• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Günaydın arkadaşlar sabah sabah sözlerini hatırlamakta zorlandığım bir şarkı ile uyandım. Neyse ki hatırladım.

Şehirlereeee koronaa yağardı her gece
Biz durmadan sevişirdik
Acımasız olma şimdi bu kadarr
Pipi gibi pipi gibi ezip geçme
Bırak da dolansın ayaklarına
Pipi gibi pipi gibi ezip geçmeee

Aha gittim ben biraz da sizin beyninizde çalsın

Şu konuya açıklık getirelim
Babalarımız zengin
Eşim maaşlı çalışan beyaz yaka,
Ben de an itibari ile battim🤣
Zengin olan neyseki benim olmayan baba kendinden hayli küçük bir abla ile yeni aşklara yelken actigi icin görüşmüyoruz. Dolayısı ile bize faydası yok 🤣
Diğer babadan gelen hic bir şeyi de sanki üvey evlatmisim gibi esim kabul etmez 😏 ben ederim o ayrı.🤣
Normal çalışan vatandaşlarız. Arabalarımız hariç mülkümüz yok.
Aha mal beyanı da verdim
Her anlamda.
Benı evlat edınebilirsin kdkdkd küçük bebeişlerle de ilgilenirim daha ne istiyorsun

Günaydın arkadaşlar sabah sabah sözlerini hatırlamakta zorlandığım bir şarkı ile uyandım. Neyse ki hatırladım.

Şehirlereeee koronaa yağardı her gece
Biz durmadan sevişirdik
Acımasız olma şimdi bu kadarr
Pipi gibi pipi gibi ezip geçme
Bırak da dolansın ayaklarına
Pipi gibi pipi gibi ezip geçmeee

Aha gittim ben biraz da sizin beyninizde çalsın
Sen geç kalkmıssın senın çocuk neden seni uyandırmadı anlamadım

Benim dışımda herkes mi hamarat yav🤦‍♀️😄
Hamaratlığımı şöyle dile getireyim, eşim sabah hamuru görünce madem hamur yoğurabiliyordun 8 yıldır niye böyle gizledin benden dedi 🤣

Zaten bir daha da yapmam, sıcak sıcak biz bu iki ekmeği de yeriz bugün, her gün ekmek yapacak olsam gelecek elektrik faturası hatri sayılır bir hal alır 🤣 ben korona günlerine anı olsun diye yaptımdı zaten bu ekmeği 🤣

Back