açlığım tövbekarlığımdan ağır bastı Lyanna garıştırma, yordular gece bacını.
Senin yüzünden millet ilaçlara dadanacak.
Bu kadar reklam yapılmaz ki.
Kalimba ne ayol, nasil hobi fakiriysem bilmiyorum bile.Beyimin bana hediye aldığı bir kalimba vardı, ona sardık çocuklarla. Tıngırdatıp duruyoruz. Onun dışında spor, dizi, kitap klişeleri...
Sanal cuk derken...Sanal zenci çüklü günümüz yetiyor bana saol kuzum.
(Allah kahretmesin daha ben 4 gün zenci çükü diyeceğim galiba yaa)
Ilaca ihtiyaci olmayanlar da olabilirSenin yüzünden millet ilaçlara dadanacak.
Bu kadar reklam yapılmaz ki.
Hah geldi tekilalarin gülüOf daha öğlen mi ya?!!!
Bebem uyudu, akşama tavuklu şehriye çorbası, sebzeli bulgur pilavı, nohut yaptım. Çocuğuma balık çorbası, bize ise kısır ve hindistna cevizli kek.
Bir bardak çay içmek hakkımdır.
E yuh ama.Of daha öğlen mi ya?!!!
Bebem uyudu, akşama tavuklu şehriye çorbası, sebzeli bulgur pilavı, nohut yaptım. Çocuğuma balık çorbası, bize ise kısır ve hindistna cevizli kek.
Birileri bana hamarat mi diyordu, utandım şuan kendimdemOf daha öğlen mi ya?!!!
Kalimba ne ayol, nasil hobi fakiriysem bilmiyorum bile.
Sanal cuk derken...
Ilaca ihtiyaci olmayanlar da olabilir
Hah geldi tekilalarin gülü
O yine iyi. En azindan evde cekirdek ailesiniz.Az once Kizim iç çamaşırı çekmecemden aldığı donu bayrak.givi sallayarak dolaşıyordu.
Hey gidi hey.
Milletin aksam yemegi hazir.
Elime ilk aldığımda rende mi la bu dedim ben de. Meğer beyim game of thrones müzikleri çalarım diye almış. Şuan yağ satarım bal satarım aşamasındayım. Yutubtan bakıverirsin bence.Kalimba ne ayol, nasil hobi fakiriysem bilmiyorum bile
Şimdi bu hafta pik yapacaksa sayı, bu insanlar çoktan enfekte olmuştur zaten. Evlere de yeni girdiklerine göre. Bence artık biz çıkabiliriz.Hastanelerde bebeyim hocalarımjn çoğu enfekte pik yapacagı doneme giriyoruz yogun bakım haftası diyollar
Muzik aletiyse hic benlik degil.Elime ilk aldığımda rende mi la bu dedim ben de. Meğer beyim game of thrones müzikleri çalarım diye almış. Şuan yağ satarım bal satarım aşamasındayım. Yutubtan bakıverirsin bence.
Yaşandı bitti saygısızcaArkadaşlar ben hafif bir soğumaya başladım sizden, bu normal mi? Lütfen kişisel algılamayın.