- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Mutfakta Arda Türkmen olmak sıkıntı...Baah analığı karıştırma bahh. Biz çocuklarımızın yanında kadın ana, yatakta geyşa, mutfakta Arda Türkmen, forumda da ne olduğu belli olmayan biçimsiz varlıklar olabilir. Analık kutsal, analığa laf edilemez.
Sen dün gece buralarda yokken, psikojimizi bozdular bizimAnaaa 1 kayıp daha
Hikayeyi okumak istemiyorum, yapmayın bana bunu
En son zenci menci gördüm, bir de ‘biberon’ kılıfı, ötesini tahayyül edemedim.
Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla.Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
Djjdjd kendisine buldugum erkek karşılığında mirasa dahil olabilirim düşünecem
Ahh kızancıım neler ettiler size?Sen dün gece buralarda yokken, psikojimizi bozdular bizim
Koronadan kaçarken zenciye takıldık
O da olur sorun değil hem çocuk yapmayacakmıssın ben hazır buyutulmusum asla masraf yapmazsın banaBedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla.
Birde sehpa ayağı var tabiSen dün gece buralarda yokken, psikojimizi bozdular bizim
Koronadan kaçarken zenciye takıldık
Anaaa 1 kayıp daha
Hikayeyi okumak istemiyorum, yapmayın bana bunu
En son zenci menci gördüm, bir de ‘biberon’ kılıfı, ötesini tahayyül edemedim.
Sanirim hepimizin bilincaltinda dönüşü olmayacak sekilde yer etti buBirde sehpa ayağı var tabi
Korkma korkma hepımızın evindeki turuncupijamanın sehpasıyla aynı fjdjdjjfBirde sehpa ayağı var tabi
Günaydınterbiyeler yenilendiyse giriş yapıyorum
Dun gece cok eglenceliydi gozum seni aradi ahshsGünaydınterbiyeler yenilendiyse giriş yapıyorum
İçimdeki masum çocuğa (bknz yukarıdaki resim) kıyamadım o yüzden okumakla yetindimDun gece cok eglenceliydi gozum seni aradi ahshs
Madem herkes tövbekar bu gece ne yapıyoruz?
Sinsi sinsi takipteydim diyorsun vay arkadaş.İçimdeki masum çocuğa (bknz yukarıdaki resim) kıyamadım o yüzden okumakla yetindim
Ilahi idrakNeşeli kaçıklar ilahi grubuna ne dersiniz?
Kesin orada tövbeni bozarsınNeşeli kaçıklar ilahi grubuna ne dersiniz?
Özelden at bana hahhaahah dünya düzeni değişiyor ne edek ayak uydurwcazBu arada ciddi ciddi karantina gunlerinde sexting icin bilgilendirme yazmislar. Neyin nasil yapilmasi gerektigine dairEki Görüntüle 2610176
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?