Coronasavar

Ben uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmek
Kocayı aldın artık nikahı sende, sal gitsin

Ben tam tersini yapıyorum, dombiliyken adam beni alırsa mükafat olarak evlendikten sonra zayıflarım. Böylece en kilolu halimi seven adamı test etmiş olurum Allahım yine çok zekiyim.

Ben uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmek
Ya benim olabildiğince uzun yaşamam lazım. İki çocuğum var. En az 30 yaşlarını görmem lazım. Bu da 29 sene daha hayatta kalma mücadelesi demek. Bırakın da spor yapayım yani.

Kocişim beni her halimde beğenir zaten, benim derdim kendi göz zevkim Hay göbeğine dötüne mıçayım demek istemiyorum aynaya bakınca

Ya benim olabildiğince uzun yaşamam lazım. İki çocuğum var. En az 30 yaşlarını görmem lazım. Bu da 29 sene daha hayatta kalma mücadelesi demek. Bırakın da spor yapayım yani.
Sen bana yanıt ver hanımefendi, sözümü kesm.. bak ben seni dinledim. O SESİNİ ALÇALT ÖNCE. Bak ben diy... lütfen ama bir izin verin ya.

Diyorum ki spor sağlıklı bir şey olsa, spor sakatlanması diye bir şey olur muydu?
Olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sağlığın... ne demek ne alaka.. ben seni dinledim hanfendi sen de beni dinle.

Bakın spor sakatlanması için ayrı birimler varken sporun sağlıklı bir şey olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz? Bırakın bu dış minnakların oyununu. Çıkarınız ne bu işten? MEDİKAL LOBİSİNE Mİ HİZMET EDİYORSUNUZ?

Ablacım su da sağlıklı ama boğuyor

Seks korkulacak bişiy mi? Ama korunuyollağ. E yapmayalım o zaman seks. Aynı mantık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…