• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.

Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.

4 çocuklu 3nity 3nity , 3 çocuklu Loreth Loreth , 2 çocuklu @filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve Alicja Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , @Estraven ve NeverOne NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.

Bir tek nişanlı yok.
Ay yanıma taze yazmıs he ben tazeyim taptaze açılmamıs goncagülüm

Senin gibiler yüzünden bizim sim kocişlerimiz güvende değil. Kocişim yapmaz ama siz baştan çıkarıyorsunuz onları. Evli adamı öbmeye çalışmak ne demek.

Evlenmeden olmaz böyle şeyler. Gerçi adam evliymiş. Kafam karıştı kim kiminle evlenmeden olmuyordu :KK70:

Bir gün bdv'de evli barklı adamla takılan birine laf söylediğimde bu yazdıklarımı bulup gerçek sanmaz umarım.
"Sen korona zamanı festivallerde evli herifleri ayartırken iyiydi, sen önce kendine bak" dese tüm oklar bana çevrilir. Anlamadan dinlemeden linç ederler beni, yazık olur bana :KK70:

Ay yanıma taze yazmıs he ben tazeyim taptaze açılmamıs goncagülüm
Tazeyi sana mı yazmışım, bir daha oku bakalım ufku geniş kendisi küçük vander :D

Bir gün bdv'de evli barklı adamla takılan birine laf söylediğimde bu yazdıklarımı bulup gerçek sanmaz umarım.
"Sen korona zamanı festivallerde evli herifleri ayartırken iyiydi, sen önce kendine bak" dese tüm oklar bana çevrilir. Anlamadan dinlemeden linç ederler beni, yazık olur bana :KK70:
1587996225803.png

Çok eğlenirim ben :D Hahaha düşünsene, adam sana evliyim dedikten sonra "buraya kadar geldim bari öpeyim" diye adamı öpmeye çalıştın falan deseler sana :D

Yapmayan fırsatını bulamıyordur bacım. İşi yoğundur, tipi yeterli değildir, pandemi vardır vs...
Yoksa hepsi %1500 aldatır :KK43:
Pandemi zamanı hele daha çok aldatır. Yakalamıyorlar diye aldatılmıyorlar sanmasın kimse. Erkeğin genetiği bu. İnanmayan 562 sayfa evrim hakkında okusun

Back