Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hoşgeldin bacım. Lütfen sırayla banlanın ya.Selam kızlar, yalnız o ne bandı öyle. Hem de sokağa çıkma yasağı varken, hem de sıkılırken
Kalkış hızı da mı önemliYeterince hızlı kalkamıyorsun demek. Pes etme.
Ay hoşgeldin bacım. Lütfen sırayla banlanın ya.
Hah biri geldi, kaldı üçü.Selam kızlar, yalnız o ne bandı öyle. Hem de sokağa çıkma yasağı varken, hem de sıkılırken
Hah biri geldi, kaldı üçü.
Hoşgeldin bebeem.
Ay yanıma taze yazmıs he ben tazeyim taptaze açılmamıs goncagülümAy niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.
Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.
4 çocuklu 3nity , 3 çocuklu Loreth , 2 çocuklu @filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , @Estraven ve NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.
Bir tek nişanlı yok.
Erkeğin genetiği bu. Hem hepsi aldatır hemde sürekli üremek isterler
Senin gibiler yüzünden bizim sim kocişlerimiz güvende değil. Kocişim yapmaz ama siz baştan çıkarıyorsunuz onları. Evli adamı öbmeye çalışmak ne demek.
Evlenmeden olmaz böyle şeyler. Gerçi adam evliymiş. Kafam karıştı kim kiminle evlenmeden olmuyordu
Tazeyi sana mı yazmışım, bir daha oku bakalım ufku geniş kendisi küçük vanderAy yanıma taze yazmıs he ben tazeyim taptaze açılmamıs goncagülüm
Bir gün bdv'de evli barklı adamla takılan birine laf söylediğimde bu yazdıklarımı bulup gerçek sanmaz umarım.
"Sen korona zamanı festivallerde evli herifleri ayartırken iyiydi, sen önce kendine bak" dese tüm oklar bana çevrilir. Anlamadan dinlemeden linç ederler beni, yazık olur bana
Ben asıl pandemi varken bdvde eşimin telefonu, kocamın sosyal medyası falan diye konular patlar diyordum.Yapmayan fırsatını bulamıyordur bacım. İşi yoğundur, tipi yeterli değildir, pandemi vardır vs...
Yoksa hepsi %1500 aldatır
Hoşgeldin AlicjaSelam kızlar, yalnız o ne bandı öyle. Hem de sokağa çıkma yasağı varken, hem de sıkılırken
Pandemi zamanı hele daha çok aldatır. Yakalamıyorlar diye aldatılmıyorlar sanmasın kimse. Erkeğin genetiği bu. İnanmayan 562 sayfa evrim hakkında okusunYapmayan fırsatını bulamıyordur bacım. İşi yoğundur, tipi yeterli değildir, pandemi vardır vs...
Yoksa hepsi %1500 aldatır
Hoşbulduk neverone hanım nasılsınız?Hoşgeldin Alicja
Eskiden ne güzel giflerimiz vardıPandemi zamanı hele daha çok aldatır. Yakalamıyorlar diye aldatılmıyorlar sanmasın kimse. Erkeğin genetiği bu. İnanmayan 562 sayfa evrim hakkında okusun
Adam haklı sistemi sorgulamak lazım
İyiyiz efenim gözlerimiz yollarda kaldı yokluğunuzda. siz nasılsınız?Hoşbulduk neverone hanım nasılsınız?
İyiyiz efenim gözlerimiz yollarda kaldı yokluğunuzda. siz nasılsınız?