Corona testim pozitif

Çok teşekkürler sizede geçmiş olsun şuan nasılsınız kaçıncı gündesiniz, ben bu sabah başladım ilaca kızımda pozitif çıktı 3 yaşında henüz bir belirtisi yok gibi takip ediyoruz, koku ve tat kaybınız şuan nasıl sizin, hafif bir sırt ağrısı başladı bende psikolojik olarakta bitiğim açıkcası kızım pozitif çıkınca çok etkilendim

Ateş şikayetiniz yok mu bende 1 haftadır boğazda kaşıntı koku kaybı var ama aşırı değil ama ateş yok eşimde dün başladı tipik nezle gibi burun akıntısı boğaz kasintisi ama ateş yok

Cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsiniz. Kizinizla beraber mi kalacaksiniz? Iki pozitif kisinin tedavisini bir arada yapmiyorlar bildigim kadariyla.

Cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatirsiniz. Kizinizla beraber mi kalacaksiniz? Iki pozitif kisinin tedavisini bir arada yapmiyorlar bildigim kadariyla.
Doktor beraber kalabilirsiniz dedi maske takın sürekli dedi şuan için beraberiz evde kendi hastalığımı unuttum zaten tek dileğim onun hafif atlatması

Ateş şikayetiniz yok mu bende 1 haftadır boğazda kaşıntı koku kaybı var ama aşırı değil ama ateş yok eşimde dün başladı tipik nezle gibi burun akıntısı boğaz kasintisi ama ateş yok
Yok hayır ateş yok kızımda da bende de olmadı hiç koku kaybı ve tat kaybı çok net bir şekilde yok yediğim herşey sadece sıcak yada soğuk bir madde gibi

E-nabiz dan bakıp duruyorum beklemesi çok zor bende devletten oldum
e nabıza gec düşüyor olabilir. yine de bi iki güne sonuç çıkmazsa örnek verdiğiniz hastaneyi ya da 184 u arayarak bi sorun
sonuçlar genelde ilk 24 saatte çıkıyor. halen çıkmamışsa ya negatiftir enabiza yansımamıştır. ya da çok çok nadiren numune tekrarı gerekiyor öyle bi durumdur.

Bu virüs için "gribin daha ağırı" yazan arkadaşa akıl fikir diliyorum. Korku pompalayıp bu virüsü her kapan ölecekmişçesine konuşanlar ne kadar yanlışsa bunu gribin ya da zatürrenin ağırı diye hafifletmek de bir o kadar yanlış. Her kapanın hayatı bitmiyor ama henüz bu virüsün bulaş dinamiklerinden tutun belirtilerine kadar net bir bilgi yok kimsenin elinde. Tüm dünya deli gibi bu virüse çözüm arıyor, ilaçlar beni daha kötü yaptı demek cahillikten başka bir şey değil. Bu zamana kadar ölüm oranları bir derece azaldıysa bu ilaçlar sayesindedir.

Tanı alıp ilaç verilenler lütfen ilaçlarınızı kullanın, doktorunuza danışarak vitamin takviyesi almayı ihmal etmeyin.

3-4 gün sürer demişlerdi 3 gün oldu 4.güne zor geldim 24 saat nasıl geçecek bilmiyorum. Daha önce de test oldum en fazla bir güne çıkmıştı cidden çok bekledim bu sefer

Kızım da da çıktı deyince çok üzüldüm inş sıkıntısız geçer gider.
Bizim ailede de çıktı malesef
Test pozitif
Şuan koca aptman risk altındayız
Pozitif çıkan kişi ile 4 gün önce temas ettik çok yakın düşmesekte
3 gün başım ağrıdı
bugun 4. Gün ağzımda acı bir tat var boğazımın sol tarafında batma var
Tek korkum çocuklarım ve büyüklerimiz
Hepimizi korusun rabbim.

temas edecek 25 kişiyi nasıl bulmuş?
köyde evi var adamın hastalığını umursamıyor oğlu, gelini, torunu, kızı, damadı, eşi, kendi kardeşlerini, eşlerini, çocuklarını alıp köye götürüyor vişne bahçeleri var hem vişne toplayalım hemde piknik falan yaparız diye toplayıp götürüyor hepsini ( tabi giden de ne akla hizmet gidiyor o ayrı, ben anneme 1 saat oturmaya giderken korkuyorum.) 2-3 gün aynı evde kalıyorlar hepsi doğal olarak küçücük evde üst üste yatınca hepsine bulaşıyor.

Gidemem korkumdan Başka bi rahatsızlığı yok ki ama daha kötü olmadan atlatırım belki hastane ilaç falan gebelikten dolayı korkuyorum ya gitmeye
Kapmışsanız da hastanede daha kötü ne olabilir gidin de erken tedavi olun , bu sinsi bir hastalık nasıl ilerleyeceğini bilemezsiniz. Muhakkak gidin

Çok çok geçmiş olsun sizede maalesef hepimiz risk altındayız salgın çok ilerlemiş durumda pandemi hastanesinde test yaptırmak bile çok uzun sürüyor sıradan, inşallah sizde yoktur

Psikoloji herşeyden daha önemli benim hiçbir rahatsizligim olmadığı halde psikolojim bitik di.. Daha toparlayadim dikkat edin sadece beslenmenize Allahin izniyle geçecek şuan etrafımda duyduğum herkes ateşli tad ve koku alma da sıkıntı yaşıyor vaka sayısı çok fazla malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…