- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Gozunu gordum ayol baska nereni gördük?Görmedin mi hacu?
Ayrıca hiç alakası yok loreth dalgalı saçlı sarşlfxkkdjf
Daha uzun saclisi. Hatta onleri dalga dalga ama alnina falan yapistirilmis. Uzun boylu incecik kadinEşşedüenlaaa... Kızım, yavrım ben zamanında zatanist diye yurttan itilmiş, metalci bir gençtim. Sen beni bayağı şuh düşündün demek. Hayallerini yıkmamı ister misin?
Kahverengi düz saçlı, 167 boyunda, 57 kilo, kahverengi gözlü, sıradan bir kadınım. Taliplerimi arıyorum.Gozunu gordum ayol baska nereni gördük?
Daha uzun saclisi. Hatta onleri dalga dalga ama alnina falan yapistirilmis. Uzun boylu incecik kadin
Eki Görüntüle 2610202
Loreth daha güzelGozunu gordum ayol baska nereni gördük?
Daha uzun saclisi. Hatta onleri dalga dalga ama alnina falan yapistirilmis. Uzun boylu incecik kadin
Eki Görüntüle 2610202
Ya Ç ile başlayan kelimeler yasak. Çikolataya da çikolata demeyin artık, kakaolu zımbırtı deyin. Yemin ederim dünden beri tiksindim Ç harfinden sayenizde. Elimde terlikle bekliyorum. Yeter da!Kaçırdım ben neye isim takıyorsunuz okumaya da üşendim şimdi. Tahmin ettiğim şey ise ben buldum. Çüko :)))
Loreth daha güzel
sen yine gaza mı getirmeye çalışıyosun bize gösterelim diye
Ya Ç ile başlayan kelimeler yasak. Çikolataya da çikolata demeyin artık, kakaolu zımbırtı deyin. Yemin ederim dünden beri tiksindim Ç harfinden sayenizde. Elimde terlikle bekliyorum. Yeter da!
Aa boyumuz aynıymış ama kilo için maalesef aynı şeyi diyemicemKahverengi düz saçlı, 167 boyunda, 57 kilo, kahverengi gözlü, sıradan bir kadınım. Taliplerimi arıyorum.
Kahverengi degildir o saridir iyi bakKahverengi düz saçlı, 167 boyunda, 57 kilo, kahverengi gözlü, sıradan bir kadınım. Taliplerimi arıyorum.
Ahahs yok la aklima geldi.Loreth daha güzel
sen yine gaza mı getirmeye çalışıyosun bize gösterelim diye
Senın dışarı çıkma zamanın gelmiş.Canım sıkıldı kendimi avatar yaptım tavukla
Loreth bunu beğendi. Hala sapkın ama aynı zamanda daha edepli ve elit bir obje.
Ahahsj yerim o tavugu benCanım sıkıldı kendimi avatar yaptım tavukla
Aman kilo da 57 degil 58dir Allah bilir. Zayıflari sevmiyom.Aa boyumuz aynıymış ama kilo için maalesef aynı şeyi diyemicem
Ahahsj yerim o tavugu ben
Aman kilo da 57 degil 58dir Allah bilir. Zayıflari sevmiyom.
Ne zaman gösterme muhabbeti açılsa şaaakk bi foto hepimizi şaşırtıyosun vallahi bravoCanım sıkıldı kendimi avatar yaptım tavukla
Hazır bekliyor. Konu acilsa da koysam diyeNe zaman gösterme muhabbeti açılsa şaaakk bi foto hepimizi şaşırtıyosun vallahi bravo
Ne zaman gösterme muhabbeti açılsa şaaakk bi foto hepimizi şaşırtıyosun vallahi bravo
Ben zayıf değilim, hala sevebilirsin. İri kemikli ve kaslıyım. Memintolar ve göbekte bazı deformasyonlar var ama sanırım bunları sana anlatmama gerek yok. =PAman kilo da 57 degil 58dir Allah bilir. Zayıflari sevmiyom.
Eksiledim bakBen yedim zaten kalmadı. (Veganlar huzursuz)
Peki ya beniAman kilo da 57 degil 58dir Allah bilir. Zayıflari sevmiyom.
Neyse ki bakmalara doyulamayacak kadar tatlısınız hanfendi.Gazla çalışıyor benim bünye ve göstermeden duramıyorum, bağımlılık. "Göster" kelimesini okumam yetiyor, hemen şak diye vurasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?