Coronasavar

Erken kalkıyorsak bir sebebi var. Sebepleri şimdi burada anlatıp görgüsüzlük yapmak istemem ama. Sevgiler hanfendi.
Erken kalkan yol alır sekerim.
Sağlıklı yaşıyoruz biz.

Hemen de dövüyolla, biz de kalktık da ilk işimiz buralarda zenci çükü aramak olmadı. Gittik kahvaltı yaptık, bebemizi doyurduk anneanneye bıraktık, abdest tazeledik (Malum Roberto) tövbemizi ettik geldik. Hemene de kanıyorlar.

Niye anneanne dkdkkd mesela anlatsana neden bıraktın çocugu dkdkd misal?

Abdesti kalkar kalkmaz tazelemen gerekmiyor muydu? Ben bilmem bu isleri

Niye anneanne dkdkkd mesela anlatsana neden bıraktın çocugu dkdkd misal?
Çünkü paşa keyfim öyle istedi canısı. Adaksd
Düzeni bu oğlanın, bozmuyoruz. Pazarları tam gün beraber oluruz, diğer günlerde ben evden resim yaparım o annemlerde olur ama şu ara resim yapamıyorum çaktırma. Yine de bırakıyorum Allah affetsin

Çocuğu djjds niye bıraktıgını hepımız bılıyoruz djjddk
Umarım ilerde benımkinin de öyle bir düzeni olur hatta dkdkd
Haftanın bir gunu gorsem yeter

Benim kocayı musluk mu sandın anam sen haftanın 6 günü yuh demezler mi adama? O da can.
Olm tövbe ettim deşelemeyin bak sonra Idrakyollariiltihabi seppa modelleri anlatımına bağlıyor.
Hani ilahi grubu kuruyorduk? Hea?

Hjddjdj aboo fesatsın insan bir kocasıyla tatıle neyin çıkar dkdkd demek senın düşüncen başka
Allahtan musluk değil adam telef olurdu

Hjddjdj aboo fesatsın insan bir kocasıyla tatıle neyin çıkar dkdkd demek senın düşüncen başka
Allahtan musluk değil adam telef olurdu

He Coronada tatile çıkarız evet. Sana ne diyorum okumuyorsunuz, diyalogu dörti tolktan ibaret iki insanız, pis şakalarla iletişim kuruyoruz. Bi de corona tatili diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…