• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bende de iki üç raf Agatha Christie var. Ama en çok Poirot'lu olanları seviyorum, Miss Marple yine eh, diğerleri yoo dostum yoo.

Senin de favorilerin var mı? Mesela On Küçük Zenci, Doğu Ekspresi'nde Cinayet, Nil'de Ölüm, Ölüm Diken Üstünde, İskemlede Beş Ceset falan benim direkt ismen vereceğim kitaplar.

Bu arada Yılan İçini Döktü'yü sahaftan mı aldın? Aynı basımı var bende, sahaftan alınma.
Eski görünenlerin hepsi sahaftan. İkinci el çok kitabım var. On Küçük Zenci, Doğu Ekspresi'nde Cinayet, Nil'de Ölüm benim de favorilerimden. Nil'de Ölüm ve Doğu Ekspresi'nin filmlerini izledin mi? Eski Agatha filmlerine bayılıyorum. Miss Marple'ı ben de çok sevmem. Ama cinayet seviyorum neticede. Bir çok Agatha kitabımı otobüs yolculuğunda okudum üniversite yıllarında.

Bunların dışında Roger Ackroyd Cinayeti, Beş Küçük Domuz ve Yakut Kana Bulandı'yı da çok severim. Okuyup da sevmediğim kitabı yok zaten ama üç-beş kitabından sonra kadının kurguyu nasıl ördüğünü çözdüğün için sonraki kitaplarında katili kitabın başından tahmin etmeye başlıyorsun. Buna rağmen nefesini tutarak okuyorsun, sanırım Agatha'nın en sevdiğim yanı bu. Feci sürükleyici bir dili var.

Eski görünenlerin hepsi sahaftan. İkinci el çok kitabım var. On Küçük Zenci, Doğu Ekspresi'nde Cinayet, Nil'de Ölüm benim de favorilerimden. Nil'de Ölüm ve Doğu Ekspresi'nin filmlerini izledin mi? Eski Agatha filmlerine bayılıyorum. Miss Marple'ı ben de çok sevmem. Ama cinayet seviyorum neticede. Bir çok Agatha kitabımı otobüs yolculuğunda okudum üniversite yıllarında.

Bunların dışında Roger Ackroyd Cinayeti, Beş Küçük Domuz ve Yakut Kana Bulandı'yı da çok severim. Okuyup da sevmediğim kitabı yok zaten ama üç-beş kitabından sonra kadının kurguyu nasıl ördüğünü çözdüğün için sonraki kitaplarında katili kitabın başından tahmin etmeye başlıyorsun. Buna rağmen nefesini tutarak okuyorsun, sanırım Agatha'nın en sevdiğim yanı bu. Feci sürükleyici bir dili var.
İzledim izledim, gayet keyifliydi bildiğim halde.
Olay örgüsünü çözüyorsun ama o minik minik doneleri toplayıp en sonunda birleştirerek açıklaması çok keyifli oluyor.

Allahım ocağıma incir ağacı dikildiiii
Sen ne anlarsın borsadan demedi kimse bana 😭😭😭
Oyunda bütün paramı turp borsasına yatırmıştım, günlerle oynadığım için hepsi çürüdü çöp oldu 😭😭😭
1 milyon para ev borcum var ben nerelere gidem
Lahana ekseydin :KK12:

Biri vampir adamdan üç çocuk yapar, boynunu emcükletir, evli adamlarla buluşup tenhada öpmeye çalışır (isim vermiyorum cilek.yagmuru cilek.yagmuru )
Diğeri evinin rızkını borsaya yatırır iflas eder.

Bu kızlarımız niye böyle bizim :KK43:

Lahana ekseydin :KK12:

Biri vampir adamdan üç çocuk yapar, boynunu emcükletir, evli adamlarla buluşup tenhada öpmeye çalışır (isim vermiyorum cilek.yagmuru cilek.yagmuru )
Diğeri evinin rızkını borsaya yatırır iflas eder.

Bu kızlarımız niye böyle bizim :KK43:

Absolutun ekran görüntülerini de aldın mı?
Bdv'de yeri gelirse "bu zaten kumar oynuyor" diye onu da servis edersin millete :KK70:

Günaydın ahali,

filmdelisi filmdelisi de mi banlıydı ya? Artık takip edemiyorum yaprak dökümümüzü? :confused:
Fotoşop bilgimi hafife alma bebeyim.

Ve benim de Paint bilgimi. Öyle masum göründüğüne bakmayın, gerektiğinde çok aksiyonlu, edepsiz bir program olabilir. :KK53:

Bugün cam silmek gibi bir planım var, bu camlar 4 ayda nasıl bu kadar kirlenebilir ya. :confused:Yılda bir silsek yetmez mi? Dışarıyı blur efektiyle görmeye başlamış olmasak, umurumda olmayacak da, çocuklar kedileri köpekleri karıştırır oldular. Sileyim madem. :( Kendi kendini silen cam icat eden çıkmadı mı daha? İnsanın inanası gelmiyor.

Günaydın ahali,

filmdelisi filmdelisi de mi banlıydı ya? Artık takip edemiyorum yaprak dökümümüzü? :confused:

Ve benim de Paint bilgimi. Öyle masum göründüğüne bakmayın, gerektiğinde çok aksiyonlu, edepsiz bir program olabilir. :KK53:

Bugün cam silmek gibi bir planım var, bu camlar 4 ayda nasıl bu kadar kirlenebilir ya. :confused:Yılda bir silsek yetmez mi? Dışarıyı blur efektiyle görmeye başlamış olmasak, umurumda olmayacak da, çocuklar kedileri köpekleri karıştırır oldular. Sileyim madem. :KK43: Kendi kendini silen cam icat eden çıkmadı mı daha? İnsanın inanası gelmiyor.
Film yeni banlandi ya. Son mesajlarina baktim, kesin geyikten gitti. Hayir daha da yeni banlandi, bir hafta falan gelemez simdi :(

Film yeni banlandi ya. Son mesajlarina baktim, kesin geyikten gitti. Hayir daha da yeni banlandi, bir hafta falan gelemez simdi :KK43:
Üzerimizde bir lanet dolaşıyor Lyanna, dük laneti mi acaba? Bir kurşun döktürelim. :confused:
Banlı arkadaşlar, lütfen geri döndüğünüzde bir süre coronasavardan dışarı burnunuzu bile uzatmayın tabelası bastıralım ya da.

Üzerimizde bir lanet dolaşıyor Lyanna, dük laneti mi acaba? Bir kurşun döktürelim. :confused:
Banlı arkadaşlar, lütfen geri döndüğünüzde bir süre coronasavardan dışarı burnunuzu bile uzatmayın tabelası bastıralım ya da.
Goze geldik loreth ahaha elemterefis kem gozlere sis :D

Alicja Alicja uslu dur!

Günaydın. Ben yine yeni uyandım ya of. Bütün uyku düzenim cortladı yine :(

Günaydın ahali,

Bugün cam silmek gibi bir planım var, bu camlar 4 ayda nasıl bu kadar kirlenebilir ya. :confused:Yılda bir silsek yetmez mi? Dışarıyı blur efektiyle görmeye başlamış olmasak, umurumda olmayacak da, çocuklar kedileri köpekleri karıştırır oldular. Sileyim madem. :KK43: Kendi kendini silen cam icat eden çıkmadı mı daha? İnsanın inanası gelmiyor.

İki taraflı cam silen çekçek gibi bir şey görmüştüm loreth.
Mıknatıslı sanırım. İçeriden silerken dışarıdan da siliniyor.
Ama sadece reklamını gördüm. Böyle bir ürün gerçekten var mı bilmiyorum :KK16:

Ben kendi kendini boşaltan bulaşık makinesi istiyorum. Umarım burayı okuyan bir isviçreli bilim insanı vardır da hemen yapar.
Borsa takip ediyorum ben cınım. Kumar değil o 😅😅

Biz kumar deriz. Kim bilecek 😁

Ben hiç sesimi çıkarmıyorum 😅
Kurşun mu döktürsek napsak?
Okuyup üfletelim. Ben bdvde iyi bir hoca sorup geliyorum (GELEMEDI)

Valla azcık BDV'de takıldım ama cezalık bir şey yapmadım sanırım, emin de olamıyorum ki, paranoyak yaptı bizi bu ban rüzgazı. =)) Banlanırsam, sizi yukarıdan, yıldızlardan seyredeceğim kızlar. Arkamdan atıp tutmayın.
Ben tek tek not alir sana anlatirim içini ferah tut.

Ben tek tek not alir sana anlatirim içini ferah tut.
Aslında banlansam hayrıma olur diye düşünmeye başladım. Mayısta işlerim yoğun olacakmış, biraz çalışmam gerekecek ama siz buradayken çalışasım gelmiyor. :KK12: Şimdi gidip BDV'de birilerine sataşıp, sizi de peşimden sürükleyip, toplu bir kıyım yapmayı planlıyorum. Hepimiz banlanırsak, gönül rahatlığıyla çalışabilirim. :KK53:

Aslında banlansam hayrıma olur diye düşünmeye başladım. Mayısta işlerim yoğun olacakmış, biraz çalışmam gerekecek ama siz buradayken çalışasım gelmiyor. :KK12: Şimdi gidip BDV'de birilerine sataşıp, sizi de peşimden sürükleyip, toplu bir kıyım yapmayı planlıyorum. Hepimiz banlanırsak, gönül rahatlığıyla çalışabilirim. :KK53:
Tükürüp kaç

Back