- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Alicja'ya sarasım var da yeni geldi diye tutuyorum kendimiİyiyiz efenim gözlerimiz yollarda kaldı yokluğunuzda. siz nasılsınız?
Nasıldı içerisi soğuk muydu?Biz de iyiyiz şükür, iç güveysinden hallice. Çok incesiniz
Sar abicim oradan bir halıAlicja'ya sarasım var da yeni geldi diye tutuyorum kendimi
Oh be bunlarla gelin banaSar abicim oradan bir halı
Nasıldı içerisi soğuk muydu?
Alicja'ya sarasım var da yeni geldi diye tutuyorum kendimi
Ya halı dedin de, puzzle alayım dedim hiçbir yerde kalmamış resmen stokları kurutmuşlarSar abicim oradan bir halı
Sar abicim oradan bir halı
Ne tür kitaplar?Bir Silivri kadar olmasa da fena değildi, düşünme fırsatım oldu yokluğunuzda çok kitap okudum.
Sar sar çekinme, ben yüzümü yırttım artık ar damarı kalmadı
Ne tür kitaplar?
Hemen isim verdin ama ben bunları bile bilmiyorum.Kamasutra ve Taocu teknikleri, tövbe tövbe nasıl kitaplar olacak polisiye tabii
Nasıl bir bağlantı buYa halı dedin de, puzzle alayım dedim hiçbir yerde kalmamış resmen stokları kurutmuşlar
Ahah küçükken halı desenlerinde insan figurü arardımBambulu olsun, fazla dikkat dağıtmasın bir de.
Puzzle halısından bağladım absolutcumNasıl bir bağlantı bupuzzlecılar sabah akşam çalışıyormuş üretimi karşılamak için.
Ahah küçükken halı desenlerinde insan figurü arardım
Tam "diktiririz gülüm" diyecektim, sonraki mesajını gördüm. Dikiş tutmaz annem.Sar sar çekinme, ben yüzümü yırttım artık ar damarı kalmadı
Kamasutra ve Taocu teknikleri
Halı-puzzle halısı-puzzle şeklinde bir çağrışım olmuştur umarım.Ya halı dedin de, puzzle alayım dedim hiçbir yerde kalmamış resmen stokları kurutmuşlar
Hemen isim verdin ama ben bunları bile bilmiyorum.
Bir ben okuyorum o kitapları sankiNe kadar da arlısın, inanalım mı?
Ben de sahaflıktan dolayı biliyorum merak etme.
Yani o kadar sahaf gezdim hiç denk gelmedim böyle şeylere. Artık sizinki nasıl kitlelere hitap ediyorsaNe kadar da arlısın, inanalım mı?
Ben de sahaflıktan dolayı biliyorum merak etme.
Bir ben okuyorum o kitapları sanki
Polisiyelerde de erotik gerilim unsuru oluyor genelde
Yani o kadar sahaf gezdim hiç denk gelmedim böyle şeylere. Artık sizinki nasıl kitlelere hitap ediyorsa
Tess Gerritsen romanlarında çok güzel sahneler oluyorBenim okuduklarımda yok, neler okuyorsun sen öyle yahu? Ne kadar ayıp eziz mübarek günde...
Sahaf kod adı altında s..s s..pYani o kadar sahaf gezdim hiç denk gelmedim böyle şeylere. Artık sizinki nasıl kitlelere hitap ediyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?