benimde kızım 4 yasında bize özel okula yazdırdık sınıf 10 kişi olacak
yavrularımızı allah korusun 17 agustos ta başlıyoruz bakalım neler getirecek
devlete güvenemedim işin açığı sayı fazla geldi bize
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "İsteyen 1 sene çocuğunu okula göndermeyi erteleyebilirse yoğunluğun da önüne geçilebilir" açıklamasında bulundu.
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "İsteyen 1 sene çocuğunu okula göndermeyi erteleyebilirse yoğunluğun da önüne geçilebilir" açıklamasında bulundu.
Normal zamanlarda da devlet okulları berbat; tuvaletleri kokuyor, el sabunu dahi yok; cocugumun yanında ıslak mendil, sabun ve peçete mutlaka oluyordu hep. Hatta tüm gün tuvalete bile girmediği oluyordu pislikten. şu an hiç zannetmiyorum ki ekstra önlem alsınlar. Çocuğumu gönderirsem ki el mecbur; yanina ek olarak küçük bir kaba antibakteriyel sıvı el sabunu ve kolonya vereceğim mutlaka . Ama için zerre rahat mı derseniz? Asla.
Bu sene benim oğlum da ana sınıfına gidecekti, ben hala kararsızım göndersem aklım hep onda kalacak göndermesem 1 sene daha evde olacak kuzum iki kardeş geliyor ekimde okula giderse belki kıskanma evresini daha az yaşar diyorum sonra yine bu illet virüs aklıma geliyor..
Okullar açılmamalı. O kadar zaman evden çıkmayan çocuğunu kapının önüne bile çıkarmayan bırakın AVM yi markete giderken bile bin bir korumayla giden kişilerin çocuğuyla koronayı hiç umursamayan tatile giden, AVM ye giden, maske- mesafe umursamayan kişilerin çocukları aynı sınıfa olacak. 4 aydır evden çıkmayan ailelerin suçu ne? Eğitimin telafisi olur ama sağlığın olmaz.