- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.232
- 598
Hah benim kafa ya, aklımda kalacağına midemde kalsınHiç kalori hesabı yapmadım. Baktığım zaman da amaan canım sağolsun deyip yedim zaten.
Belli olmuyor mu halimden hafha
Ben de kaç kalori fazla almışsam, kaç dakika hangi aktiviteyle onu yakacağımı grafik haline getirdikten sonra, spora koşarım.Hah benim kafa ya, aklımda kalacağına midemde kalsın
Ölürken aklım yiyemediklerimde olacak.
Nasılsa ölücez, bari keyfini çıkarayım hayatın.Hah benim kafa ya, aklımda kalacağına midemde kalsın
Ölürken aklım yiyemediklerimde olacak.
Ben uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmekNasılsa ölücez, bari keyfini çıkarayım hayatın.
5 yıl fazla yaşamak için iskender yerine avokado mu yiyeyim
Eki Görüntüle 2623835
Kocayı aldın artık nikahı sende, sal gitsinBen uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmek
Ya benim olabildiğince uzun yaşamam lazım. İki çocuğum var. En az 30 yaşlarını görmem lazım. Bu da 29 sene daha hayatta kalma mücadelesi demek. Bırakın da spor yapayım yani.Ben uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmek
Kocişim beni her halimde beğenir zaten, benim derdim kendi göz zevkimKocayı aldın artık nikahı sende, sal gitsin
Ben tam tersini yapıyorum, dombiliyken adam beni alırsa mükafat olarak evlendikten sonra zayıflarım. Böylece en kilolu halimi seven adamı test etmiş olurum Allahım yine çok zekiyim.
Sen bana yanıt ver hanımefendi, sözümü kesm.. bak ben seni dinledim. O SESİNİ ALÇALT ÖNCE. Bak ben diy... lütfen ama bir izin verin ya.Ya benim olabildiğince uzun yaşamam lazım. İki çocuğum var. En az 30 yaşlarını görmem lazım. Bu da 29 sene daha hayatta kalma mücadelesi demek. Bırakın da spor yapayım yani.
Ablacım su da sağlıklı ama boğuyorSen bana yanıt ver hanımefendi, sözümü kesm.. bak ben seni dinledim. O SESİNİ ALÇALT ÖNCE. Bak ben diy... lütfen ama bir izin verin ya.
Diyorum ki spor sağlıklı bir şey olsa, spor sakatlanması diye bir şey olur muydu?
Olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sağlığın... ne demek ne alaka.. ben seni dinledim hanfendi sen de beni dinle.
Bakın spor sakatlanması için ayrı birimler varken sporun sağlıklı bir şey olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz? Bırakın bu dış minnakların oyununu. Çıkarınız ne bu işten? MEDİKAL LOBİSİNE Mİ HİZMET EDİYORSUNUZ?
Neden içsel bunalımına inatla bizi de dahil etmek istediğini anlayamıyorum.hep beraber yoga rutini mi yapsakhatta başlığın adını da değiştirelim
Ben uyurum.hep beraber yoga rutini mi yapsakhatta başlığın adını da değiştirelim
Yanlış yazmadım, uyarım değil uyurum. Yoga yaparken uyurum yani.Ben uyurum.
Anca beraber kanca beraberNeden içsel bunalımına inatla bizi de dahil etmek istediğini anlayamıyorum.
O bozisyon da var anacım merak etmeBen uyurum.
Şu kadarcık
Arkadaş spor sağlıklı bir şey olsaydı spor sakatlanması diye bir şey olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sakatlanıyor insanlar, yazıktır be!
Hah bana bunlarla gelin işte.
Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı
Meselası dans. Dans ederek yorulmaya bayılırım.
Yüzmek, at binmek mesela.
Sonra hoşlandığım bir beyle bir iki bardak ılık süt içip hasbihal etmek.
Kusura bakma. Ben yalnız çalışırım.hep beraber yoga rutini mi yapsakhatta başlığın adını da değiştirelim
hep beraber yoga rutini mi yapsakhatta başlığın adını da değiştirelim
Beni direkt oradan başlatın, orada da kalırım.Anca beraber kanca beraber
O bozisyon da var anacım merak etme
Korundukları seksin kendisi değil, istenmeyen çıktılarıSeks korkulacak bişiy mi? Ama korunuyollağ. E yapmayalım o zaman seks. Aynı mantık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?