Niye bılmdıgımız bir gelişme mi olduBugün karantinam sona erdi sokaklara vurucam kendimi artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye bılmdıgımız bir gelişme mi olduBugün karantinam sona erdi sokaklara vurucam kendimi artık.
Bugün karantinam sona erdi sokaklara vurucam kendimi artık.
Erken kalkıyorsak bir sebebi var. Sebepleri şimdi burada anlatıp görgüsüzlük yapmak istemem ama. Sevgiler hanfendi.Ahaha günaydın mı desem tünaydın mı aahaha erken uyanmak zorunda kalanlar çok üzüldüm size. Belli oluyordur.
Tünaydın cümleten. :)
Ahaha günaydın mı desem tünaydın mı aahaha erken uyanmak zorunda kalanlar çok üzüldüm size. Belli oluyordur.
Tünaydın cümleten. :)
Yedim.Hobi olarak neler yaptınız
Aşı mi buldun naptinBugün karantinam sona erdi sokaklara vurucam kendimi artık.
Erken kalkıyorsak bir sebebi var. Sebepleri şimdi burada anlatıp görgüsüzlük yapmak istemem ama. Sevgiler hanfendi.
Erken kalkan yol alır sekerim.
Sağlıklı yaşıyoruz biz.
Niye anneanne dkdkkd mesela anlatsana neden bıraktın çocugu dkdkd misal?Hemen de dövüyolla, biz de kalktık da ilk işimiz buralarda zenci çükü aramak olmadı. Gittik kahvaltı yaptık, bebemizi doyurduk anneanneye bıraktık, abdest tazeledik (Malum Roberto) tövbemizi ettik geldik. Hemene de kanıyorlar.
Abdesti kalkar kalkmaz tazelemen gerekmiyor muydu? Ben bilmem bu isleriHemen de dövüyolla, biz de kalktık da ilk işimiz buralarda zenci çükü aramak olmadı. Gittik kahvaltı yaptık, bebemizi doyurduk anneanneye bıraktık, abdest tazeledik (Malum Roberto) tövbemizi ettik geldik. Hemene de kanıyorlar.
Çünkü paşa keyfim öyle istedi canısı. AdaksdNiye anneanne dkdkkd mesela anlatsana neden bıraktın çocugu dkdkd misal?
Bıraktıktan sonra bir iki kez daha yaptılar anlamadın mı ckdjkdkAbdesti kalkar kalkmaz tazelemen gerekmiyor muydu? Ben bilmem bu isleri
Boyle mi konuştuk?Yedim.
Abdesti kalkar kalkmaz tazelemen gerekmiyor muydu? Ben bilmem bu isleri
Çocuğu djjds niye bıraktıgını hepımız bılıyoruz djjddkAçlığım tövbekarlığımdan ağır bastı Lyanna garıştırma, yordular gece bacını.
Yasak falan gelmediğine göre durum ciddi değil dedim ben de. Biz enayi gibi evde duruyoruz millet dışardaNiye bılmdıgımız bir gelişme mi oldu
Çocuğu djjds niye bıraktıgını hepımız bılıyoruz djjddk
Umarım ilerde benımkinin de öyle bir düzeni olur hatta dkdkd
Haftanın bir gunu gorsem yeter
Yalnış bebeyimYasak falan gelmediğine göre durum ciddi değil dedim ben de. Biz enayi gibi evde duruyoruz millet dışarda
Beyimin bana hediye aldığı bir kalimba vardı, ona sardık çocuklarla. Tıngırdatıp duruyoruz. Onun dışında spor, dizi, kitap klişeleri...Hobi olarak neler yaptınız
Hjddjdj aboo fesatsın insan bir kocasıyla tatıle neyin çıkar dkdkd demek senın düşüncen başkaBenim kocayı musluk mu sandın anam sen haftanın 6 günü yuh demezler mi adama? O da can.
Olm tövbe ettim deşelemeyin bak sonra Idrakyollariiltihabi seppa modelleri anlatımına bağlıyor.
Hani ilahi grubu kuruyorduk? Hea?
Hjddjdj aboo fesatsın insan bir kocasıyla tatıle neyin çıkar dkdkd demek senın düşüncen başka
Allahtan musluk değil adam telef olurdu