- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
Tanımlanamayan grup266 sayfadır buradayım, ben de emin değilim. Ama ortam güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanımlanamayan grup266 sayfadır buradayım, ben de emin değilim. Ama ortam güzel.
Gündüz hanfendi, gece ....Tanımlanamayan grup
Onu gece şekil değiştirenler düşünsün cicimGündüz hanfendi, gece ....
Allah aşkına nerede bulacaksın şimdi babayı. Dont panic.Tovbe ya dogurmayacam ben aaaa.
Istemiyorum cocuk. Ben bebek cocuk sevmem
Sen geç kalkmıssın senın çocuk neden seni uyandırmadı anlamadım
Hayatim boyunca hep babayi buldum turuncuAllah aşkına nerede bulacaksın şimdi babayı. Dont panic.
Dun gece djdjd analıktan çıkmıstın vallaha sizleri okuyuncaNereye geç kalktım nereyee. Kahvaltı, giydir, tuvaletini yaptır ancak geldim işte. Çoluğumu çocuğumu doyurmadan buraya mı yazsaydım diğer analar gibi shsjjs
Önce 14 gün karantina.3nity al sana yeni Katya
Biz kudramızın ‘efendi’ topiğine geri kaçalım ıyanna.Bir daha kimsenin evinde sehpalara aynı gözle bakamayacağım
Ayol ana da olsa kadin. Dun kadinligini gosterdi bize, icindeki dişiliği cikartti ahahsDun gece djdjd analıktan çıkmıstın vallaha sizleri okuyunca
Çocuklarınızı nasıl sevdıgınızı sorguluyorum
Çocuk yaramaz ağlıyor uzuyor ama yine de seviyorsunuz
Taktir ediyorum
Annem de seviyor benı o da ilginç
Yok oraları atladım bir daha aynı gözle bakamayacağım için üyelereHikayemızı okudun mu?
Yarıds kaldı bitiremedik düşüncelerini merak ediyorum
Yok eve atmam parasıyla otele gotururum asla küçük çocukların ruh sağlığı önemliÖnce 14 gün karantina.
Anası hemşire. Durumları belli değil.
Bir de çok anneci bu. Eve erkek de atar.
Yok. Gelmez bu bana
AhajjdjajdjHayatim boyunca hep babayi buldum turuncu
Dun gece djdjd analıktan çıkmıstın vallaha sizleri okuyunca
Çocuklarınızı nasıl sevdıgınızı sorguluyorum
Çocuk yaramaz ağlıyor uzuyor ama yine de seviyorsunuz
Taktir ediyorum
Annem de seviyor benı o da ilginç
Yoo yoo ben kendimi buldum ahahjsBiz kudramızın ‘efendi’ topiğine geri kaçalım ıyanna.
Hani marjinal bizdik, hani terbiyesizdik?
Olum bunlar bizi abdeste götürür cenabet gömer
Mevzu mirassa Lyanna Mormont da es geçme derimYok eve atmam parasıyla otele gotururum asla küçük çocukların ruh sağlığı önemli
Tek şart mirasa dahil olmam
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyMevzu mirassa Lyanna Mormont da eş geçme derim
Anaaa 1 kayıp dahaYoo yoo ben kendimi buldum ahahjs