- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Özelden at bana hahhaahah dünya düzeni değişiyor ne edek ayak uydurwcaz
Dövme diyor da ya saklayamayacagımız yerdeyse dkdkdd utangaç kızı oynayacaz tamam kxxkxk ben öğrendim dkdkdk
Oku ogren
Benım zaten sevgılım var dur djdkd bakayımDövme diyor da ya saklayamayacagımız yerdeyse dkdkdd utangaç kızı oynayacaz tamam kxxkxk ben öğrendim dkdkdk
Yemeden önce at lütfen
Atlaya atlaya okuyayım dedim iyi geldi. Paralel evrende mutlu bir dünya keşfetmiş gibiyimDönme, çıkamazsın
Koronadan sapıtıp buraya düştük, sağolsunlar diğerlerini de bozmayalım diye bize tecrit topiği açtılar
Atlaya atlaya okuyayım dedim iyi geldi. Paralel evrende mutlu bir dünya keşfetmiş gibiyim
Bunu niye dedin ki şimdi bana. Sabahın altısında kalkıp sporunu yapmış bir insanım, yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun? Böyle avuçlaya avuçlaya ilkel ama seksi bir şekilde brownie mi yeyim istiyorsun? Ben istiyorum çünkü.
Yooo dostum o iş öyle olmamalı. Herkes görsün gerçek yüzünüzü.Komple atla hepsini bugüne gel. Geçmiş günahlarımızla bizi yargılama.
Sabahin altisinda ne sporu o oyle.Bunu niye dedin ki şimdi bana. Sabahın altısında kalkıp sporunu yapmış bir insanım, yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun? Böyle avuçlaya avuçlaya ilkel ama seksi bir şekilde brownie mi yeyim istiyorsun? Ben istiyorum çünkü.
Seninle ayrı gezegenlerin insanıyız ama uzaylı seviyorsun di mi Allahtan?Sabahin altisinda ne sporu o oyle.
Benim totomda pireler uçuşuyordu o saatte
Yoooo.Komple atla hepsini bugüne gel. Geçmiş günahlarımızla bizi yargılama.
Genç olmayanların kocasıyla bunu yapması da sextinge giriyor mu? Genel kültür açısından şey ettim.
Oku ogren
Emine beder olsa daha mi iyi.Mutfakta Arda Türkmen olmak sıkıntı...
Girer girer. Isin icinde edepsiz eylemler ve yazisma/fotolasma olmasi yeterGenç olmayanların kocasıyla bunu yapması da sextinge giriyor mu? Genel kültür açısından şey ettim.
Uzayli sevmesem bile seni severdimSeninle ayrı gezegenlerin insanıyız ama uzaylı seviyorsun di mi Allahtan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?