- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Grinin Elli Tonu.Bana da önerin bir polisiye roman.
Zaten adam bana şöyle yaptı resmen:
Eki Görüntüle 2626279
Herkes kocasına sahip çıksın arkadaş. Ben mi dedim adama "beni öbüşmeli festivale çağır" diye.
Hanımı niye "korona zamanı ne festivali bu, kim bu aradığın ırıspı" demiyor?
Erkek sim kuyruk sallamasa dişi vampir emcüklemez. Bunlar ders kitaplarında hep anlatıldı ama dinleyen kim
Alicja hoşgeldin
Gözümüz yollarda kaldı. Kırmızı halı serecektik ama beğenmezsin diye şeetmedik.
Hepinizi derken kendini dışlıyor musun anlamadım Lyanna? Arada yazıyorsun ama yanımdayken de özlüyorum seni bebeğim.Özlemişim ayol hepinizi
Ahaha kalplerimiz bir her zamanHepinizi derken kendini dışlıyor musun anlamadım Lyanna? Arada yazıyorsun ama yanımdayken de özlüyorum seni bebeğim.(ay ben yanlış okumuşum ya la, heyecandan hep )
Artık Özgürsün / Clare Mackintosh .
Yüksek Gerilim / Harlan Coben (Aslında bu yazarın bütün romanları güzel).
Sessiz Çığlık / Lisa Gardner.
5.Kurban + Ölümün Soğuk Sesi / Jane Casey.
Teşekkür ederim kızlar.Karen Perry/Masum Uyku
Tess Gerritsen güzel zaten tüm Rizzoli&Isles serisini okuyabilirsin baştan sona.
Jean-Christophe Grangé de çok güzel, Koloniyi beğenmiştim ben.
Grinin Elli Tonu da polisiye.
Never, şimdi tek tek polisiye öneremeyeceğim ama bir yazar var Çağatay Yaşmut diye, yerli polisiye kitapları yazıyor. Ve okuduğu -ağırlıkla polisiye- kitapları öneriyor. Onun instagram hesabına bakabilirsin: Cağatay Yaşmut (@cagatayyasmut) • Instagram photos and videosBana da önerin bir polisiye roman.
Ciddili yazacağım polisiye seven biri olarak.Bana da önerin bir polisiye roman.
Bakıcam hepsine teşekkür ederim lyacımCiddili yazacağım polisiye seven biri olarak.
Agatha Christie'nin bütün kitapları tabii ki, ama özellikle Poirot varsa.
Şu an kitaplığı bir toplama aşamasındayım o yüzden çoğuna erişemiyorum, aklıma gelenleri yazayım, bunlar zaman zaman dönüp dönüp okuduğum kitaplar.
Kanlı Kartal, Kanlı Masallar, Ölümsüz, Ölüm Meleğinin Şarkısı, Karnaval- Craig Russell. Bu adamın kitaplarını severim, özellikle ilk üçünü.
Kemik Adamın Kızları-Ted Dekker
Gelin Koleksiyoncusu-Ted Dekker
Şeytanın İncili- Patrick Graham
Bir Psikopatın Günlüğü- Alein Kentigerna
Ahlaksız-Brian Freeman
Ölüler Kitabı, Otopsi, Morg Çıkmazı, Sinek- Patricia Cornwell
Tam polisiye sayılmaz ama ilgini çekerse,
Seri Katiller 1, Seri Katiller 2- Fikret Topallı
Seri Katiller-Anthony Crowe
Seri Katiller-Nigel Cawthorne
Bir Seri Katilin Anatomisi: Ted Bundy- Arkın Gelişin
Bir de öyle polisiyesi olmayan ama sürükleyici birkaç kitap olarak Kayboluş, Zaman Çarkı, Sil Baştan-Ken Grimwood diyebilirim. Konularına bakarsın, üçü de güzel, özellikle Sil Baştan birinci, Zaman Çarkı ikinci sırada bence.
Rica ederim kuzu.Bakıcam hepsine teşekkür ederim lyacım
Olm biri bunları görüp not alıp ileride şlak diye yüzüne vursa valla üç beş sayfa gülerim
Ahahaha ekran goruntulerini arsivleyip kulislerde cilek napiyor biliyo musunuuuuz diye giybet dondurucemKimse not almadıysa bile sen almışsındır. Millete el atından servis edersin kesin
Bakıcam hepsine teşekkür ederim lyacım
Bende de iki üç raf Agatha Christie var. Ama en çok Poirot'lu olanları seviyorum, Miss Marple yine eh, diğerleri yoo dostum yoo.Lyanna Mormont Agatha deyince Agatha rafımı çektim. Ben de çok severim. Bunlara da bakabilirsin. Arada Ölümün Sesi gerçekten Agatha kitabı değil. Yayınevinin hatalı basımı sadece.
Eki Görüntüle 2626341
Taze bekar işte benım tazeyim dipcik gibiyim dipdiriyimTazeyi sana mı yazmışım, bir daha oku bakalım ufku geniş kendisi küçük vander
Eki Görüntüle 2626243
Çok eğlenirim benHahaha düşünsene, adam sana evliyim dedikten sonra "buraya kadar geldim bari öpeyim" diye adamı öpmeye çalıştın falan deseler sana
Olm sen bekar mısın?Taze bekar işte benım tazeyim dipcik gibiyim dipdiriyim
Evli değilim ondan bekarımmmmmm taptazeyimOlm sen bekar mısın?
Sevgilisi olansın sen.
Taze bekar olan abs. Yeni ayrılan olarak taze.
Ben kadrolu.
Senin sevgilin var delirtme beni.
Zaten abs ile olan arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?