Valla yorumum uzun olacak alıntı yapayim benım fikrimden olan varsa dıye sızınkine rastladım.. aynen boyle dusunuyorm..Artık okul çağında çocuğum yok,şayet olsaydı ne yapardım bilemezdim,anne ne kadar tembihlese çocuğunu okulda ne yapacağını bilemeyiz.
Bunun oyunu var yan yana olması var,tuvalete girip el yıkamadan çıkan çocuklarınız var bunuda düşünmek lazım.
Bana göre erken bir tarihte açılıyor okullar.
Valla yorumum uzun olacak alıntı yapayim benım fikrimden olan varsa dıye sızınkine rastladım.. aynen boyle dusunuyorm..
Bana göre okulların açılması erken olacak,daha bayram var neler olacak bilmiyoruz açıkcası.
Evet malesef hersey ıcın erken oldu aslında ama demekki kimsenin bu vırusun bitmesi konusunda umıdı kalmadıki normal hayata gecıldi.herseyi gectım okulların acılnması kotu oldu.Bana göre okulların açılması erken olacak,daha bayram var neler olacak bilmiyoruz açıkcası.
Zaten bu çocukların %80 i sahilde, piknikte, sitede, parkta, avmde, akraba gezmesinde :)
Hatta kuaforde, markette.
Su hali gorunce okulda daha guvende olabileceklerini düşünüyorum ister istemez.
Bir de merak ettigim, bu yaz tatilinde sanki okula dönüs olmayacak gibi calisma yapılıp yapılmadığı.
Anlik basimiza gelen sey için idareten bir sistem kurdular, bir şekilde de isledi. Ama artik daha programlı ve icerigi zenginleştirip, eldeki arac gereçleri daha uygun kullanacaklari bir sisteme hazirlik yapmalılardı. Insallah yapmışlardır.
Biraz da ders çıkarmak lazim. Bir okul 1000 kisilik olamaz. Kat kat okul olmaz.
Okullar tek katli, genis bahçeli, 300 kisi sayısı olsa bugun daha az endiselenirdik..
Toprağının her cm2 sinin rant olduğu büyükşehirlerde biraz da çocukları dusunseler keske...
Evet malesef hersey ıcın erken oldu aslında ama demekki kimsenin bu vırusun bitmesi konusunda umıdı kalmadıki normal hayata gecıldi.herseyi gectım okulların acılnması kotu oldu.
Ben sokaga cııkmak istemiyorum cunku maske takmayan insanlara saldırasım geliyor neden takmıyormusun dıyeBana görede tedbirleri erken bıraktılar,sokakta hala maskesiz dolaşan insanlar var mesela.
Ben de öğretmenim. Geçen yıl yaşanan influenza salgını çocukları çok etkiledi. Ocak ayında okula doğru düzgün gelen olmadı. Ama o virüs sadece çocukları etkiliyordu. Biz öğretmenlere hiçbir şekilde bulaşmadi.Evet ocak ayında oğlum ağır geçirdi influenzayı diğer çocuğuma da bulaştırdı. 2 gün hastanede yattı. Kalp ritmi bozuldu defalarca ekg ye girdi kaslarına tutulum yaptı, yürüyemedi oğlum. En son çocuk kardiyolojiye yönlendirildi. Okulların açılması beni de düşündürüyor bu açıdan.
Ben sokaga cııkmak istemiyorum cunku maske takmayan insanlara saldırasım geliyor neden takmıyormusun dıyegecen eşim mınıbuste bıtane sine kızmıs maskeni tak bıde tlfla konusuyorssun sağlık bu demiş adam ozur dılemıs. Bende oyle magazada adamın biri maskesiz yanımdan gecti bide oksurdu personele soyledim neden alıyorsunuz maskesiz diye. Ondan sonra magazaya her gireni uyardı yanı illa soylememkmı lazım valla bilemiyorum cahillik mı vicdansızlıkmı sorumsuzluk mu bu insanlardaki rahatlık bence hepsi
Aslında banane dememeli diyemzde kendi saglıgını düşünmeyeni bende dusunmem ama insanlarınkını hıce sayamazlar.kim veriyor bu hakkı onlara.. Az once sağlıkocagna gittim cocugumun basına örtu attım bu maskesiz ler yuzunden... azıcık actım yuzunu bu sefer maskesiz bır sorumsuz vicdansız gelıyor karsımdan kapattım cocugun yuzunu bu adamın ne hakkı var benim cocugumun bu sıcakta kafasına örtü geçirtmeyeGğya yasak maskesiz dolaşmak,etrafta o kadar çok varki,uyarsanız bile insanların vereceği tepkiyi bilemiyorsunuz.
Kalkıp sanane kardeşim derse ne olacak,bide bu var işte.
Aslında banane dememeli diyemzde kendi saglıgını düşünmeyeni bende dusunmem ama insanlarınkını hıce sayamazlar.kim veriyor bu hakkı onlara.. Az once sağlıkocagna gittim cocugumun basına örtu attım bu maskesiz ler yuzunden... azıcık actım yuzunu bu sefer maskesiz bır sorumsuz vicdansız gelıyor karsımdan kapattım cocugun yuzunu bu adamın ne hakkı var benim cocugumun bu sıcakta kafasına örtü geçirtmeye
Aslında banane dememeli diyemzde kendi saglıgını düşünmeyeni bende dusunmem ama insanlarınkını hıce sayamazlar.kim veriyor bu hakkı onlara.. Az once sağlıkocagna gittim cocugumun basına örtu attım bu maskesiz ler yuzunden... azıcık actım yuzunu bu sefer maskesiz bır sorumsuz vicdansız gelıyor karsımdan kapattım cocugun yuzunu bu adamın ne hakkı var benim cocugumun bu sıcakta kafasına örtü geçirtmeye
Anlatamazsınız annemde markette Bı gorevliyle kızmıs maskeniz yok diye. Abla cebime koydum dıyormus bahaneye bak.. olurmu oyle sey demıs annem. Ahh ah hangi birine laf anlatalım bılemedmkı cahiller.geçen bir ablam otobüste iken maskesiz bir kız binmiş uyarmış kızı. kız ne dese beğenirsiniz bana yakışmıyor o yüzden takmıyorum. kızın cahilliğin emi üzülesiniz otobüste hiç kimse bişey demediğine mi. haberlerde vardı dün maskesiz otobüse almadığı gerekçesiyle şoförü dövmüşler hastanelik olmuş adam. daha daha niceleri. millete laf anlatamıyorsunuz