Coronasavar

Eki Görüntüle 2626243

Çok eğlenirim ben Hahaha düşünsene, adam sana evliyim dedikten sonra "buraya kadar geldim bari öpeyim" diye adamı öpmeye çalıştın falan deseler sana

Hayınsın
Hiç demeyecek misin çilek öyle şeyler yapmaz. Elinde çekirdek, birkaç tekme de sen mi savuracaksın "vurun daha ölmedi" diyerek
Ben asıl pandemi varken bdvde eşimin telefonu, kocamın sosyal medyası falan diye konular patlar diyordum.

Evet hiç açılmadı o konular, çok ilginç.
Kadınlar tek başına çocuk peşinde koşmaktan adamları gözlemeye fırsat bulamıyorlardır bence.

Ay ben gülerim ama o mesajlar yüzünden burada adın ikinci kadın, yuva yıkan kadına çıksa
Sen de şey dersin "altı üstü bi öpücük, yemedik ya adamı"

Bence adamlar telefonu ynlarından ayırmıyorlar, bildirimler kapalı.

Ya da aldattıkları kişiler de evli olduğundan karşılıklı durgunluk dönemine girdiler

Vardır vardır, ben yeteneği gözünden tanırım. Sen bu iş için yaratılmışsın
Yok ayol ben derdimi anlatacak kadar işte, dilim döndüğünce. Öyle üstün bir yeteneğim yok.
Beklentiyi büyütmeyin

Ya da aldattıkları kişiler de evli olduğundan karşılıklı durgunluk dönemine girdiler
Sanmam, eğer adamların evli olduğunu biliyorlarsa ekstra dikkatlidirler sadece. İki tarafın da evli olduğu durumlar diğerlerine göre daha az bence.

Zaten adam bana şöyle yaptı resmen:

Herkes kocasına sahip çıksın arkadaş. Ben mi dedim adama "beni öbüşmeli festivale çağır" diye.
Hanımı niye "korona zamanı ne festivali bu, kim bu aradığın ırıspı" demiyor?
Erkek sim kuyruk sallamasa dişi vampir emcüklemez. Bunlar ders kitaplarında hep anlatıldı ama dinleyen kim

Alicja hoşgeldin
Gözümüz yollarda kaldı. Kırmızı halı serecektik ama beğenmezsin diye şeetmedik.

Hanımlar merhabaaa nasılsınız
Şu zor günlerde yapabildiğimiz en iyi aktivite dizi izlemek varsa yabancı dizi önerilerinizi bekliyorum bitti bir türlü izleyecek bir şey bulamıyorum (tarihi şeyler olmasın pls)

Herkes kocasına sahip çıksın arkadaş. Ben mi dedim adama "beni öbüşmeli festivale çağır" diye.
Hanımı niye "korona zamanı ne festivali bu, kim bu aradığın ırıspı" demiyor?
Olm biri bunları görüp not alıp ileride şlak diye yüzüne vursa valla üç beş sayfa gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…