- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
Tess Gerritsen romanlarında çok güzel sahneler oluyor
Maura ve Peder nasıldı ama? Yasak aşk hemide. Ay neyse neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tess Gerritsen romanlarında çok güzel sahneler oluyor
Kimyon yedir biraz gazını alırBizim internet satışımız vardı, anonim kalmak istiyor insanlar ne yapacaksın hak veriyorum onlara da.
Aşırı mutluyum kızım ilk defa koca bir kase kuru fasulye yedi. Bu gece zor geçecek
Ben hiç okumadım.Bir ben okuyorum o kitapları sanki
Hiç seveceğimi düşündüğüm bir çeşit değildi ama peder de pederdiMaura ve Peder nasıldı ama? Yasak aşk hemide. Ay neyse neyse
Ben hiç okumadım.
Hayır ironi yapmıyorum cidden hiç taocu maocu kitaplar okumadım
Hiç seveceğimi düşündüğüm bir çeşit değildi ama peder de pederdi
Eki Görüntüle 2626243
Çok eğlenirim ben Hahaha düşünsene, adam sana evliyim dedikten sonra "buraya kadar geldim bari öpeyim" diye adamı öpmeye çalıştın falan deseler sana
Ben asıl pandemi varken bdvde eşimin telefonu, kocamın sosyal medyası falan diye konular patlar diyordum.
Sen hayırdır banlıyken oturup bize laflar mı hazırladınKimileri doğuştan yetenek, ihtiyaç olmuyor kitaba diyorsun
Ay ben gülerim ama o mesajlar yüzünden burada adın ikinci kadın, yuva yıkan kadına çıksaHayınsın
Hiç demeyecek misin çilek öyle şeyler yapmaz. Elinde çekirdek, birkaç tekme de sen mi savuracaksın "vurun daha ölmedi" diyerek
Evet hiç açılmadı o konular, çok ilginç.
Kadınlar tek başına çocuk peşinde koşmaktan adamları gözlemeye fırsat bulamıyorlardır bence.
Sen hayırdır banlıyken oturup bize laflar mı hazırladın
Yetenek falan yok ayol nerden çıkardınız hahfah
Ya da aldattıkları kişiler de evli olduğundan karşılıklı durgunluk dönemine girdilerAy ben gülerim ama o mesajlar yüzünden burada adın ikinci kadın, yuva yıkan kadına çıksa
Sen de şey dersin "altı üstü bi öpücük, yemedik ya adamı"
Bence adamlar telefonu ynlarından ayırmıyorlar, bildirimler kapalı.
Yok ayol ben derdimi anlatacak kadar işte, dilim döndüğünce. Öyle üstün bir yeteneğim yok.Vardır vardır, ben yeteneği gözünden tanırım. Sen bu iş için yaratılmışsın
Sanmam, eğer adamların evli olduğunu biliyorlarsa ekstra dikkatlidirler sadece. İki tarafın da evli olduğu durumlar diğerlerine göre daha az bence.Ya da aldattıkları kişiler de evli olduğundan karşılıklı durgunluk dönemine girdiler
Ay ben gülerim ama o mesajlar yüzünden burada adın ikinci kadın, yuva yıkan kadına çıksa
Sen de şey dersin "altı üstü bi öpücük, yemedik ya adamı"
Bence adamlar telefonu ynlarından ayırmıyorlar, bildirimler kapalı.
Özlemişim ayol hepiniziAy buralar bir hareketlenmiş. Ben de bir bayram havası. Duygulandım. Geleceğim ama pizza yapıyorum, sakın bir yere kaçmayın.
Artık Özgürsün / Clare Mackintosh .Bana da önerin bir polisiye roman.
Bana da önerin bir polisiye roman.
Olm biri bunları görüp not alıp ileride şlak diye yüzüne vursa valla üç beş sayfa gülerimHerkes kocasına sahip çıksın arkadaş. Ben mi dedim adama "beni öbüşmeli festivale çağır" diye.
Hanımı niye "korona zamanı ne festivali bu, kim bu aradığın ırıspı" demiyor?